题目内容

【题目】A: Hello, Mr. Brown.

B: Hello, Mrs. White. Come in and sit down. What’s the matter?

A: I have a pain in my tooth.

B:1

A: No, 2

B: When did it start?

A: 3

B: You mean it started after lunch.

A: Yes, as soon as we finished lunch.

B: Well, have some milk and soup for meals for two days, then you’ll feel better.

A: Can you give me some medicine?

B: Yes, 4Take it three times a day, and come here in three days. I’ll pull it out if necessary.

A: I don’t want to pull out my tooth. It must be scary.

B: 5

A: I hope so. Thank you, doctor.

A.I’ll give you some advice.

B.Three hours ago.

C.I will do that if your tooth is painful.

D.Do you often have this pain?

E.I’ll give you some medicine.

F.We won’t do that if your tooth isn’t painful any more.

G.I’ve never had a bad tooth pain like it before.

【答案】

1D

2G

3B

4E

5F

【解析】

这是一篇医生与病人之间的对话,病人牙疼,医生给开了一些药,如果三天之后还是疼的话就得拔牙。

1根据答句中的no,可知此处是一般疑问句;结合上文中“I have a pain in my tooth.”我牙疼;Do you often have this pain?你经常牙疼吗?符合题意。故选D

2no以及下文的回答可知,不是经常牙疼,即“之前没有像这样疼过” I’ve never had a bad tooth pain like it before.符合题意。故选G

3由上文的问句“When did it start?”可知,下文要出现时间,“Three hours ago.”表示“三个小时之前”,符合题意。故选B

4前文中yes以及空后“Take it three times a day, and come here in three days.”可知医生要给病人开一些药。故选E

5结合此空上文可知,病人不想拔牙;由下文中“I hope so.”可知医生回应在某种情况下不拔牙。We won’t do that if your tooth isn’t painful any more.牙不疼就不会拔牙。符合题意。故选F

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A girl was working as a nurse in a private hospital. One day, a patient who was ______ ill was brought to her hospital, but soon had to be transferred(转院) to a________ hospital for an operation. The head of the hospital said that the patient couldn't be transferred unless he paid his ________ first. The patient's family asked if they could pay the bill ______ the operation, as the patient was very ill. But their request was refused.

The nurse, who had just arrived to work, ______the situation and made a surprising decision. She removed her golden bracelet(手镯), took it to the cashier's desk(收银台) and said she would use it to _______ the patient's bill. Thanks for her help, the patient was immediately transferred to the other hospital and his life was saved. Although the bracelet was the only piece of ______ jewelry(首饰) she owned, the nurse gave it away to save the patient, even though he was a total ______ to her.

The nurse's actions ______ the attention of the doctor who was on duty that day. He later fell in love with the nurse and they finally got married.

We may give without loving, but we cannot love without giving. Loving means giving as much as we can. Love is like a smile – neither has ______ value unless they are given away.

As Mother Teresa once said, "It is not how much you do, but how much love you put into what you do."

1A.easilyB.hardlyC.seriouslyD.lightly

2A.sameB.differentC.strangeD.funny

3A.billB.paperC.medicineD.operation

4A.beforeB.afterC.asD.for

5A.waited forB.talked aboutC.cared forD.heard about

6A.buyB.sellC.costD.cover

7A.valuableB.beautifulC.interestingD.useful

8A.friendB.directorC.loverD.stranger

9A.paidB.realizedC.caughtD.described

10A.someB.anyC.noD.one

【题目】语篇翻译 阅读下面的短文,将划线部分译成英文或中文。

If you are given only 1 yuan, could you live in a city for one day? It seems this may be a little difficult. But students from Xi' an made it.

On April 10, more than 60 students from the Middle School Attached to Northwestern Polytechnical University took part in the One Yuan Metropolis Survival. 1. Students not only had to live, but they also had to deal with a lot of hard tasks.

2.为了赚钱,无论走到哪里,许多学生努力找寻兼职工作。 In this way, they also saw how hard life was. Zhang Qiyue, 14, asked more than 10 restaurants for a job and finally got one chance. We were upset when they said no. But gradually, we got used to it, he said. After being a waiter for an hour, he got 25 yuan. 3.他们甚至通过在公园唱歌跳舞来赚钱。

Living was hard, but finishing the tasks wasn't any easier. 4. They went to different places to finish tasks in a short time. The most amazing one was when they had to exchange things worth thousands yuan with only a piece of paper in half an hour. "We learned how to persuade others. From a balloon to a cake to a bottle of yogurt... after almost 20 tries, we got an expensive necklace( )," he said. 5. They will give all of the money they made to poor schools in Tibet(西藏).

1__________________________________________________

2__________________________________________________

3__________________________________________________

4__________________________________________________

5__________________________________________________

【题目】 阅读下面的短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项补全短文。选项中有一项为多余选项。

Growing Pains was on television form 1985 to 1992 in America. This was a total of sevenyears, and it told over one hundred and sixty different stories.

The program was about a family of six who lived on Long Island, near New York City.1The father was a doctor and the mother was a writer at a newspaper. They had four children. The oldest child was Mike.2He did really well in the program.

From the start of Growing Pains, Mike was always getting into trouble. He was caught by the police for driving a car too fast. He promised his parents that he would never ride a motorcycle, but then he hurt himself riding one. However, in the last year of the program, he helped a young boy who had no home, and asked his family to help him care for and support the boy, Though his parents were upset because he often broke his promises, the way he cared for this boy made them proud to have him as their son.3He sometimes did wrong things, but also cared for others and was a warm person.

Perhaps another reason why the program was popular in America is that most of its stories were about normal family problems.4Like Mike's parents, many parents who work often worry about their children and have difficult decisions to make about them. Even now the show still appears on American TV.

A.Many of the people watching the program had the same problems

B.As teenagers grow, it is normal for them to become confused with the changing world inside and outside of them

C.He was the main reason for the program's huge success

D.These stories are good examples of the two sides of Mike's nature

E.The parents were a working couple

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网