题目内容
【题目】The popular Disneyland has some deep, dark, and sometimes amusing secrets that you probably don't know. Read on to learn them.
General Main Street
By using a special method of construction(建筑), Disneyland created an effect that you don't notice until your tired family leaves the park. The next time you enter Disneyland, make note of the distance that it appears you have to travel to get to the “Partners” statue. Then look at the exit of the park from the statue. That's correct. The distance appears to be shorter entering the park than going out. The purpose was to keep guests from wanting to take the long walk out.
Birthday fun
If you visit Disneyland on your birthday, be sure to tell the person at the gate that it's your big day. You'll be sent to City Hall where you'll be presented with a special sticker by cast members, letting everyone know it's your birthday. You may also be able to score special items from other cast members throughout the park, so it's certainly worth a try!
The music never stops.
Visitors like the music and sounds in the park.. Did you know the music never stops at the park? Even when the park was closed, the music and sounds are kept on going. Some believe it cost too much for Disney to keep turning off the music and then restarting it each day. But the truth is that it helps some workers clean up after 2 a.m!
Club 33
“Club 33” is the only place in Disneyland that provides guests with alcoholic beverages(酒精饮料). Club 33 members and their guests get free entrance to Disneyland so long as they have a meal at Club 33 on the day of their visit.
【1】There are ________amusing secrets about Disneyland mentioned in this passage.
A. two B. three C. four D. five
【2】________makes the distance going out of the park seem to be longer.
A. The “partner’’ statue
B. The gate of the park
C. The construction along the street
D. the music in the park
【3】If you tell the staff it’s your birthday, you will___________.
A. get free entrance to Disneyland
B.be given a special gift at the City Hall
C.be taken to Club 33 and have a meal
D.let everyone in the park know your name
【4】The music never stops at the park because __________.
A. visitors like the music and the sounds very much
B. it’s difficult to shut off the music and the sounds
C. Disneyland has to pay a lot to restart the music every day
D.it may keep some late night workers awake and full of energy.
【5】The purpose of this passage is to__________.
A.let the readers know the dark side of Disneyland Park.
B.help the readers better enjoy their visits in Disneyland Park
C.encourage the readers to go to visit Disneyland Park
D.make the readers be aware of the importance of Disneyland Park
【答案】
【1】C
【2】C
【3】B
【4】D
【5】B
【解析】
试题分析:本文列举了在迪士尼乐园的四点有趣的秘密。目的是为了叫游客更好地了解怎样在迪士尼乐园旅游的情况。
【1】C综合理解题。通读全文可知介绍了有关迪士尼四方面有趣的秘密。故选C。
【2】C细节理解题。根据By using a special method of construction(建筑), Disneyland created an effect that you don't notice until your tired family leaves the park.可知沿着街道特殊的建筑叫你走出公园的路程似乎更加长了。故应该选C。
【3】B细节理解题。根据 If you visit Disneyland on your birthday, be sure to tell the person at the gate that it's your big day. You'll be sent to City Hall where you'll be presented with a special sticker by cast members, letting everyone know it's your birthday.可知如果你告诉工作人员你的生日,你就会被带到大厅给你一个特殊的礼物。故选B。
【4】D细节理解题。根据But the truth is that it helps some workers clean up after 2 a.m!可知音乐不会停的目的是为了叫那些晚上工作的人员醒着并且充满精力和活力。 根据句意,故选D。
【5】B综合理解题。通读全文可知让人们更好地了解在迪士尼乐园旅游的情况。故选B。
【题目】 Almost all of us have unpleasant habits. We all want to get rid of (摆脱)them, but we don’t know proper ways. Here’s some advice.
1.Write down all the reasons why you want to stop some behavior. Look at the reasons very often.
2.It’s clever to do something else when you want to stop your bad habits. If you get angry easily, for example, you can go out for a walk.
3.Decide what you’ll do to reward (奖励) yourself if you really get rid of your bad habits.
4.If you get too heavy, keep junk food out of your house.
5.Bad habits develop over years, so you can’t get rid of them very soon. So you should be patient.
6.Don’t be afraid to ask others for support. You can talk to your friends, family or other people. When you talk to them, they might be able to provide some advice that you can’t get from yourself .
How to Get Rid of Bad Habits | |
Make a list | Write down【1】you want to get rid of your bad habits. |
Join in some activities | You’d better do something else when you want to stop your bad habits. |
Give yourself a reward | Decide how to reward yourself if you【2】in getting rid of your bad habits. |
Keep off your bad | Stay away from【3】if you want to be thinner. |
Be patient | It’s【4】to get rid of a bad habit in a short time. |
Ask for help | When you talk to others, they may give you【5】 |
【题目】任务型阅读
People in many places celebrate Christmas on December 25.
In the USA, Christmas is a long holiday. Shops are usually not open on Christmas Day. And family members have a party together. There are usually Christmas Trees in houses, and children can find presents from their parents in the trees. In many places, children put a stocking(长筒袜)on the bed, because they think Father Christmas will put nice presents in the stocking at night.
Things are different in China. The Chinese don’t have a holiday at Christmas. Shops are open and there are usually Christmas sales(促销) in many shops. There are no family parties, but there are parties for young people in nightclubs and hotels. There are no stories about Father Christmas or presents in stockings. But young lovers(恋人) give each other presents.
根据短文内容,完成下列表格(每格只能填一个词)。
Different ways to celebrate Christmas | ||
Time | 【1】 ____________________ 25 | |
【2】 to celebrate Christmas | In the USA | In China |
It’s an important holiday and shops are usually closed. | Shops are 【3】 | |
There are【4】 parties at home. | There are parties in nightclubs and big hotels. | |
Children get presents. They think Father Christmas will put presents in their stockings at night. | Young lovers buy 【5】 for each other | |