题目内容
【题目】阅读以下内容。左栏是五个人的旅游兴趣和设想,右栏是五则旅游广告。请将这五个人与他们感兴趣的广告配对。
【1】Jenny likes history and she wants to know something about the clothes that ancient people wore and watch an old dance. 【2】David is interested in animals, especially African animals. He wants to see some lions living in the wild with his friends this vacation. 【3】John has read a lot about sharks but he hasn’t seen them himself. He hope his dream of seeing sharks can come true. 【4】Jack is interested in science and he hopes very much to know what our life will be like in the future. 【5】Jerry is studying geography at a college and she wants to visit some great wonders of the natural world. | A.The Underwater World Here you will find different kinds of fish and even some kinds of sharks. You will feel that you are in the water, but of course this isn’t true. If you are interested in fish, I suggest that you pay a visit here. B.The Ancient village In the village, you will find people live a simple life just as the ancient people did. They wear ancient clothes and are selling the old things and food. You can even watch an old dance performed by some actors and actresses. C.The Future Town This exhibition shows how progress will touch our life in the future. It allows us to look into the future and explore (探索) the cities of the next century and the ways we will live then./span> Spend some time in our space station and climb into our simulator for the journey to Mars! D.The Safari Park In the park you can drive among African animals in one of our Range Cruisers: see lions, giraffes, elephants in the wild. Move on to watch the monkeys. And then there are still the bird houses to see. E.The grand Canyon (大峡谷) It lies in the United States. It is the greatest wonder of the natural world and attracts a lot of tourists all over the world. |
【答案】
【1】B
【2】D
【3】A
【4】C
【5】E
【解析】
试题分析:这篇文章是要求根据五个人的信息和七则旅游广告把这五个人的信息与他们感兴趣的广告配对。
【1】根据珍妮的信息可知她喜欢历史,她想了解古代人穿的衣服的情况和看古老的舞蹈,根据信息只有广告B符合要求,因为在the Ancient village可以看到她想要知道的事情。
87.【2】根据David的信息可知他对动物感兴趣,尤其是非洲动物,所以他应去The Safari Park,因为在那里他可以看到非洲动物,故选 D。
【3】根据约翰的信息他想看鲨鱼,所以他可以去The Underwater World ,在那儿他可以看到不同种类的鱼甚至一些种类的鲨鱼,故选A。
【4】根据杰克的信息可知他对科学感兴趣,并想知道未来的生活是什么样子的,所以他可以去The Future Town ,那儿的展览就展示了未来的生活,故选C。
【5】根据Jerry 的信息可知他在大学学地理,他想看自然世界的奇迹,所以他可以去The grand Canyon ,因为大峡谷是自然世界的最伟大的奇迹,故选E。
【题目】阅读理解
B
Thank you for spending time finishing this questionnaire. We are always trying to improve the service in our shops and we will thank you for what you tell us. The manager will use the results of these questionnaires to raise our standards.
Please tick one Please tick one |
(1)Who will use the completed questionnaire?
A.The manager
B.Shoppers
C.Teachers
D.Doctors
(2)This completed questionnaire shows that the speed of service is ________.
A.better than good
B.good
C.bad
D.terrible
(3)The person who answered the questionnaire had bought a __________.
A.computer
B.DVD player
C.camera
D.television
(4)What is the reason for asking customers to complete this questionnaire?
A.To encourage customers to shop at Alec Electrics
B.To make sure the customers get a good service
C.To give the public information about electrical things
D.To let shoppers complain about the things they have bought