题目内容

—Jeff, could you tell me how to take a taxi through “Didi”?

—___________.

A. You're welcome. B. Sure, I'd love to.

C. Take it easy. D. It doesn't matter.

B 【解析】句意:--Jeff,你能告诉我怎么通过"滴滴"打车吗?--当然了,我愿意。根据"could you tell me how to take a taxi through"Didi"?"可知,此处应该对别人的请求进行回答.A 不客气;B 当然,我愿意;C 别着急;D 没关系.只有B符合语境,故选B。
练习册系列答案
相关题目

Parents are the most important people in our life. They influence our lives in so many ways. They teach us almost everything about living, give us strength of character and make us who we are. It is because of them that we become able to do our duties. The things that we are able to do are actually their gifts to us. Right from taking care of us when we are young to guiding us whenever we need their advice, they are always there by our side.

All we can do for them is to give them love and happiness and try to make them feel proud of us. First of all, you need to follow all the good things they taught you when you were very young. It could be about eating healthily or exercising in a regular way, or it could be about helping anyone who needs help.

Not make complaints is also a good way. So don't complain about what you don't have. Learn to appreciate (感激) and love what your parents give you; you may not know the struggles they go through in order to give 

you that.

Thirdly, you also need to start making your own decisions wisely and confidently. In other words, take control of your life by deciding what will be good or bad for you. Let them see that you are able to do all kinds of things without asking others for help.

More importantly, you should try to be a good person. Be polite and respectful to your family and friends. When they give you advice or a suggestion, you'd better take their ideas into consideration. Try to work as hard as you can and be modest with what you have achieved. Anyway, seeing you grow into a good person will surely make your parents proud.

Making your parents feel proud of you

What your parents can do for you

●They teach you how to make a living and develop a strong character.

●Your 1. to deal with things is a gift your parents give you.

●They are always there to look after you and guide you.

2. to make your parents

feel proud of you

Follow what you were taught.

●Develop a healthy habit as your parents told you.

●Help anyone in need.

Don't complain.

Appreciate and 3. with all the things given

to you by your parents.

Make decisions on your 

4..

Make your own decisions wisely and with 5. 

to show you are able to deal with everything.

Be a good person.

●Treat others politely and respectfully.

●Listen to your parents' advice.

●Work hard and not to be too proud of your achievements.

1.ability 2.How 3.pleased 4.own 5.confidence 【解析】试题主要讲述了父母在生活中的重要作用,教会孩子如何生活,成为一个强大的人,总是在照顾、引导孩子。应该尽力让他们为孩子感到骄傲,遵从父母的教导;不去抱怨;学会自己做决定,成为一个优秀的人。 1.细节理解题。根据第一段第五句"The things that we are...

One of my patients, a successful businessman, tells me that before he fell ill he wasn't happy. Happiness was "having the cookie". Only if you had the cookie could things be good.

Unluckily, the cookie kept changing. Some of the time it was money, sometimes power, sometimes fancy things.

A year and a half after his diagnosis(诊断) of cancer, he sits in my office shaking his head. "It's like I stopped learning how to live after I was a kid. When I give my son a cookie, he is happy. If I take the cookie away or it breaks, he is unhappy. But he is 2 years old and I am 43. It has taken me this long to understand that the cookie will never make me happy for long," he says, "The minute you have the cookie, you start to worry about someone trying to take it away from you."

My patient laughs and says cancer has changed him. For the first time he is happy. No matter if his business is doing well or not, no matter if he wins or loses at golf. "Two years ago, cancer asked me, 'What is really important?' Well, life is important—life with the cookie, life without the cookie. Happiness doesn't have anything to do with the cookie; it has something to do with being alive," he pauses thoughtfully, "I guess life is the cookie."

根据短文内容,完成下列小题。每题不多于5个词。

1.What was "the cookie" for the businessman before he fell ill?

______________

2.How does the patient's 2-year-old son feel when he gets a cookie?

_______________

3.What makes the patient change his mind to be happy?

______________

4.What question did the patient start to think about after he got cancer?

_______________

5.What does the patient think happiness is at present?

_______________

1.Money, power or fancy things. 2.Happy. / He feels happy. 3.Cancer. / Cancer has changed him. 4.What's really important? 5.Being alive. / To be alive. 【解析】本篇文章难度适中,主要介绍一位成功的商人,生病前认为幸福就...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网