题目内容

Grandpa________newspapers every day in order to keep up with the changing situation.

A. looks up B. looks back

C. looks on D. looks through

D 【解析】句意:爷爷每天都翻阅报纸,以跟上形势的变化。考查动词短语辨析题。look up查找,强调“找”;look back回顾/追忆;look on袖手旁观,指在一边看;look through浏览/翻阅,指逐一查看。根据句意语境,可知look through符合句意,故选D。
练习册系列答案
相关题目

(海淀一模)阅读短文,根据短文内容回答问题。

Cartoonist: Charles Schulz

Charles Schulz is a true hero. For nearly 50 years, Schulz's comic strip, the Peanuts collection has been the most well-known cartoon in the world. It has 355 million daily readers in 75 countries. On February 13th, 2000, Schulz died of cancer. But he will always be remembered by people old and young worldwide.

In Schulz's works, he always stayed positive. He tried to give readers a happy feeling. Kids like Peanuts because the characters live a simple life and go through the same troubles as they do. He did not pick out stressful topics of the day. Instead, he always brought readers into a joyful world by writing about a happy place with simple worries.

Schulz was also a good father of four children. It's said that he never failed to stop his work to play a pick-up baseball game or have lunch with his family. He was always very involved in his children's lives and supported their decisions. He taught them the importance of a person's inner worth. His family describes Schulz as a man with the fewest needs.

His youngest daughter, Jill, said, "He's a fighter, but he always has bad luck." When Schulz leamed his cancer was senous, he was forced to give up the job he loved - writing the Peanuts cartoons. Unluckily, Schulz died the night before the last strip of his comics came out in the Sunday papers. Some might say this was unlucky, but Jill said her father enjoyed spending his whole life writing to make people happy.

Charles Schulz put a little comedy into our often-stressful world. He will be remembered as the world's favorite cartoonist. "You're a good man, Charles Schulz!"

1.How many daily readers does the Peanuts collection have?

2.How did Schulz bring readers into a joyful world?

3.What did Schulz teach his children?

4.When was Schulz forced to give up the job he loved?

5.Why is Charles Schulz a true hero?

1.355 million. 2.By writing about a happy place with simple worries. 3.The importance of a person’s inner worth. 4.When Schulz learned his cancer was serious. 5.Because he spent his whole ...

Night Milk and Sleep

A warm drink of milk before bed has long been the best choice for those wanting a good night’s sleep. But now a study has found it really does help people nod off — if it is milked from a cow at night.

Researchers have discovered that “night milk” contains more melatonin(褪黑激素), which has been proven to help people feel sleepy and reduce anxiety.

The study, by researchers from Seoul, South Korea, involved mice being fed with dried milk powder made from cows milked both during the day and at night. Those given night milk, which contained 10 times the amount of melatonin, were less active and less anxious than those fed with the milk collected during daytime, according to the study published in The Journal of Medicinal Food.

Night milk quickened the start of sleep and caused the mice to sleep longer.

While the effect of cows milk harvested at different time has not been tested on humans up to now, taking melatonin drugs has been suggested to those who are struggling to fall asleep at night.

Previous studies have also indicated that milk can be excellent for helping sleep because of the calcium content, which helps people to relax.

Milk is also sugar-free and additive-free with nutritionists recommending skimmed milk as the best choice before bed as it is the least fattening. The more fat you take in before bedtime, the greater burden you will put on your body at night.

1.What does the phrase ‘nod off’ in the first paragraph mean?

A. Try to keep awake.

B. Try to sleep a longer time.

C. Change from being awake to a sleeping state.

D. Change from a sleeping state to being awake.

2.According to the text, the mice being fed with night time milk _________.

A. woke up later B. were more anxious

C. were less active D. could not sleep well

3.Why do lots of people think milk is excellent for helping sleep?

A. Because many people like drinking milk.

B. Because it’s been tested on mice ten times.

C. Because it can make people more energetic.

D. Because it contains calcium, which helps people to relax.

1.C 2.C 3.D 【解析】试题分析:这是一篇科普文,主要讲了晚上采集的牛奶和睡眠的关系。通过对白鼠的测试表明,晚上采集的牛奶含有更多的褪黑激素(melatonin),摄入者能更好地睡眠以及睡更长的时间。这个研究成果已经用来帮助有睡眠问题的人——注射褪黑激素针剂以帮助睡眠。 1.题意:第一段中的“nod off”是什么意思?考查词义理解题。A. Try to keep ...

Hello, my name is Sandy. My dream house is on a beach. It has two gardens. The front garden is large and has many beautiful flowers and trees. We can take a walk and enjoy the beautiful flowers in it. There is a swimming pool in the back garden. We can swim there at any time.

On the ground floor, there is a big hall. You can see it after you walk past the front door. On the right of the big hall is a wonderful living room. There we can chat with friends, have a good rest, watch TV and enjoy different kinds of entertainments (娱乐). On the left, there is a computer room and a study. They are mine. I want to be a computer game designer, so the computer room is my favourite.

On the first floor, there are six bedrooms, and each has a modern bathroom. When my friends stay with me, they can have a bath in their own rooms. There is a big bed in each bedroom. So we can sleep comfortably.

Well, that is my dream house. Don't you think it's wonderful?

1.Sandy has ____ in the front garden of her dream house.

A. a swimming pool B. a computer C. many flowers and trees D. a hall

2.Sandy can ______in the back garden of her dream house.

A. swim B. sleep comfortably C. cook delicious meals D. watch TV

3.Which room does Sandy like best?

A. The kitchen. B. Her bedroom.

C. The bathroom. D. The computer room.

4.Sandy and her friends can do the following things in the living room except(除了) __.

A. watching TV B. having a good rest

C. playing ball games D. chatting with each other

5.How many bathrooms are there on the first floor?

A. Six. B. Eleven. C. One. D. Fifteen.

1.C 2.A 3.D 4.C 5.A 【解析】试题分析:本文是桑迪在介绍她理想中的房子。在她理想的房子里有两个花园,前面的花园里有许多漂亮的花和树木,后面的花园里有一个游泳池,她可以在里面游泳。在一楼的客厅里我们可以和朋友聊天,好好休息,看电视和享受各种娱乐。在二楼的有六个卧室,每一个卧室都有一个浴室,都有一个舒适的床。 1. 2. 3. 4...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网