题目内容
【题目】 One evening Tim is driving his car in the country and looking for a hotel. Then he sees an old man on the side of the road, so he stops his car and says to the old man, "Where is the Sun Hotel? Will you please tell me how to get there?" "Yes.”the old man answers, "I'll show you the way."
He gets into Tim's car, and they drive for about 12 kilometers. When they come to a small house, the old man says, "Stop here." Tim stops and looks at the house. And he says to the old man, "But this isn't a hotel." "No." the old man answers, "This is my house. And now I’ll show you the way to the Sun Hotel. Turn back and go 9 kilometers. Then you'll see the hotel on your left.”
【1】Tim stops to _____.
A.drive the old man homeB.ask the way
C.buy somethingD.say "hello" to the old man
【2】The old man takes Tim to______ .
A.a hospitalB.a policemanC.a hotelD.his home
【3】In fact, it's only about ______ kilometers to get to the Sun Hotel.
A.threeB.sixC.nineD.twelve
【答案】
【1】B
【2】D
【3】A
【解析】
文章大意:这个故事讲的是Tim开车向一位老人问去宾馆的路怎么走,老人没有立即告诉他,而是上了Tim的车,一直到Tim把车开到了老人的家,老人才告诉Tim他要问的宾馆在什么地方。
【1】细节理解题。根据so he stops his car and says to the old man, "Where is the Sun Hotel? Will you please tell me how to get there?" 于是他停下车,问老人:“太阳旅馆在哪里?请你告诉我怎么去好吗?”可知Tim停下来是去问路,故答案为B。
【2】细节理解题。根据the old man answers, This is my house.”老人回答说“这是我家。”可知这位老人带Tim去了他家,故答案为D。
【3】推理判断题。根据He gets into Tim's car, and they drive for about 12 kilometers…. the old man answers, “This is my house. …Turn back and go 9 kilometers. Then you'll see the hotel on your left.” 他上了蒂姆的车,他们开了大约12公里,…老人回答说:“这是我家。…往回走9公里。然后你就会看到酒店在你的左边。”12-9=3,由此可知事实上,到太阳旅馆只有大约三公里的路程,故答案为A。
【题目】 This is the timetable for the final tests(期末考试) of Sunshine NO.2 Middle School.It's for the students in Grade Seven.After the tests, the first term in the school will finish.
Date | Days | Time | Subjects |
January 4th | Thursday | 8:00—10:00 a.m. | Chinese |
2:30—4:00 p.m. | Math | ||
January 5th | Friday | 8:00—10:00 a.m. | English |
2:30—4:00 p.m. | History |
【1】The students have __________ test(s) in the morning.
A.ChineseB.EnglishC.Chinese and English
【2】The students have the__________ tests for 1.5 hours.
A.geographyB.math and historyC.history
【3】__________ is the last day of their first term.
A.January 3rdB.January 5thC.January 6th
【题目】Kids around the world
home | school | games | food | family |
I’m Li from Shanghai, China. In my family, we often eat rice and noodles. I like noodles. We never eat cheese and we never drink milk. We often eat vegetables and we sometimes eat at fish. My parents like fish, but I never eat fish. I like fruit. My favorites are oranges and strawberries. | I'm Sunil. I'm from India (印度), Our family often has curry(咖喱 )for lunch. We always have rice or bread with our curies. And we often drink milk. My sister doesn't like it. She likes apples and usually drinks apple juice. We always eat together at the same time. | Hi, I'm Jennifer. I come from Australia. In our family, we often eat fish for dinner. My dad loves fishing. And we always have fruit : blueberries, bananas, kiwis, oranges and apples. I love oranges. We never eat rice. My parents never buy it. We sometimes have curries. I love chicken curry. |
【1】What is this webpage(网页)mainly about?
A.School.B.Games.C.Food.D.Family.
【2】Who likes oranges?
A.Li and Sunil.B.Jennifer and Sunil.C.Sunil's sisterD.Jennifer and Li.
【3】What do Indians often have rice or bread with?
A.Cheese.B.Curries.C.Fish.D.Noodles.
【4】What might "kiwis" be?
A.A kind of fruit.B.A kind of fish.C.A kind of milk.D.A kind of vegetables.