题目内容

【题目】阅读短文,并按要求完成66—70题。

Here is a picture of my family. Do you know who they are? Let me tell you. The man in a black hat is my father. He is an English teacher. The woman in the sofa is my mother. She is an English teacher, too. She is nice to her students. The girl is my sister, Tina. She is in a white jacket. She is nine years old. She is lovely. Who is the boy in a green T-shirt? It’s me. I am twelve. I am a student in Green Middle School.

I have a happy family.

66,67题完成句子,68题简略回答问题; 69题找出并写下全文的主题句;70题将文中画线句子译成汉语。

1The man in a_______________is the boy’s father.

2The boy’s mother is a________________.

3How many people are in the boy’s family?

________________________________________________________________________

4__________________________________________________________________________

5__________________________________________________________________________

【答案】

1black hat

2teacher

3Four./4

4Here is a picture of my family.

5她穿着一件白色的夹克衫。

【解析】

本文介绍的是一个男孩的幸福的一家人:他的父亲,母亲,妹妹和他

1根据The man in a black hat is my father. 可知那个戴着黑色帽子的男人是这个男孩的父亲,故为black hat。

2根据The woman in the sofa is my mother. She is an English teacher, too.可知这个男孩的母亲是一位老师,故为teacher。

3根据文中提到的有这个男孩的父亲,母亲,妹妹和他,一共有四口人,故此处为Four./4。

4根据Here is a picture of my family.可知本文主要介绍了作者的一张全家福照片,故本文的主题句为Here is a picture of my family.

5根据in a white jacket穿着一件白色的夹克,故此处的意思为:她穿着一件白色的夹克衫。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确的形式填空,使短文通顺、意思完整。请每空限填一词,每词限用一次。方框中有两项多余的。

play, sad, one, we, become, relax, two, get, watch, from, big, mood

Never Say Die is a popular movie. A man and a woman changed their bodies each other and 1 lovers from enemies. It is a very interesting movie. It is Mahua FunAge’s third movie. This year, it became one of the 2 winners during the National Day holiday in China.

Do you still remember Mahua’s 3 comedy (喜剧) Goodbye Mr. Loser? It was a very successful movie during the 2015 National Day holiday. Lots of people spent money 4 it. It was very fun and most of them went to the cinema to watch it a second time.

The two 5 had got much applause before they were on show. So many people still went to the cinema after seeing the theater version. Never Say Die has lots of fans. It has lots of good fans. A man, Moyunshou said on Douban, “I kept on laughing 6 the beginning of the movie to the end.”

However, not everyone thought it was a good movie. Some people don’t want to watch it again. They think it isn’t very 7. It is very boring. A movie fan said, “It looks like a story from many movies. Because there are too many similar movies, it leaves no space for 8 to talk about.” I disagree with them. I think it can bring me happiness. When I feel unhappy, it can help me deal with my 9. I often watch some comedies by Mahua’s.

Can you tell me something about it? I am looking forward to 10 your letter?

【题目】 Blue Bear lives in a little house near a hill. One spring_______it was time to plant his tomato plants, Blue Bear went to work in his new _________. Very carefully, Blue Bear planted each little _______ plant in his garden.

All the summer, he took care of the garden and ________ the plants. Sometimes he would sit by the garden, _______ his fruit juice.

Near the end of the summer, the tomatoes were fat and red. Blue Bear ______ quite a lot and took them into his little house. He thought,“Mmmm, I have tomatoes. Now I think it’s time to ________bread!”

With his pan he began to make bread. It ________ only a few minutes to finish it. The whole house was filled with a wonderful _________. Then he cut the tomatoes and made a big sandwich.

He was so happy that he ran out ______ the house, singing and jumping. And when he really felt a little __________, he thought of his sandwich and went _______ into the house. Just when he was taking up the _________, Mr White came.

______ I stay with you tonight? I’m just too tired to walk on.”

“Yes, please!” answered Blue Bear, and ________ each enjoyed half of the sandwich. Blue Bear was happy that he was able to help someone who needed help.

1A.whenB.whichC.butD.and

2A.houseB.schoolC.cityD.garden

3A.treeB.tomatoC.potatoD.flower

4A.pulledB.pushedC.wateredD.made

5A.eatingB.buyingC.sellingD.drinking

6A.pickedB.cookedC.foundD.planted

7A.eatB.drinkC.makeD.buy

8A.tookB.hadC.paidD.stayed

9A.smellB.drinkC.cheeseD.tea

10A.intoB.nearC.ofD.with

11A.happyB.worriedC.angryD.hungry

12A.byB.backC.pastD.out

13A.juiceB.plantC.sandwichD.book

14A.MustB.MayC.DoD.Did

15A.itB.sheC.heD.they

【题目】Hello, I’m Norman Smith. I’m in No. 6 Middle School. This is my room. Look! Three nice pictures are on the desk. In the first picture, you can see two girls. The girl in purple is my sister Sandy. She likes to watch English films (看英文电影) in the evening. Can you see the girl in a yellow jacket? Oh, she is my cousin Selena. She has five nice hats. But she lost two hats in the library. If you find them, please call her at 98767867.

My aunt Diana and uncle Peter are in the next picture. Diana is an English teacher in my school. She is a good teacher. She is nice and always helps her students. Peter is a teacher, too. He is in Beijing now.

In the last picture, you can find a boy and a girl. They are my good friends Henry and Winnie. Henry is a tidy boy. His things are always in the right place (合适的地方). Winnie and I are in the same (相同的) school. I always go to school with her at 7:00 in the morning.

1Which is TRUE (哪一项是正确的) about Selena?

A. She has three nice hats now. B. Her telephone number is 98767876.

C. Her last name is Smith. D. She wears a purple jacket.

2Peter is _____.

A. a middle school teacher B. in Beijing

C. in No. 6 Middle School D. Selena’s uncle

3How many people are in the three pictures?

A. Four. B. Five. C. Six. D. Seven.

4From the passage, we can learn (从文章中,我们可以得知) _____.

A. five people are in Norman’s family

B. Diana is a teacher in Sandy’s school

C. Henry’s books are always on the desk

D. Winnie is a student in No. 6 Middle School

5The best title (最佳标题) for the passage can be ____.

A. My Family B. My Room

C. My Three Photos D. My Good Friends

【题目】根据短文内容,选择正确答案。
C
Many children act in TV shows. They work several hours every day, so they cannot go to regular school. How do they get their education?
In Hollywood many TV shows are made. About forty teachers give lessons for the children in the shows. They teach wherever their pupils are working. The teachers' job is very important. They are responsible for making sure that the children work only the permitted hours each week. They are also responsible for making sure that the children learn the required subjects. They make sure, too, that the children get enough rest and play, along with their education.
Child actors are required to attend classes twenty hours each week. California law says they must be taught from September to June. If they do not make much progress in school, they are not permitted to continue working in TV shows. TV children are usually good pupils, and most of their teachers like this special kind of work. Their classes are held in some wonderful places. Sometimes the “classroom” is a Mississippi riverboat. Sometimes it is the inside of a spaceship. Often the pupils become famous stars.
(1)The teachers in Hollywood usually hold classes in ___________.
A.a classroom building
B.some interesting places
C.a Mississippi riverboat
D.a spaceship
(2)The teachers’ duty is to make sure that the child actors __________.
A.do not overwork
B.learn what they must learn
C.have enough sleep and play
D.all the above
(3)The pupils are not allowed to continue working if they ___________.
A.do not act well
B.go to regular school
C.do not get good marks
D.cannot become famous stars
(4)Which of the following statements is NOT true?
A.California law does not allow children to act in TV shows.
B.Many of the child actors can become famous stars.
C.The lessons are given by about forty teachers.
D.The teachers must teach them from September to June.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网