题目内容

【题目】Fill in the blanks with the given letters according to what we've learned. The first letter is given in each blank.

People need to make clear what's important in their life and spend their time on it, especially teenagers.

Let's take Mike Coleman as an example. Before going to u1 ,Mike went to Namibia and worked as a v2to help the doctors and nurses with their job, such as c3people and talking to the p4who weren't able to walk . During those two months, Mike did something that he had never done before, such as, t 5up, cooking food and a lot of other housework. After that, t6in and around Namibia to learn more about life in southern A7was his second plan. Mike was happy that he took two months to e8his life here. He said,“I can learn more about m 9 before I begin the next part of my life."

People are always afraid that they do different things from others. But it's not like that for Claire Williams. Her friends have many usual h10, like singing, dancing, playing ball games. But she has b11as her interest. There are four b12at her home now. Getting up at 7.30 and spending the whole morning with bees on Sunday is very t13 for her. She not only likes taking pictures of the bees and f14them with sugar and water, but also s15 the honey to the local shops to earn a little.

From these two teenagers' life we can learn that young people can be brave to do whatever they want. Because of these experiences, they can learn more about the word and get the happiness .Most importantly, they can find out who they really want to be in the future

【答案】

1university

2volunteer

3caring

4patients

5tidying

6travelling

7Africa

8enjoy

9music

10hobbies

11bees

12boxes

13tired

14filling

15sells

【解析】

通读整篇短文可知,通过介绍青少年的生活我们可以了解到,年轻人可以勇敢地做他们想做的事。

1句意:迈克去了纳米比亚,做了一名志愿者,帮助医生和护士完成他们的工作,比如照顾病人,和不能走路的病人交谈。

根据下文“Mike went to Namibia and worked as a v___2___to help the doctors and nurses with their job, such as c_____3_____people and talking to the p___4___who weren't able to walk .”可知,这里是说在上大学之前。university名词,大学。going to university去上大学。根据题意,故答案为university

2句意:迈克去了纳米比亚,做了一名志愿者,帮助医生和护士完成他们的工作,比如照顾病人,和不能走路的病人交谈。

根据下文“to help the doctors and nurses with their job”可知,这里是作为一名志愿者。volunteer名词,志愿者。故答案为volunteer

3句意:迈克去了纳米比亚,做了一名志愿者,帮助医生和护士完成他们的工作,比如照顾病人,和不能走路的病人交谈。

such as例如,后加名词,代词,动名词。根据下文“and talking to the p___4___who weren't able to walk .”可知上文是动名词。care动词,在乎,关心;根据题意,故答案为caring

4句意:迈克去了纳米比亚,做了一名志愿者,帮助医生和护士完成他们的工作,比如照顾病人,和不能走路的病人交谈。

根据下文“who weren't able to walk”可知,这里是说病人们。Patient名词,病人,这里用复数形式。根据题意,故答案为patients

5句意:在这两个月里,迈克做了一些他从未做过的事情,比如整理、做饭和许多其他家务。

根据下文“cooking food and a lot of other housework.”可知,上文是动名词。tidy up收拾;整理。根据题意,故答案为tidying

6句意:在那之后,他第二个计划是到纳米比亚旅行,了解更多关于南部非洲的生活。

根据下文“ learn more about life in southern A____7____was his second plan.”可知,这里是去Namibia旅行。travel动词,旅行。这里是动名词做主语,根据题意,故答案为travelling

7句意:在那之后,他第二个计划是到纳米比亚旅行,了解更多关于南部非洲的生活。

Namibia属于南非。Africa非洲。根据题意,故答案为Africa

8句意:迈克很高兴他花了两个月的时间来享受这里的生活。

根据上文“Mike was happy that he took two months ”可知下文是会所享受这里的生活。enjoy动词,享受。to后跟动词原形,根据题意,故答案为enjoy

9句意:在我开始下一段生活之前,我可以学习更多关于音乐的知识。

根据上文“Mike was happy that he took two months to e___8___his life here.”可知,这里是了解更多的音乐。故答案为music

10句意:她的朋友有许多平常的爱好,如唱歌、跳舞、打球。

根据“like singing, dancing, playing ball games.”可知这里是说爱好。hobby名词,爱好,这里用名词复数。根据题意,故答案为hobbies

11句意:但她的兴趣是蜜蜂。

根据文中“There are four b_____12_____at her home now. Getting up at 7.30 and spending the whole morning with bees on Sunday is very t___13___ for her.”可知,这里是说她的兴趣是蜜蜂。bee蜜蜂,这里用复数形式。根据题意,故答案为bees

12句意:现在在她的家里有四个箱子。

four+名词复数,根据上文“But she has b____11____as her interest.”可知下文是说养蜂的四个盒子。box名词,盒子,这里用名词复数。故答案为boxes

13句意:她7点半起床,周日和蜜蜂共度一上午,真是太累了。

根据上文“Getting up at 7.30 and spending the whole morning with bees on Sunday”可知,这里是说非常的累。tired形容词,意思是“累人的”,根据题意,故答案为tired

14句意:她不仅喜欢拍蜜蜂的照片,给蜜蜂灌上糖和水,还把蜂蜜卖给当地的商店赚一点钱。

根据下文“them with sugar and water,”可知,这里是用……装满……;短语fill…with…用……装满……。like doing可知,这里用filling,根据题意,故答案为filling

15句意:她不仅喜欢拍蜜蜂的照片,给蜜蜂灌上糖和水,还把蜂蜜卖给当地的商店赚一点钱。

not only…but also…不仅……而且……;she第三人称单数,一般现在时态,谓语动词变第三人称单数。故答案为sells

练习册系列答案
相关题目

【题目】One sunny day, I decided to go for a walk with my husband. I was wearing a special ______ ring that day. It was my 20th birthday gift from my grandmother.

As we were walking in the park, I just looked ______ at my hand and found the diamond on my ring was missing. I was really ______, so I went back to look for it. I knew how small the chances were of finding it, but I still wanted to give it a try.

As I was fixing my eyes on the ground, I ran into an old gentleman ______.

“What’s the matter, love?” he asked nicely.

“Sorry that I ran into you,” I said. “But I lost something important. I’m really nervous.”

I explained about the missing diamond and showed him the ______ in my ring.

“That’s not going to be easy to find it,” he said. “Tell you what, love, I take a walk here every day. I’ll __ my eyes open for it.”

I thanked him, expecting ______. However, a few days later, my husband and I met the old man again in the park.

“Guess what,” he said. “I found your diamond!”

I couldn’t believe what I saw when the gentleman handed the diamond back to me. Then my husband __ him money for his help, but he refused.

As the diamond is worth several thousand dollars, the old man could have easily kept the diamond ____ sold it, but he did neither of these.

Now thanks to this man, I always look at my ring and remind ______ that there are still kind and generous souls out there. I’ll spend more time trying to do something equally nice for other people.

1A. gold B. silver C. iron D. diamond

2A. back B. down C. up D. around

3A. happy B. tired C. angry D. worried

4A. in time B. by accident C. at first D. in general

5A. hole B. picture C. word D. price

6A. keep B. get C. take D. make

7A. everything B. something C. nothing D. anything

8A. showed B. lent C. offered D. carried

9A. and B. but C. so D. or

10A. myself B. himself C. herself D. ourselves

【题目】阅读短文,下列问题
D
What should you do if you don't have a lot of time, but still want to get healthier?
Don't worry. You're not alone. Most people want to get healthier and look younger, but they can't seem to have the time for it.
Here are four ways for you to be healthy:
1 ________________
If you haven't got time for anything else in the morning, make time to drink a big glass of water. We lose a lot of energy through the night, so we need to replenish (补充) it with water. Drink a glass of water and in a week you'll begin to feel less tired.
2 Get some fresh fruit on your way out.
Wherever you're going --- whether it's a walk or a drive to the supermarket or on your way to a meeting --- pick up some fruit and eat it. Fruit is rich in nutrients (营养素) and sugar that our bodies need.
3 To do exercise is very important.
If you work in an office, get up every 30 minutes and go for a walk, If you have an office with stairs, run up and down the stairs every couple of hours.
4 Deep breathing.
When you've got time --- at your desk or taking a break --- do some deep breathing. It is good for your health too.
(1)Which of the following can be put back into the blank?
A.Do exercise every morning.
B.When you feel tired, drink some water.
C.We lose a lot of energy through the night.
D.Enjoy a glass of water first in the morning.
(2)When you drive, what can you do for your health?
A.Do some exercise.
B.Eat some fruit.
C.Take some deep breathing.
D.Drink some water.
(3)How often should you get up and go for a walk if you work in an office?
A.Every 60 minutes.
B.Every 45 minutes.
C.Every 15 minutes.
D.Every half an hour.
(4)Who did the writer write the passage for?
A.People who want to keep healthy but don't have much time.
B.People who want to keep healthy but don't know how to get it.
C.People who want to learn how to get more energy.
D.People who work in an office and want to keep healthy.
(5)What's the best title for the passage?
A.Why drinking water is important.
B.How to do exercise to keep healthy.
C.Four ways for getting healthy.
D.Why health is important for us.

【题目】阅读短文,下列问题
B
There were many famous explorers during 1400 -1600. What were the names of the most famous explorers? What were the major achievements of the famous explorers? This website provides what you want to know.
Famous Canadian Explorers
The discovery of the New World opened up new colonies (殖民地) in Canada, One of the most famous Canadian explorers was Louis Joliet who explored the Great Lakes area and discovered the Mississippi River.
Famous Spanish Explorers
Famous Spanish explorers explored the Caribbean and South America. Just a few famous Spanish explorers conquered (征服) millions of local people who made up the nations of the Incas and the Aztecs. Famous Spanish explorers included Hernando Cortes, Francisco Pizarro, Hernando De Soto, Vasco Nunez de Balboa and Juan Ponce de Leon.
Famous English Explorers
The most famous English explorers started their voyages of discoveries during the Elizabethan reign of Queen Elizabeth I. The most famous English explorers included Sir Walter Raleigh, Sir Francis Drake, Sir Martin Frobisher and Sir John Hawkins.
Famous Portuguese (葡萄牙的) Explorers
The famous Portuguese explorers led the way when it came to exploration. The most famous Portuguese explorers included Ferdinand Magellan, Vasco da Gama, Bartholomeu Dias and Miguel Corte-Real?
(1)What did Louis Joliet do?
A.He led the way when it came to exploration.
B.He explored the Caribbean and South America.
C.He explored the Great Lakes area and discovered the Mississippi River.
D.He conquered millions of local people who made up the nations of the Incas and the Aztecs.
(2)What nationality (国籍) was Juan Ponce de Leon?
A.Spanish.
B.Portuguese.
C.Canadian,
D.English.
(3)Which of the following did NOT belong to Portugal?
A.Bartholomeu Dias.
B.Miguel Corte-Real.
C.Hernando De Soto.
D.Vasco da Gama.
(4)Why did the writer write this passage?
A.To show some explorers.
B.To show the New World.
C.To ask us to donate money.
D.To ask us to explore.
(5)Where can you see this passage?
A.In a cooking magazine.
B.In a notebook.
C.In a textbook
D.On the Internet.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网