题目内容

【题目】Fill in the blanks with the given verbs in their proper forms.

1Both of the twins are on the school basketball team, but neither of the them _____(play) better than me.

2When Sasha _________ (finish) his homework tomorrow, I _______ (take) him to the soccer practice.

3Emma __________ (drop) her packages while she _______ (walk) out of the supermarket.

4She _______ (live) a hard life since her husband ________ (die) many years ago.

5Billy’s teacher talked with him today and suggested he ______ (dress) more neatly.

6The next time your pipe_________ (break), please________( call) me as soon as possible.

【答案】

1plays

2finishes will take

3dropped was walking

4has lived died

5dress

6breaks call

【解析】

1句意:这对双胞胎都是学校篮球队的队员,但他们俩都没我打得好。

根据所给空前面的neither of the them可知,谓语动词用单数,时态是一般现在时,play的第三人称单数形式是plays,故填plays

2句意:明天Sasha 做完作业后,我就带他去练足球。

根据所给空前面的When可知,是when引导的时间状语从句,遵循“主将从现”原则,从句中主语Sasha是第三人称单数形式,所以finish要变成第三人称单数形式finishes,主句用一般将来时,构成:主语+will+动词原形,故填(1). finishes (2). will take

3句意:Emma在走出超市的时候把她的包裹弄掉了。

根据第二个空前面的while可知,后面的从句要用过去进行时,过去进行时的构成:主语+was/were+doing,主语是she,所以用was walking,由drop是瞬间动词可知,主句要用一般过去时,drop的过去式是dropped,故填(1). dropped (2). was walking

4句意:自从丈夫多年前去世以来,她一直过着艰苦的生活。

根据since引导的时间状语从句,主句用现在完成时,从句用一般过去时,现在完成时构成:主语+have/has+动词过去分词,主句主语she是第三人称单数,所以用haslive的过去分词是liveddie的过去式是died,故填(1). has lived (2). died

5句意:比利的老师今天和他谈话,建议他应该穿得更整洁些。

根据所给空前面的suggested可知,suggest后接带should的宾语从句,should可以省略,后面跟动词原形,故填dress

6句意:下次你的管道坏了,请尽快给我打电话。

根据the next time引导时间状语从句,遵循“主祈从现”原则,从句主语your pipe是第三人称单数,谓语也要用第三人称单数形式,break的第三人称单数形式是breaks,主句用祈使句,直接用动词原形即可,故填(1). breaks (2). call

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Before coming to France, maybe you think that French people wear formal(正式的)clothes. But when you get to Paris, you came to know why France is always leading(引领)the world fashion and Paris can attract(吸引)so many designers from all over the world.

On the boulevard of Champs-elysees, there are many fashion shops of famous brands(品牌), such as Chanel, Dior, Pierre Cardin. In daily life, however, most of Parisians never wear clothes like those on the super models. Instead, you will find people in Paris often dress in very simple designs and usually in dark.

This doesn't stop French designers from making more and more new styles. But people in Paris dress formlly than those in the rest of France. In other French cities, what people wear are usually casual dreses, such as T-shirts and jeans.

French people act as the fashion leaders, but they accept(接受)other clothes styles too. The city of Montpellier is in southern France, near the Mediterranean Sea(地中海). There are many immigrants(移民)from Algeria, Morocco and other African countries. That is why you can find a lot of young people dress in the North African style.

1France could remain the lead in world fashion and Paris could attract so many designers from all over the world because ______________________________.

A.there are a lot of young people

B.French people don’t wear T-shirts or jeans

C.French people never wear fashionable clothes

D.French people accept fashionable clothes and other styles

2Which of the following statements is TRUE according to the passage?

A.Most people in Paris always wear formal clothes.

B.Most people in Paris never wear fashionable clothes.

C.People in Paris usually wear casual dresses like T-shirts and jeans.

D.Most people in Paris often dress in simple designs and usually in dark.

3The underlined part "boulevard of Champs-elysces "possibly is _____________.

A.a name of a famous street in Paris.B.a name of a famous person in Paris

C.a name of a famous city in France.D.a name of a famous brand in France

4Where can you read this passage(文章)?

A.On a story book.B.On a poster for sale.

C.From a movie guide.D.On a newspaper about fashion.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网