题目内容

【题目】Fashion models’ life? Sounds great. But is it really wonderful? “It’s not an easy job,” Molly, a model says. Today is an ordinary (寻常的) day of Molly’s weekdays. Let’s see what she does together. After breakfast, Molly starts her work. She goes to three companies, and gives them her photos and resume (简历). She hopes to work for them. Then she goes to the fourth company. The company is going to have a fashion show tomorrow. She comes to try on the clothes. At twelve, Molly eats an egg and some beef for lunch. She has a show at 1:30 p.m., so she can’t eat too much. The show lasts (持续) for three hours. And Molly gets 500 dollars. At 5:00 p.m., Molly gets a call from one of the three companies that she went to in the morning. It asks her to take part in a show the day after tomorrow. Molly is very happy to hear the good news. Work is over. Molly has a vegetable salad at six. Before going to bed at 11:00 p.m., she exercises for one hour, buys some clothes online and then has face care (脸部护理). What a busy day!

1What does Molly give to the three companies?

A. Her photos. B. Some clothes. C. A letter. D. Some gifts.

2Why does Molly go to the fourth company?

A. To get a job. B. To visit her friend. C. To have a show. D. To try on some clothes.

3When is the show over in the afternoon?

A. At 1:30 p.m. B. At 4:30 p.m. C. At 5:00 p.m. D. At 6:00 p.m.

4What do we know about Molly from the passage?

A. Molly has a salad for breakfast. B. Molly gets 500 dollars every day.

C. Molly has a show the day after tomorrow. D. Molly is going swimming this evening.

5What is the passage mainly talking about?

A. How to be a model. B. How to be in fashion.

C. Why being a model is great. D. What a model’s life is like.

【答案】

1A

2D

3B

4C

5D

【解析】短文介绍了时装模特的生活是什么样子的。列举了模特莫莉在忙碌的一天中所做的事情。莫莉认为时装模特不是一个容易的工作

1细节理解题。根据短文中的句子“Molly starts her work. She goes to three companies, and gives them her photos and resume (简历).”可知,莫利把自己的三张照片送给三家公司,答案为A。

2细节理解题。根据短文中的句子“Then she goes to the fourth company. The company is going to have a fashion show tomorrow. She comes to try on the clothes.”可知,莫利去第四家公司试穿衣服,答案为D。

3数字计算题。根据短文中的句子“She has a show at 1:30 p.m., so she can’t eat too much. The show lasts (持续) for three hours.”可知,表演从下午1:30开始,持续3个小时,也就是下午4:30结束,答案为B。

4细节判断题。根据短文中的句子“It asks her to take part in a show the day after tomorrow.”可知,莫莉后天有一次表演,答案为C。

5主旨大意题。短文开头的句子“Fashion models’ life? Sounds great. But is it really wonderful? “It’s not an easy job,”是本文的主题句,介绍时装模特的生活是什么样子的,故答案为D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择方框中所给的单词填空,使文章完整通顺。请将答案写在答题卡标号为71-80相对应的空格中。注意:1、不用改变形式;2、每词限使用一次。

either, make, signs, them, best, provide, who, sure, prevents, others

If you visit the animal shelter (收容所) in Salinas, California, youll see huge signs that have a picture of a dog and a cat on them. These 【1】 are put in front of the shelter to catch peoples attention. The signs 2 people interested in the shelter and encouraged them to visit it and maybe even take a cat or a dog into their homes.

Each year, the Salinas shelter accepts thousands of dogs and cats. The animals are 3_______ lost ones or are left by people who cant take care of 4______. Of all the animals, some of them are taken into new homes. Some 5_______ are moved to other shelters. And, unluckily, some cannot be saved because they are too sick or are thought to be dangerous.

Animal shelters 6________ food, medicine, and safe places for animals. But they are not the 7_______ homes. The animals stay in small cages (笼子). The people 8________ work at shelters do their best to care for the animals, but the animals do not always get the attention or exercise they need.

To prevent animals from becoming homeless, pet owners should take good care of their pets. Most pet doctors also suggest people make9_______ their pets have a special surgery ( 外科手术). It【10________ animals from having more babies. And that reduces(减少)the number of homeless animals.

【题目】Here is a dog with a lantern (捉灯)in his mouth, he is looking for his master(主人).

Carlo, a lovely dog, had been taught to be useful. The roads, in the place where his master lived, were often so bad that it was not safe for any person to go out without a light on dark nights.

So Carlo's master taught him to carry a lantern for him at night; and he did it as steadily(稳固地) as any boy could have done.

Carlo never trotted(小跑) too far before his master so that the bright light of the lantern might guide his master's steps.

When he came to a deep rut(车辙)or hole in the road, he would turn round to his master, seemed to say, /Take care, there is a hole here. "

The dog's master lived about a mile from the town; and when he could not get home before dark, Carlo used to be sent to him with the lantern. Carlo knew where to go. He also knew the road which his master would take.

But Carlo didn't always find his master right away. When he reached the town, he would run off to a house where his master often was. Still holding his lantern, he would scratch at the street-door with his feet and bark(吠叫); as much as to say, 6/Here am I,

Master, with the lantern, are you ready for home? "

Someone would perhaps come to the door and sa 6/Your master is not here. " Carlo

would growl(嘟哝), seemed to say, "Then he is somewhere else, and I must find him. "

He would then run off to one house after another, until he found his master, then the two went home together.

【1】The roads in the place where Carlo's master lived were .

A. bad

B. dark

C. dangerous for people to go out

D. full of deep ruts and holes

【2】The master taught Carlo .

A. to speak

B. where to go to look for him

C. to know the road which he would take

D. to carry the lantern to guide his steps at night

【3】When Carlo came to the bad part of the road, he .

A. barked

B. growled

C. turned round to his master

D. scratched at the ground

【4】The meaning of the underlined word “scratch ,' is .

A.咬 B.敲 C.撞 D.扒,抓

【5】The best title for the story is .

A. A dog and his master

B. The dog with the lantern

C. How a dog guide his master's step

D. How a dog found his master

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网