题目内容

【题目】Hi, everyone! I am Paul Hawking, the trip leader for this weekend' s activity. It’s that time of the year again when the days are long and it is nice to sit outside and enjoy some oysters(牡蛎).

We plan to head out to the Mission Bay this Sunday for a beach picnic. You can buy fresh oysters at the Mission Bay Oyster Company and you just need to pay $6 to $l0 for each dozen, depending on the size. It' s on Sunday, June 30.

We will meet at the Student Center at 9:00 a.m. and all go together. The driving time is one and a half to two hours, and the time of return is still uncertain. Come and join us in what must now be the 4th or 5th such trip for the Outing Club.

The oyster farm has a small picnic area with chairs and barbecue grills (烧烤架). Bring some briquettes (煤球) if you would like to grill. Except for oysters, oysters and oysters, little is available there, so please bring your own food and drinks. And of course, if you have any special oyster recipes (食谱), bring them make them and share them!

The weather forecast says it's going to be sunny and around 26°C this weekend. My telephone number is 408-896-3228. Please feel free to call me if you have any questions. Remember to finish your homework before we leave for the picnic.

1On June 30, Paul Hawking will ______.

A. hold a meeting at the Student Center

B. arrive at the oyster farm at 9:00 span>a.m.

C. teach the students to cook oysters

D. take the students for a picnic

2If you buy 24 big oysters, you should probably pay _________.

A. $6 B.$10 C.$12 D.$20

3 If you plan to grill, you must bring ___________.

A. a BBQ grill B. some briquettes

C. your own recipes D. some oysters

4Which of the following statement is TRUE?

A. The writer plans to head out the Mission Bay next Sunday for a beach picnic.

B. You should finish the homework before leaving for the picnic.

C. You can buy and share food and drinks on the farm

D. The driving time is less than one and a half hour

5 Where does this text probably come from?

A. A notice on a school website.

B. A book on the Mission Bay.

C. A business newspaper.

D. A science magazine.

【答案】

【1】D

【2】D

【3】B

【4】B

【5】A

【解析】

试题分析:这篇短文主要讲述了旅游活动的组织者Paul Hawking把参加牡蛎烧烤的活动的时间及安排介绍了一下

【1】D细节理解题。根据文中We will meet at the Student Center at 9:00 a.m. and all go together可知在6月30号他们将带学生旅行,故选D

【2】D细节理解题。从文中You can buy fresh oysters at the Mission Bay Oyster Company and you just need to pay $6 to $l0 for each dozen, depending on the size可知可能应该付20美元,故选D

【3】B细节理解题。根据文中Bring some briquettes (煤球) if you would like to grill可知如果你计划去烧烤你应该带一些煤球,故选B

【4】B推理判断题。通读全文可知只有B是正确的,在你去野餐之前你应该先完成作业。故选B

【5】A主旨大意题。通读整篇文章可知这篇短文可能来自学校网页上的一份通知。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中选出最佳选项。
B
Dreams may be more important than sleep. Some people don't need much sleep. But we all need to dream, scientists say.
Dreams take up about one quarter of our sleeping time. People have several dreams each night. Dreams are like short films. They are usually in color. Some dreams are like old films. They come to us over and over again. That may be because the dreamer is worrying about something. Dreaming may be a way of trying to find an answer.
Some people get new ideas about their work from dreams. They could have been thinking about their work all day. These thoughts can carry over into dream. Sometimes we wake up with a good feeling from a dream. But often we can't remember the dream.
Dreams can disappear quickly from memory. Too much dreaming can be harmful. The more we sleep, the longer we dream. The mind is hard at working when we dream. That is why we may have a long sleep and still wake up tired.
(1)It may be less important to sleep than to _______.
A.think
B.dream
C.work
D.study
(2)Dreams and films are usually ______.
A.very long
B.colorful
C.about work
D.very sad
(3)The people often dream about their work because _______.
A.they are tired in the daytime
B.they are not interested in their work
C.they may be thinking about their work at all
D.they have too much work to do
(4)The main idea of the story is that _______.
A.people need to dream
B.people like to sleep
C.dreams are like films
D.we always remember dreams
(5)The title for the story could be ______.
A.Terrible dreams
B.The longest sleep
C.Memory
D.Dreams

【题目】语法填空(本题有10题;每小题1分,共计10分)

阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词的适当形式填空。

Every society has its special words, expressions and ways of saying things. One of the popular expressions in the United States is “Hitting the books”. It_____【1】_____ studying a subject with great effort(努力).

One of the great challenges for students ___2____(be) taking tests. Students spend long hours______3__ (prepare) for a test. They read all their books carefully, and then read them a ___4_ time and a third time. They prepare for every possible question. They study every night. They are “hitting the books.”

In the United States, most children go to school ___5_____ they are five years old. Public education is free and most children go to schools near their homes. School in these early years is fun. Children learn to read and write, but they also play games and go on trips. There is no reason ____6_____ such an early age for them to hit the books.

This situation changes as children become older. The subjects become ____7____ ( difficult). Students must learn ____8___ world history, algebra(代数) and life sciences. Tests become more common.

Pressure _____9__ (grow) to hit the books, study hard, and advance(升级). ___【10_____, most students only really begin hitting the books for long hours when they reach high school.

Knowledge is a prize that is not easy to gain.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网