题目内容

Our headteacher talked with a few students about their studies yesterday. There is a table below that shows what the students said.

Name

Contents

Lucy

Tom

Mary

Jack

Favorite

subjects

English ; biology

Chinese ; history; PE

history ; Chinese

chemistry ; physics

Subjects that

they don’t like

Chinese

English

maths

English

Ways

about study

Listen to the

teachers carefully

in class.

Read different kinds of books.

Talk with the students who have good grades.

Look at the notes that I take over and over again.

Thoughts

about study

Where there is a will, there is a way.

Failure is the mother of success(成功).

No pains, no gains.

All roads lead to Rome.

1.Who didn’t talk about English among the four students?

A. Lucy. B. Tom. C. Mary. D. Jack.

2.If you like reading books, you can talk with _________.

A. Jack. B. Tom. C. Lucy. D. Mary.

3.What is Jack’s thought about study?

A. Where there is a will, there is a way. B. Failure is the mother of success.

C. No pains, no gains. D. All roads lead to Rome.

4.How many students dislike English according to the table?

A. One. B. Two. C. Three. D. Four.

5.If you miss your lesson, you may borrow the notes from __________.

A. Jack. B. Tom C. Mary. D. Lucy.

1.C 2.B 3.D 4.B 5.A 【解析】本文介绍了露西,汤姆,玛丽和杰克最喜欢的科目,不喜欢的科目,学习的方法和对学习的看法。 1.C 推理判断题。根据图表可知Mary谈论的科目有历史,语文和数学,因此她没有提到英语,故选C。 2.B 推理判断题。根据Tom: Read different kinds of books.可知汤姆读各种各...
练习册系列答案
相关题目

(2017山东聊城东昌府区期末)

This spring,we have four kinds of field trips for families.The price of each field trip is $50 for a group of four people or less.You may choose from the following:

Farm Tour

Come to the farm,meet those lovely animals and take a walk in the garden.

Planting

Do some planting with your children in the garden and enjoy the pleasure of it.

Honeybee Field Trip

Come and take a look at the honeybees.Learn more about these busy animals and maybe even taste some honey(蜂蜜).

Life on the Farm

Learn about the farm life in spring!Enjoy watering,harvesting(收割) and other activities about farm work,local food and something else on the farm.

1.How many kinds of trips are offered?

A. Two. B. Three.

C. Four. D. Five.

2.If you choose Farm Tour,you will .

A. see a lot of cute animals

B. plant some crops in the garden

C. have some honey

D. eat some local food

3.If you want to experience farmers’ life,you can choose .

A. Farm Tour B. Planting

C. Honeybee Field Trip D. Life on the Farm

4.What can we know from the passage?

A. The price of each field trip is $50 for any group.

B. A three people’s family should pay $50 for one trip.

C. The honeybee is the only animal that you can see during the trip.

D. You can go to the field trip all year round.

5.What’s the passage mainly about?

A. Life on the farm.

B. Animals in the garden.

C. Some field trips.

D. Travellers to the farm.

1.C 2.A 3.D 4.B 5.C 【解析】试题分析:这份广告,以表格形式对四种农场旅游进行了宣传。 1.题意:有多少种旅行方式?考查细节理解题。根据开头This spring, we have four kinds of field trips for families.,可知有四种,故选C。 2.题意:如果你选择农场旅游,你会 。考查细节理解题。根...

Different people have different hobbies.For example,some people like reading,some people like swimming and some people like collecting something and so on.I have many hobbies,36 reading,skating,and traveling.I used to read books in my free time.I like reading because I could learn much by reading.At that time,reading was part of my life.Every day,I spent most of my free time reading books,newspapers and magazines.At night,I could hardly get to sleep without a novel in my hand. 

But later I found I could only learn from books by reading.I couldn’t get knowledge from others.I needed a change.Traveling is my hobby now.I can visit many different places by traveling.I can learn a lot about people,geography and history.It is very interesting.

I have many good friends.They all have their hobbies.Ann studies very hard.So her hobby is reading all kinds of books.Tony loves working with his hands,and his hobby is gardening.He usually plants flowers and trees in his yard.Judy is a quiet girl.She likes knitting (编织).She always knits sweaters for her dolls.We have different hobbies,but we are all good friends.

1.在空白处填写一个适当的短语,使句子通顺、完整。

_____________________________________________________________________________

2.What does the underlined “It” refer to in the passage?

_____________________________________________________________________________

3.How many friends does the passage refers to in the passage?

_____________________________________________________________________________

4.What’s Tony’s hobby?

_____________________________________________________________________________

5.Give the best title of this passage.

_____________________________________________________________________________

1.such as 2.Learning a lot about people,geography and history. 3.Three 4.Gardening. 5.Different people have different hobbies. 【解析】文章大意:本文叙述了不同的人有不同的爱好,介绍了自己以及好朋友的爱好。作者喜欢读书、滑冰和旅游,他的好朋友安...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网