题目内容
【题目】Hi, everyone! I am Paul Hawking, the trip leader for this weekend' s activity. It’s that time of the year again when the days are long and it is nice to sit outside and enjoy some oysters(牡蛎).
We plan to head out to the Mission Bay this Sunday for a beach picnic. You can buy fresh oysters at the Mission Bay Oyster Company and you just need to pay $6 to $l0 for each dozen, depending on the size. It' s on Sunday, June 30.
We will meet at the Student Center at 9:00 a.m. and all go together. The driving time is one and a half to two hours, and the time of return is still uncertain. Come and join us in what must now be the 4th or 5th such trip for the Outing Club.
The oyster farm has a small picnic area with chairs and barbecue grills (烧烤架). Bring some briquettes (煤球) if you would like to grill. Except for oysters, oysters and oysters, little is available there, so please bring your own food and drinks. And of course, if you have any special oyster recipes (食谱), bring them make them and share them!
The weather forecast says it's going to be sunny and around 26°C this weekend. My telephone number is 408-896-3228. Please feel free to call me if you have any questions. Remember to finish your homework before we leave for the picnic.
【1】On June 30, Paul Hawking will ______.
A. hold a meeting at the Student Center
B. arrive at the oyster farm at 9:00 span>a.m.
C. teach the students to cook oysters
D. take the students for a picnic
【2】If you buy 24 big oysters, you should probably pay _________.
A. $6 B.$10 C.$12 D.$20
【3】 If you plan to grill, you must bring ___________.
A. a BBQ grill B. some briquettes
C. your own recipes D. some oysters
【4】Which of the following statement is TRUE?
A. The writer plans to head out the Mission Bay next Sunday for a beach picnic.
B. You should finish the homework before leaving for the picnic.
C. You can buy and share food and drinks on the farm
D. The driving time is less than one and a half hour
【5】 Where does this text probably come from?
A. A notice on a school website.
B. A book on the Mission Bay.
C. A business newspaper.
D. A science magazine.
【答案】
【1】D
【2】D
【3】B
【4】B
【5】A
【解析】
试题分析:这篇短文主要讲述了旅游活动的组织者Paul Hawking把参加牡蛎烧烤的活动的时间及安排介绍了一下。
【1】D细节理解题。根据文中We will meet at the Student Center at 9:00 a.m. and all go together可知在6月30号他们将带学生旅行,故选D。
【2】D细节理解题。从文中You can buy fresh oysters at the Mission Bay Oyster Company and you just need to pay $6 to $l0 for each dozen, depending on the size可知可能应该付20美元,故选D。
【3】B细节理解题。根据文中Bring some briquettes (煤球) if you would like to grill可知如果你计划去烧烤你应该带一些煤球,故选B。
【4】B推理判断题。通读全文可知只有B是正确的,在你去野餐之前你应该先完成作业。故选B。
【5】A主旨大意题。通读整篇文章可知这篇短文可能来自学校网页上的一份通知。故选A。