题目内容

【题目】 Europeans began exploring the world by sea in the 1400s. This period of discovery lasted from about 1418 to 1620.

Reasons for exploration.

A major reason for these voyages was the wish to set up sea routes between Europe and East Asia. Advances(进步)in knowledge and technology were another main reason behind these voyages of discovery.

Contributions

After they set sail on the vast ocean, explorers were able to bring the knowledge of a larger world back to Europe. In addition to the presence(存在)of hew lands, these explorations often led to the discovery of new species(物种)and new cultures of people. Those all helped open up a new world to Europe.

The Age of Exploration allowed more people to see and study the world. It brought great development to science as well as trade between East and West.

1How did Europeans explore the world in the 1400s?

___________________________________________________________

2How long did the exploration?

___________________________________________________________

3Where did Europeans set up sea routes?

___________________________________________________________

4What could explorers bring back to Europe after they on the vast ocean?

___________________________________________________________

5The Age of Exploration helped develop science and trade between East and West didn't it?

___________________________________________________________

【答案】

1By sea.

2For about 202years./ For about two centuries.

3Between Europe and East Asia.

4The knowledge of a larger world.

5Yes./ Yes, it did.

【解析】

短文讲述欧洲人从15世纪开始通过海洋探索世界,为欧洲开辟了一个新世界,给东西方的科学和贸易带来了巨大的发展。

1根据“Europeans began exploring the world by sea in the 1400s.”可知,通过海洋探索世界。故答案为By sea.

2根据“This period of discovery lasted from about 1418 to 1620.”可知,从1418年持续到1620年,长达202年(大约两个世纪)。故答案为For about 202years./ For about two centuries.

3根据“A major reason for these voyages was the wish to set up sea routes between Europe and East Asia.”可知,在欧洲和东亚之间建立海上航线。故答案为Between Europe and East Asia.

4根据“After they set sail on the vast ocean, explorers were able to bring the knowledge of a larger world back to Europe.”可知,探险家们可以将更广阔世界的知识带回欧洲。故答案为The knowledge of a larger world.

5根据“It brought great development to science as well as trade between East and West.”可知,探索的时代给东西方的科学和贸易带来了巨大的发展。故答案为Yes./ Yes, it did.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Once upon a time, in a forest, there was a buffalo(野牛). He lived with a monkey. The monkey was not very kind and he troubled the buffalo every day. Sometimes he pulled the buffalo's tail. Sometimes he jumped onto the buffalo's back. But the buffalo didn't get mad. He could stand everything patiently and never complained.

The other animals in the forest knew the monkey always made fun of the buffalo. They got angry with the monkey. They even advised the buffalo to catch the monkey and punish him. The buffalo smiled and said he was not angry with the monkey, but he was thankful to him. He thanked the monkey for teaching him to be patient. Other animals just kept silent with their heads down, without saying anything. At that time, the monkey was sitting in the tree and heard the buffalo's words. He felt sorry for what he had done.

He came down from the tree immediately. Then he came up to the buffalo and said sorry to him. After that, the monkey and the buffalo became friends, and they got on well with each other.

1Where did the buffalo live according to the passage?

A.In a farm.B.In a zoo.C.In a forest.D.In a village.

2What did the monkey always do every day?

A.He slept all day long.

B.He always played a trick on the buffalo.

C.He fought with other animals.

D.He played games with the buffalo.

3What advice did other animals give to the buffalo when they knew the monkey's behavior?

A.Catch him and punish him.B.Make fun of him.

C.Get on well with him.D.Beat him.

4How did the monkey feel after he heard the buffalo's words?

A.Relaxed.B.Sad.C.Lucky.D.Sorry.

5What can we learn from the passage?

A.When someone bullies you, you should fight with him.

B.Think about the problem from a different view.

C.When a friend is in trouble, you should help him out.

D.We should get on well with others.

【题目】 One day, our teacher said that he had an exercise for us to try. We were to stand,facing away from our classmates, and fall backward, relying on(依赖)another student to catch us. Most of us were uncomfortable with this. We couldn't fall back for more than a few inches before stopping ourselves.

Finally Judy stood up. She is a thin, quiet, dark-haired girl who always wears big,white fisherman sweaters. Judy crossed her arms over her chest, closed her eyes, leaned back, and did not flinch(退缩). She looked like one of those Lipton tea commercials(广告) where the model jumps into the pool.

For a moment, I was sure she was going to thump(重重砸)on the floor. At the last moment, her partner caught her head and shoulders and pulled her up immediately.

“Wow!”several students yelled. Some clapped their hands. Our teacher finally smiled. “You see,”he said to the girl, “you closed your eyes. That was the difference.Sometimes you cannot believe what you see. You have to believe what you feel. And if you are ever going to have other people trust you, you must feel that you can trust them too-even when you're in the dark. Even when you're falling.”

1One day the teacher said that he had__________for the students to try.

A.a storyB.an exerciseC.A book

2Who would catch the students if they fell backward?

A.Teachers.B.ParentsC.Classmates

3What can be inferred from the story about Judy?

A.She is a good jumper.

B.She was afraid of leaning back at first.

C.She trusts others and is trustful.

4Who does the model do in the Lipton tea commercials?

A.She drinks tea.B.She jumps into a poolC.She falls backward on the floor.

5What does the story mainly tell us about?

A.Falling backwardB.Great Judy.C.Trust.

【题目】 Once upon a time, there was a garden. Many vegetables grew in the garden. And there was a big_________near the vegetables.

The vegetables and the big tree didn't like each other. The vegetables drank a lot of water, so the tree_______drink enough water. The big tree looked at the vegetables_______and he decided to teach them a lesson.

On a summer day, the_______was shining in the sky. The big tree decided not to share its shade(树荫)with the vegetables. It made the vegetables very hot. There was not_______water to drink, and they soon became very dry and ugly. At that time, the gardener came to see these vegetables. He was very sad,_______almost all the vegetables were dry. Then he decided to build a new garden.

It_______the gardener too much time to build the new garden. He was so busy that he couldn’t_______the old garden. Both the big tree and the vegetables felt very thirsty. They would die soon. In the end, the big tree_______what he had done. If the big tree realized that it was better to communicate well with the vegetables at first, they might both grow very well. However, he chose a________way to teach the vegetables a lesson.

1A.treeB.flowerC.riverD.mountain

2A.couldn'tB.shouldn'tC.mustn'tD.needn't

3A.happilyB.angrilyC.amazinglyD.kindly

4A.starB.moonC.earthD.sun

5A.manyB.littleC.enoughD.few

6A.soB.howeverC.althoughD.because

7A.tookB.spentC.paidD.cost

8A.look upB.look afterC.look throughD.look over

9A.regrettedB.thankedC.understoodD.agreed

10A.cleverB.rightC.wrongD.proper

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网