题目内容

【题目】根据对话内容及方框中所给的句子补全对话。选项中有一项是多余选项。

A. What's your dream, Dale?

B. How are you going to do that?

C.I like to meet and talk to new people.

D. What would you like to be?

E.1 think it good for you to read more books.

F. Yes, I was deeply moved.

A: Hi, Marcus! Did you watch the performance by the one legged girl yesterday on China's Got Talent?

B: 1She has one leg, but she can dance very well.

A: I was moved too. And being a great dancer is her dream.

B: 2

A: Well, being an astronaut like Chen Dong is my dream. I want to fly in space.

B: Great, but it's not easy to achieve your dream.3

A: I'm going to study hard and do well in all subjects.

B: And you will have to do more exercise to make yourself strong.

A: Sure. I will.4

B: I'd like to be a reporter.5

A: I hope your dream will come true.

B: Thank you. You, too.

【答案】

1F

2A

3B

4D

5C

【解析】

本篇是发生在马库斯和戴尔之间的对话,该对话的主要内容是观看单腿女孩的表演以及各自的梦想等。

1句意:是的,我被深深的感动了。

根据下一句“I was moved too”可知,我被女孩儿深深地感动了。故选F

2句意:戴尔,你的梦想是什么?

根据下一句“Well, being an astronaut like Chen Dong is my dream.”可知,此处询问的是关于戴尔的梦想。故选A

3句意:你打算怎么做?

根据下一句“I'm going to study hard and do well in all subjects.”可知,此处询问的是戴尔应该怎样去实现他的梦想。故选B

4句意:你想要成为什么样的人?

根据下一句“I'd like to be a reporter”可知,此处询问的是马库斯想要成为怎样的人。故选D

5句意:我喜欢和新朋友见面聊天。

根据“I'd like to be a reporter”可知,马库斯喜欢和新朋友见面聊天,所以想要当记者。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 春节期间,孩子们都能收到不少的压岁钱,现就“压岁钱是否应该让父母代为保管”这一话题,根据以下提示写一篇文章谈谈你自己的看法。

1.孩子喜欢过春节,可以收到压岁钱(celebrate Spring Festival, lucky money);

2.家长往往喜欢为孩子保存(prefer to store);

3.培养孩子的理财能力;帮助他们学会合理用钱;对他们未来的生活有益(develop the ability to manage moneyuse money reasonably)。

要求:1. 80-100词,开头部分已给出(需抄到答题卡上),但不计入规定字数; 2.内容合理,要点齐全;句子及篇章结构正确、连贯;书写规范。

注意:不得出现学校,姓名等个人信息。

Chinese children all like to celebrate Spring Festival very much, because they can receive some lucky money from their parents and relatives. _________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

【题目】 An ice cream sundae(圣代)is a special treat that many enjoy. And in summer it is the perfect dessert to cool down with after a hot day. Of course, ice cream in any form is a dessert no child could miss either. Back in the 1890's there was an old-fashioned ice cream store in Two Rivers, Wisconsin. It was owned by a man named E.C. Berners. One day a boy named George came into the store and ordered a bowl of vanilla ice cream. He looked across the counter and noticed the bottle of chocolate syrup(糖浆)that was used in making ice cream sodas. He asked if the owner would add some to the top of his vanilla ice cream. The owner agreed and George said that it tasted really good. Other customers started to order chocolate syrup over their ice cream too. It very quickly became quite popular to do so.

But in those days ice cream cost five cents and adding the chocolate syrup made it too expensive for Berners to continue serving the ice cream that way for the same price. At last Berners came up with an idea — to sell ice cream with chocolate syrup on Sundays only.

Many years later the new name was invented by an unknown trader who thought the treat should have a name as fancy as its taste. That is how today when we enjoy ice cream with chocolate syrup it is now called a “sundae”.

根据短文内容,判断正(T)误(F)。

1According to the passage, a sundae is in fact ice cream with chocolate syrup on it.

2Only children liked to eat the sundae at first.

3To save money, Berners sold ice cream with chocolate syrup on Saturdays only.

4An unknown trader invented the name of “sundae”.

5The passage is mainly about the history of ice-cream sundae.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网