题目内容

【题目】 When you carry your heavy schoolbag on the way to school or home, do you know the fact that the heavy schoolbag influences your interest in learning knowledge? Don't worry. You may be able to say goodbye to your heavy schoolbag in the near future.

Instead of burying(埋葬) your face in an ocean of textbooks, newspapers, magazines and novels, you will soon find that an E-book reader can take the place of them all.

An E-book reader is a new kind of mini machine designed to hold thousands of text files and display them on the screen as real text printed(印刷) on a paper page.

In t he same way in which the iPod(a kind of MP3) has changed the way people enjoy music, E-book readers could change the way that books are read. Some scientists have predicted that E-books will be used widely in our daily life, especially in schools.

The size of an E-book reader is the same as that of real books. Its screen is different from that of a computer. It is as thin as a piece of paper. The words on an E-book reader's screen look exactly the same as those on real pages. However, you can do more with an E-book reader than you can with a real book. The reader can change the size of the words and connect to the Internet to download new books.

1Which of the following is TRUE about an E-book reader?

A.It makes us lose interest in learning knowledge

B.An E-book reader can display text files as clearly as real text printed on a paper page

C.An E-book reader is not large enough to hold thousands of text files

D.An E-book reader is as large as a computer

2What are the differences between an E-book and a real book?

A.An E-book is much thicker than a real book

B.The real book can change the size of the words, but the E-book reader can not

C.The E-book reader can not download new books from the Internet, but the real book can

D.A real book is not so useful as an E-book reader

3The screen of an E-book reader looks like .

A.an MP3 playerB.a blackboardC.a piece of paperD.a tape

4We can infer(推断) from the passage that .

A.the heavy schoolbag is bad for students' health

B.the size of an E-book reader is the same as the iPod

C.the screen of an E-book reader is as thin as a piece of paper

D.E-books will take the place of textbooks, not newspapers, magazines or novels

【答案】

1B

2D

3C

4C

【解析】

电子书阅读器是一种能保存成千上万的文本文件的新型微型机器。它将改变人们阅读书籍的方式。一些科学家预测电子书将在我们的日常生活中广泛使用。电子书阅读器屏幕上的单词看起来和真实页面上的完全一样。使用电子书阅读器比真正的书籍用处更多。

1细节理解题。根据第一段可知沉重的书包使我们失去对学习知识失去兴趣而不是电子书阅读器,故A错误;根据display them on the screen as real text printed(印刷) on a paper page.可知B正确;根据An E-book reader is a new kind of mini machine designed to hold thousands of text files可知C错误;根据The size of an E-book reader is the same as that of real books可知D错误,故选B

2细节理解题。根据最后一段However, you can do more with an E-book reader than you can with a real book. The reader can change the size of the words and connect to the Internet to download new books.可知电子书阅读器和真实课本的不同处:利用电子书阅读器能做的事情比真实课本更多。故选D

3细节理解题。根据It is as thin as a piece of paper.它像一张纸一样薄,可知电子书阅读器看起来像一张纸,故选C

4推理判断题。根据It is as thin as a piece of paper. The words on an E-book reader's screen look exactly the same as those on real pages.可知电子书阅读器像一张纸一样薄,单词在屏幕上和真实纸页上一样,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】The Secret Soldier

A young soldier, Robert Shurtliff, lay dying in a hospital bed. He was too _____ to speak or move. Two men stood over him.

"I think this young man has ______, " one man said.

"I’ll take his jacket and boots, " said the other.

Robert gathered all of his strength to ______, "I…I’m alive. "

The doctor came running over as Robert fell into a coma(昏迷). "We can ___ him, " he said as he examined the young soldier, "Oh, my! He’s a ____! "

It was true. The young soldier, Robert Shurtliff, was really Deborah Sampson. ____who was she?

Deborah Sampson had grown up in Massachusetts, living as a servant. She _____of having great adventures (冒险). ____the Revolutionary War broke out in 1775, women were not allowed to serve in the army. But Deborah ____ herself as a man and became a solider. She called herself Robert Shurtliff.

One day, during an attack, Deborah was shot in the neck and ____. Another soldier lifted Deborah into his horse and rode her to the ____. A doctor treated the wound on her back and asked if__ had any other injuries. Deborah lied and said no. She was afraid that if the doctor examined her leg, he would discover her ___. Using a pocket knife, Deborah got the bullet(子弹)out of her own leg. She __ to fight as a soldier.

After the war ended, Deborah got married and had children. But she still longed for ___. So she put on her soldier’s uniform and travelled around the country telling of her life as young, brave soldier, Robert Shurtliff.

1A.busyB.weakC.surprisedD.strong

2A.got upB.lost heartC.passed awayD.got lost

3A.whisperB.cryC.shoutD.laugh

4A.acceptB.killC.supportD.save

5A.soldierB.motherC.womanD.father

6A.ThoughB.ButC.OrD.However

7A.diedB.talkedC.heardD.dreamed

8A.WhenB.WhileC.UntilD.Since

9A.workedB.dressedC.actedD.lived

10A.armB.handC.legD.stomach

11A.hospitalB.libraryC.studioD.bedroom

12A.sheB.heC.itD.they

13A.appearanceB.abilityC.beautyD.secret

14A.failedB.continuedC.agreedD.planned

15A.homeB.fashionC.peaceD.adventure

【题目】 As we all know English is an important subject in middle school Everyone knows that they must learn English well but some people don't know how to learn it well Here are some suggestions which may help you with your English

The biggest problem is people' s own fear They worry that they won't say things correctly or that they will look foolish so that they don't speak English at all Don't be afraid of being laughed atOnly if we aren't afraid of making mistakes can we learn English well

The fastest way to learn something is to do it again and again until you get it right Learning English needs practice Don't let a little fear stop you from getting what you want

The best way to learn English is to have a good environment Take notes in English put English books around your room listen to English radios watch English news movies and TV programs Speak English with your friends whenever you can The more English materials that you have around you the faster you will learn it

Many people think that exercises and tests aren't much fun However by doing exercises and taking tests you can really improve your English If you never test yourself you will never know how much you are making progress

根据短文内容,选出最佳选项.

1The biggest problem of learning English is

A.not knowing how to learn

B.being afraid of being laughed at

C.looking foolish

D.making mistakes

2The fastest way to learn English well is

A.practicing over and over again

B.listening to it every day

C.going over the fear

D.going to a foreign country

3To create a good environment you need to do many things except

A.putting English books around your room

B.listening to English radios

C.watching English news and movies

D.speaking English with your friends only in class

4According to the passage English exercises and tests are

A.very necessary

B.not helpful at all

C.very boring

D.not important

5How many suggestions on how to learn English are mentioned according to the passage

A.Two

B.Three

C.Four

D.Five

【题目】 Six years ago, Shilagh Mirgain decided to achieve the goal shed had on her bucket list(目标清单)for twenty years: to reach the top of Mount Kilimjanjaro. Four years ago, she bought her hiking shoes and started to hike. Two years after that she began to imitate the difficulties of the nine-day hike with a weighted backpack. Last summer, she booked her tour. In February, she climbed to the very top of the mountain.

If it wasn't for her bucket list, Mirgain says she might never have known the pleasure of standing at top of one of the world's most famous mountains. Bucket lists are helpful in that they are a way of listening to your inner wisdom(智慧). She say,“Its so easy to get caught up in the day-to-day jobs, to-do lists, doing chores and the like—you may not see your inner need.”

One study found that participants who wrote down their goals finished more than those who didn't. Other positive psychology research suggests that finishing goals like that is important for a satisfying life.

For Mirgain, who added Kilimanjaro to her list after receiving a postcard sent from the mountain by a group of women she had met who were climbing it, it wasn't so much the act of writing down her bucket list that helped her stick to it, as it was keeping it someplace noticeable. “I keep pictures of my top bucket list things on my fridge,” she says, “When I finish something I take that photo down and put it on another board in my home, along with a photo of myself at that place.”

Mirgain said excitedly. “It’s great to finish your bucket list.” she says, “To work toward something you wanted to experience or achieve gives you a confidence and can change your opinion of the world.”

1In order to achieve her goal, Shilagh Mirgain______.

A.toured many places

B.had years of preparation

C.missed many important things

D.spent a lot of money on the things needed for the hiking

2Why should we make a bucket list?

A.It makes our work in order.

B.It helps others notice our intelligence.

C.It encourages us to follow our heart.

D.It can keep us away from daily chores.

3What is especially important for Shilagh Mirgain to stick to her goal?

A.Joining a group.

B.Her unshakable confidence.

C.Getting reminded of her goal often.

D.Encouragement from like-minded women.

4What is the text mainly about?

A.The life story of a great woman.

B.How to have great achievements.

C.Why we should listen to our inner wisdom.

D.The importance of making a bucket list.

【题目】短文54

Ways to Increase Your Confidence

There are some ways you can use to increase your self-confidence. Some of them you'll need to practice a lot before they start to work. It's like playing the guitar or soccer. They might not work too well the first or second time you try them. But as you do them, you build a deeper confidence in yourself.

1

Exercise will improve your confidence and your way of looking at life. Plus, being healthy and looking better can also help you feel more confident.

Create something.

Everyone is a creative(有创造力的) person. Rediscovering your creativity is a good way to improve your confidence in yourself. Creating something is a wonderful but not always easy experience. But when you're done, you not only feel good about yourself. 2

Use your body.

If you start to walk fast you'll soon start to feel nervous. If you start to walk slower you'll soon start to feel more relaxed. To feel more confident, use your body in a more confident way. 3 Learn how confident people around you or on the TV use their bodies.

Compare yourself to yourself.

This will take away a lot of unnecessary pain in your life. 4 Compare yourself to yourself. Improve yourself and see how you grow and become a more successful, more confident and happier person.

A. Take exercise.

B. Take it into the future.

C. Walk, sit, stand and move in a more confident way.

D. Sometimes you will also discover new parts of yourself.

E. Pay attention to yourself, not the other people around you.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网