题目内容

【题目】从方框中选择最佳选项完成对话,有两项多余。

A.Then put some yogurt in the bowl().

B.One spoon in enough.

C.How do you make a banana milk shake?

D.Let's make fruit salad.

E.Finaly mix them all up.

F.Put the fruits into a bowl.

G.How mary appics do you need?

A:1

B:OK, how do we make it?

A:First, cut up some fruits like apples, bananas or a watermelon.

B:I like eating bananas and apples. How about three apples and three bananas?

A:Sure. 2

B:I have a big bowl Here you are.

A:3

B:How much yogurt do we need?

A:4

B:What else do we need?

A:Would you like to put some honey?

B:Oh, a little, please.

A.5 Do you want to have a taste?

B:How delicious!

【答案】

1D

2F

3A

4B

5E

【解析】本题难度适中,主要讲述如何做水果沙拉。

1根据下文OK, how do we make it可知,空处应为提议,故选D。

2根据下文I have a big bowl Here you are可知,空处需要一个碗,故选F。

3根据下文How much yogurt do we need可知,空处需要酸奶,故选A。

4根据上文How much yogurt do we need可知,问的是数量,且yogurt为不可数名词,所以回答时要用“数词+量词”形式,故选B。

5根据下文Do you want to have a taste以及回答How delicious可知,差最后一步就做好了,且文中有first,then等连词,故选E。

练习册系列答案
相关题目

【题目】[1] Many people believe that 4G mobile phones will be used in almost all everyday activities. It is thought that we wont go shopping because most things will be available(可得到的) on the Internet. We can buy most things on the Internet. There will be no more books because ________________________. We can read all books in the electronic libraries. The Internet will be used to plan holidays, watch films and order food. Most telephone calls will be made by 4G mobile phones as well.

[2] People have different opinions on the new development. Some people are excited about it. Others, however, don’t think that 4G mobile phones will replace(代替) the old ways of shopping and communicating.

[3] Lets look at books, for example. Its believed that we will read books by 4G mobile phone instead of paper books some day. These mobile phones will store the contents(内容)of many different books at the same time. We wont need to turn lots of pages and paper will be saved. Is the Internet shopping as interesting as traditional shopping? Many people say it’s not. It’s fun going into shops and look at different things. It’s also impossible that all the people will want to read books on their 4G mobile phones. Maybe 4G mobile phones won’t change these two habits.

【1】在文中找出与下面所给句子意思最相近的一句话。

Some people believe that one day we wont read books made of paper. Instead, well read books by using 4G mobile phones.

____________________________________________________________________________

【2】将第[3]段中划线的句子译成汉语。

_________________________________________________________________________

【3】回答问题:

What can we use 4G mobile phones to do according to the passage? (List three things)

_________________________________________________________________________

【4】在第[1]段空线处填入一个适当的句子,使句意完整。

_________________________________________________________________________

【5】回答问题: What does Paragraph [2] mainly talk about?

_________________________________________________________________________

【题目】One day, a poor boy was trying to sell things from door to door to pay for school. He was hungry. Then he decided to ask for a meal at the next house. However, when a nice young woman opened the door, he changed to ask for a drink of water. She thought he looked hungry and brought him a large glass of milk. He drank it slowly and then asked, "How much do I pay?" "You needn't do that," she said. "Mother has taught me to be kind."

Years later, the young woman became seriously ill. She was sent to a big city. When Dr.Howard Kelly, a very famous doctor now, heard the name of the town she came from, a strange light filled his eyes. At once, he got up and went down through the hospital hall into her room. He recognized her at once and decided to do his best to save her life. He did it and they won at last!

Before she left, the bill (账单) was sent to her. She was quite afraid to open it. Finally, she looked, and to her surprise, she found these words on the bill: "Paid with a glass of milk.Dr. Howard Kelly.”

Tears of joy came down from her eyes as she said silently, "Thank you, God. Your love has passed through hearts and hands."

根据短文内容,选择正确答案,并将其字母代号填入答题卷相应空格内。(共5小题,每小题2分,满分10分)

【1】Why did the boy want to sell things ?

A. He wanted to pay for school. B. He was hungry.

C. He wanted to make money. D. His mother made him do it..

【2】What can we say about the woman?

A. She was kind. B. She was very rich.

C. She knew the boy's mother. D. She loved the boy very much.

【3】Why was the woman afraid to open the bill?

A. She was afraid of the doctor.

B. She didn't want to pay anything.

C. She was worried about her illness.

D. She thought it would cost her a lot.

【4】Why did the doctor go into the woman's room?

A. To give her some money. B. To make sure who she was.

C. To send some medicine to her. D. To ask somebody else for help.

【5】What can we say about the doctor?

A. Thankful. B. Rich. C. Strange. D. Surprising.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网