题目内容

1.If you want to see the film Life of pie, you have to arrive the cinema before ___________ .

A. 2:30 B. 4:45 C. 5:00 D. 7:00

2.At noon people can __________ this Saturday .

A. see a film B. have a picnic

C. go to a concert D. watch a football game

3.The food for the international picnic is __________ .

A. expensive B. not delicious

C. only from America D. from the whole world

4.We can infer( 推断) from the third advertisement that __________ this year .

A. the weather will be very hot on November 16

B. no football game will be held after November 16

C. the tickets for the game will be free on November 16

D. Another football game will be held after November 16

5.The rock band 's first concert will be given at __________ .

A. Andersen Cinema B. City Park

C. Colden Hall D. The gym

1.A 2.B 3.D 4.B 5.C 【解析】 这是几则广告。 1.根据Life of pie, at2:30pm,故选A。 2.根据Iternational picnic Come to City Park this Saturday .Noon to 5:00pm,故选B。 3.根据Iternational picnic enjoy fo...
练习册系列答案
相关题目

Eating your way around the world

Australia: Try a pie floater?

Feeling hungry? No visit to South Australia is complete without

trying the local food—a pie floater. They are traditionally sold at

roadside food shops, some of which stay open all night. It is a meat

pie floating in a thick green pea soup. Finally, the pie is covered with

plenty of bright red tomato ketchup(番茄酱). Enjoy!

Vietnam: Soup for breakfast

The food stands in the streets of Ho Chi Minh City, Vietnam, open early in the morning and stay busy till late at night, selling fast food to hungry passers-by. The most famous dish is pho, a noodle soup with slices of beef or chicken and different vegetables. It's usually eaten for breakfast-many Vietnamese people say they cannot start the day without this delicious food!

Belgium: Home of French fries

You can find French fried potatoes all over the world, but as Belgians will tell you, they, not the French, invented this popular street food, back in the 17th century. French fries, eaten from a paper cone are the Belgian's favourite food. The secret of perfect French fries is that they are fried(油炸) twice in hot oil, to give a perfect, golden outside.

1.A pie floater in South Australia is a kind of food with______

A. fried potatoes B. thick soup C. beef or chicken D. a golden outside

2.According to the passage, all the three kinds of local food_______.

A. are sold in the street B. have meat inside

C. have tomato ketchup D. are fried in hot oil

3.The passage most probably comes from the_____ column(栏目)in a magazine.

A. education B. health C. travel D. technology

1.B 2.A 3.C 【解析】文章介绍了三种当地的传统食物。 1.根据It is a meat pie floating in a thick green pea soup.可知有浓浓的汤;故选B 2.根据They are traditionally sold at roadside food shops, The food stands in the street...

第三节 阅读理解 七选五

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入答题卡第Ⅱ卷第三节56~60小题横线上的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Susie Sunbeam was not her real name, that was Susan Brown. But every one called her Susie Sunbeam because of her such a sweet, smiling face.1..

Her grandfather first gave her this name, and it seemed to fit the little girl so nicely that soon it took the place of her own.

Even when a baby, Susie laughed from morning till night. 2..

When she had learned to walk, she loved to go about the house and get things for her mother, and in this way save her as many steps as she could. She would sit by her mother’s side for an hour at a time, and ask her ever so many questions, or she would take her new book and read

3. She never used an unkind word, but tried to do whatever would please her playmates best.

One day, a poor little girl with a very ragged dress was going by and Susie heard some children teasing her and making fun of her. She at once ran out to the gate, and asked the poor little girl to come in. " What are you crying for? "Susie asked. " Because they all laughed at me, "she said

4. She cheered her up with kind words, and gave her a nice dress and a pair of shoes.

This brought real joy and gladness to the poor child.5..

A. That's why we called her Susie Brown.

B. Susie was always pleasant in her play with other children.

C. No one ever heard her cry unless she was sick or hurt.

D. She always brought brightness with her when she came.

E. Susie liked to read books when her mother was busy in doing chores

F. And she thought that Susie was rightly called Sunbeam

G. Then Susie took the little girl into the house.

1.D 2.C 3.B 4.G 5.F 【解析】文章讲述了一个善良的,可爱的小女孩的故事。 1.根据But every one called her Susie Sunbeam because of her such a sweet, smiling face.和选项,可知是当她来的时候,总是带来光亮,承接上文;故选D 2.根据Even when a ba...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网