题目内容

―Look! Some people are running the red lights.

―We should wait others are breaking the rule.

A. if B. unless C. although D. because

C 【解析】 根据答语句意“我们应该等(红灯),尽管其他人正在违反规则”可知所缺的词是although。
练习册系列答案
相关题目

When you were at school, the last thing you probably wanted to do was spend your weekends going to work. There was homework to do, sport to play and fun to be had. But our parents probably advise us to find a job to make some pocket money and get some life experience. When I was a teenager I had a paper round: delivering newspapers to people's homes. I then turned to a Saturday job in a supermarket: putting the things on the shelves in order and working at the checkout.

Today in the UK you are allowed to work from the age of 13, and many children take up part-time jobs. It's a taste of independence. Teenagers agree that it teaches valuable lessons about working with adults and about managing your money. So, that's no bad thing!

Some research has shown that not taking on a Saturday or holiday job could be detrimental to a person later. A 2015 study by the UK Commission on Employment and Skills found that employer's(雇主) organizations criticized young adults because they were ill-prepared for full time work. And they were proved not having taken part-time work at school age. However, a recent report has shown that the number of school children in the UK with a part-time job has fallen by 20% in the past five years.

So, does this mean that British teenagers are now more afraid of hard work? Probably not. Some experts feel that young people think going out to work will influence their performance at school, and they are under more pressure now to study hard and get good exam results---and a good job in the long term. However, Geoff Barton, general secretary of the Association of School and College Leaders, told BBC News that "Proper part-time work is a good way to help young people learn skills that they will need in their working lives." It's all about getting the right balance between doing part-time work and having enough time to study and rest.

Many young people actually want to work because it gives them a sense of freedom. One 13-year-old girl called Rachel, who has a Saturday job in a shop, told the BBC that "I enjoy my job because I'm making money and it helps my confidence speaking to people and socializing with people I work with." That seems like something worth getting up for on a Saturday morning. Did you do a part-time job when you were at school?

1.According to the passage, teenagers probably prefer            on the weekend.

A. doing homework to having fun with friends

B. playing sports outside to doing homework at home

C. having fun with their parents to playing sports outside

D. playing sports to delivering newspapers to people's homes

2.What does the word "detrimental" in Paragraph 3 probably mean?

A. Harmful. B. Impossible. C. Important. D. Worthy.

3.According to the passage, Geoff Barton probably agrees that            .

A. Teenagers like taking part-time jobs more than full-time jobs.

B. doing part-time jobs is more important than studying and resting.

C. taking up part-time jobs benefits teenagers' future working lives.

D. teenagers are under more pressure now to study hard and get good grades.

4.What's the writer's main purpose in writing the passage?

A. To call people's attention to the school children

B. To Criticize school children are out of control

C. To show school children dislike part-time jobs

D. To encourage school children to take part-time jobs

1.D 2.A 3.C 4.D 【解析】文章大意:本文讲述了学生兼职对学习的影响,由于担心兼职会影响他们的学业成绩,很多学生选择不兼职,导致兼职的人数下降,但是兼职是可以增加学生的社会经历的,有利于学生增长见识。 1.细节理解题。根据第一段前两句When you were at school, the last thing you probably wanted to...

Thomas Hardy was an English author, novelist and poet. He was born on 2 June, 1840 in the east of Dorchester in Dorset in England. His father worked as a builder. Hardy received his first schooling from his mother at home until the age of eight when he went to school for the first time. In 1862, he moved to London tostudy architecture (建筑) at King′s College, London. He did well in studies and was given prizes from the Royal Institute of British

Architects, but he had developed a strong desire for writing by then and decided to take it as a lifetime job.

Thomas Hardy met his wife Emma Lavinia in 1870 in Cornwell while still working as an architect. They finally married in 1874. Though the marriage later became partly unhappy for unknown reasons, her death in 1912 came as a shocking and painful experience to him.

Hardy as a writer is mainly known for his novels. His first novel, The Poor Man and the lady, was written in 1867 and was destroyed when a number of publishing houses refused to publish it. Later, he anonymously(匿名地)published two novels Desperate Remedies and Under the Greenwood Tree in 1871 and 1872. His first success as a writer came in 1873. With the publication of his first important book A Pair of Blue Eyes, which was mainly about the happy days spent with his wife Emma. Another great success was his novel Far from the Madding Crowd. The novel was first published in 1874 and brought him greater success. He next wrote The Return of the Native, published in 1878. Hardy moved with his wife to Max Gate, in a house designed by him where he wrote The Mayor of Caster Bride, published in 1886 followed by The Woodlanders(1887).

In 1927, Hardy fell sick and finally died in January 1928. He was buried beside his wife.

1.Why did Thomas Hardy move to London in 1862?

A. To receive prizes. B. To work as a builder.

C. To make a living by writing. D. To receive further education.

2.What can we know about Thomas Hardy from the text?

A. His father was his first teacher.

B. Emma's death was a big blow to him.

C. He married Emma soon after they met.

D. Emma and he had different tastes in literature.

3.What can we know about A Pair of Blue Eyes?

A. It was Thomas Hardy's best-known novel.

B. It was once refused by many publishing houses.

C. It was Thomas Hardy's sweet memory with Emma

D. It was written in a house designed by Thomas Hardy himself

4.Which of the following order is correct according to the passage?

a. Emma died.

b. The book A Pair of Blue Eyes was published.

c. The couple moved to Max Gate.

d. He received further education in London.

e. He married Emma.

A. edcab B. dbeca C. debca D. edcba

5.What's the passage mainly about?

A. Thomas Hardy and his wife.

B. Thomas Hardy's hard way to success.

C. Thomas Hardy's unhappy family Life.

D. Thomas Hardy and his novels.

1.D 2.B 3.C 4.B 5.D 【解析】 文章讲述了英国的作家Thomas Hardy的生平和他的小说。 1.根据In 1862, he moved to London to study architecture (建筑) at King′s College, London可知他去伦敦是为了上大学,接受更好的教育;故选D 2.根据her de...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网