题目内容
【题目】 Are you single or married? Are you a cat or a dog owner? Do you exercise, or are you a “couch potato”?
These questions and many others are about your lifestyle.
People in the United States feel that they can choose their lifestyles and even shape their own identities (身份). The great variety of lifestyles leads to constant national discussion of choices that people make.
This freedom of choice is fun and exciting, but it also creates stress and uncertainty. In newspapers, lifestyle issues are discussed in the features or style section. In The Chicago Tribune this section is called “Tempo”. People turn to this section for lively discussion on lifestyle choices they face with regard to their personal identities, their families, and their social lives.
Many American people believe that they can make their lives happy and satisfying despite their problems. If they lack confidence or tend to feel anxious, shy, angry, or depressed, they believe that they can change themselves. Self-help books, magazines, and feature articles are filled with advice from experts about steps to take to become a happier or more satisfied person and to improve one’s self-respect. Part of this research for self-improvement is a belief that even one’s own appearance can be controlled. This is why there are so many articles in the newspaper about looking young, wearing the latest fashions, and becoming physically fit.
Lifestyle choices also involve moral(道德的) and social issues. How should children be raised? How should people behave on a date? How should elderly people be treated? How can people stay happily married? All these kinds of issues are constantly discussed and are constantly changing. In the newspaper, feature articles discuss in detail the personal lives or public work of movie stars, authors, artists, and exceptional individuals(杰出人物)who are not stars. The lifestyle choices these people make contribute to the public discussion of all the issues that people think about.
A well-known advertising slogan is “Just do it.” In the culture of the United States, people believe that they can take action and become the kind of people they want to be and live the way they want to live.
【1】The section “Tempo” in The Chicago Tribune mainly discusses ________.
A.experts’ opinions on lifeB.people’s opinions on self-respect
C.important affairsD.lifestyle choices
【2】According to the author, Americans are pretty sure that they can________.
A.control their own appearanceB.live a happy life in spite of their problems
C.improve their life by following the elders’ adviceD.solve all the problems in their life
【3】Which is the best title for the passage?
A.Lifestyles in the United StatesB.Discussions on Our Lives
C.Choose the Way We LiveD.Make Our Lives Happy
【答案】
【1】D
【2】B
【3】A
【解析】
本文主要讨论了美国人的生活方式。尽管有很多麻烦,但他们认为他们能使他们的生活幸福和令人满意。
【1】细节理解题。由The Chicago Tribune this section is called “Tempo”.可知,句中的this section指的是前句中的lifestyle issues。故The Chicago Tribune 中“tempo”主要讨论了生活风格的问题。故选D。
【2】细节理解题。根据“Many American people believe that they can make their lives happy and satisfying despite their problems.”句子中谈到美国人认为,尽管有问题,他们也能让自己的生活快乐和满足。选项B中的live a happy life和文中的make their lives happy and satisfying同义。故选B。
【3】最佳标题题。本文主要讨论了美国人的生活方式。故选A。