题目内容

5.Watching Movies for Fun!
 Garfield:A Tale of Two Kitties《加菲猫》
Hello,Garfield will meet you again on the screen.This time,America's favorite cat Garfield travels to London.Garfield gets lost on the way.However,he enjoys his new life in his new home.But danger is near him…
Come to Dongrong Cinema to enjoy it!
Superman Returns《超人归来》
How exciting it is to see Superman on the screen again!Like before,he is again saving the world.But his enemy,Lax Luther,is still planning to kill him so that he can control the world.
Pirates of the Caribbean:Dead Man's Chest
《加勒比海盗:聚魂棺》
Captain Jack Sparrow again appears on the screen.This time,he finds himself in a heavy debt(债) to Davy Jones.The only way to get out ofit is to find the Dead Man's Chest.He asks his old friends for help and they start out to the sea.
The Martian《火星救援》
It is first published as a science fiction novel by American author Andy Weir.Now it came out in November 2015,directed by Ridley Scott and starring Matt Damon,made by Fox company.How is the Martian saved?Come to Huguang Theatre to find out.
76.GarfieldB.
A.is in a heavy debt     B.gets lost                C.will die
77.Superman wants toA.
A.save the world            B.kill Lax Luther         C.control Lax Luther
78.What does the underlined word"it"refer to?
A.The Dead Man's Chest.B.His old friend.C.His debt.
79.Matt Damon starsA.
A.The Martian            B.Ridley Scott            C.Andy Weir
80.You can enjoy Garfield inC.
A.his new home          B.Huguang Theatre        C.Dongrong Cinema.

分析 短文讲了四个电影:《加菲猫》;《超人归来》;《加勒比海盗:聚魂棺》;《火星救援》.详细的介绍了里面的人物及其主要内容等.

解答 答案:76.B  细节理解题.根据表格一第四行句子Garfield gets lost on the way.可知加菲猫在路上迷路了.故选B.
77.A 细节理解题.根据表格二第三行句子Like before,he is again saving the world.像以前一样,他再一次拯救了世界,可知超人想拯救世界.故选A.
78.C  细节推理题.根据上句This time,he finds himself in a heavy debt(债) to Davy Jones.The only way to get out of itis to find the Dead Man's Chest,这一次,他发现自己欠Davy Jones的沉重债务.摆脱它的唯一途径是找到死者的箱子.可知这里it指的是前文说的他的债务.故选C.
79.A  细节理解题.根据表格四句子Now it came out in November 2015,directed by Ridley Scott and starring Matt Damon,made by Fox company.它在2015年11月上映,由雷德利•斯科特执导,马特•达蒙主演.可知马特•达蒙明星是《火星救援》的主演.故选A.
80.C  细节理解题.根据表格一最后一句Come to Dongrong Cinema to enjoy it!来东荣电影院欣赏!可知你可以欣赏加菲猫在东荣电影院.故选C.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关题目
17.Everyone wants to keep fit,but how can we really keep fit?It sounds difficult,but actually it's easy.
Keep a healthy weight.Being fat may increase your chance of developing heart disease.However,losing some of your body fat can stop you from developing such disease.
Start an exercise habit.Exercise can help with weight losing.Besides,it can lead to a healthy heart and lung.One had better exercise three times a week,each time for 30minutes.
Choose healthy habits.Smoking and drinking can cause many kinds of health problems.Smoking can cause lung cancer,heart disease and other problems.
At the same time,too much drinking is bad for the liver (肝).Stop smoking and drinking as much as possible.
Reduce stress(压力).Too much stress can have a very bad influence on your life.It makes your body weak and easily causes you to be sick.What's more,stress can cause sleep problems and different illnesses,such as stomachaches,headaches and other pains.
51.How long should one exercise every week in the writer's opinion?C
A.Thirty minutes.
B.One hour.
C.One and a half hours.
52.We can learn that if you drink too much,you will hurt youB.
A.head
B.liver
C.lung
53.If you are having much stress,you will probablyC.
a.get sick easily    b.have trouble getting a good sleep
c.feel pain in your stomach
A.bc       
B.a        
C.abc
54.Which of the following is NOT true?C
A.Smoking and drinking are bad habits.
B.Being too fat can cause heart disease.
C.The writer thinks it's difficult to keep healthy.
55.In which part of a magazine will you probably see this passage?B
A.Science.
B.Health.
C.Education.
14.Nearly all kids have had the same experience.(46)C They finished the pasta minutes ago.Now,they are bored.Yet their parents are still eating and talking…and talking…and talking."Be patient."One parent says."We'll have dessert soon."
All kids know what happens next.After dessert,their parents drink coffee.(47)DAgain,the children must wait.They have been in school all day and would rather be running and playing.Instead,they must sit in a chair and stare at a wall.
(48)BMany restaurants say they are‘family-friendly'.Family restaurants,such as fast-food restaurants should have play areas for children.At these restaurants,almost every play area is a big room full of climbing equipment.The room is usually full of happy kids.Parents can eat while the children play.(49)E
The real problem begins when families want to eat in an expensive restaurant.The parents don't want to hurry through the meal but talk to each other because they want to enjoy the delicious food,beautiful music,comfortable atmosphere.(50)AFor them,going to a nicer restaurant means just one thing:sit still and be quiet.
A.That's no fun for kids,either.
B.Going to a restaurant doesn't have to be this way.
C.They are eating in a restaurant with their parents.
D.Then they talk some more.
E.Everyone is happy.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网