题目内容

【题目】The Greens ___ live in the south of America. They don't want to move to the north because they __ the cold weather.

A.used to; don't use toB.used to; aren't used to

C.are used to; didn't use toD.are used to; aren't used to

【答案】B

【解析】

句意:格林一家过去住在美国南部。他们不想搬到北方去,因为他们不习惯寒冷的天气。

根据句意理解可知,第一空表示过去常常,英语中表达为used to do第二空表示习惯于做某事,英语表达为be used to doing sth,否定直接在be动词后+not,而第二空主语是they,所以应该用are,所以这里选择B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 We were flying from Los Angeles to Washington, D.C. when I found young mother struggling with her baby. Everything was a mess, and the mother, who was near hysterics(), told me she had no more diapers(尿布)or other clothing onboard the plane.

Through her tears, she informed me that they had missed their flight the previous night in Los Angeles and she and her son had spent the night on the airport floor. With the saddest eyes I had ever seen, she told me she was on her way to New Hampshire to send her son to the family that was adopting him. She could no longer support him.

As a mother of three, I could see her despair and feel her pain. I immediately rang the flight attendant call button and asked for help from the other flight attendants. They brought towels to help clean up both mom and the baby. I gave the mom my sweater and a pair of pants since we were about the same size. Then I asked several passengers with babies if they could spare extra diapers, formula (奶粉) and clothes for the baby. After the young mother and her son had changed their clothes and the baby had gone to sleep, I sat with her, holding her hand, trying to provide some support for the rest of the flight.

Once we landed, I walked them to their next flight, which would take them their final destination. As she thanked me for all I had done she said softly, "You' re not the flight attendant, you're a sky angel.”

Though I no longer work on the plane, I still recall that young woman, and the gift that she gave me on that special day -that we truly are all spiritual beings traveling in human form.

1What was the writer when the thing happened?

A.A passengerB.A night attendantC.A 3-year-old child's mother.D.A volunteer

2What can't we infer from this passage?

A.The mother boarded the wrong planeB.The baby's clothes had been wet and dirty

C.The mother and her son finally got to New HampshireD.The mother was very thankful to the writer

3According to the passage, the mother and her son were offered the following things except____.

A.clothesB.diapersC.towelsD.money

4From the passage, we can know that the mother)

A.lazyB.poorC.meanD.cruel

5What's the best title of this passage.

A.A flight attendant.B.A mother and her son

C.A sky angel.D.A mother's love.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网