题目内容
【题目】I told my friend Graham that I often ride a bike for two miles from my house to the town, but unluckily, there is a big hill on road and I always s【1】 a lot of time getting over it. He answered, ”You are l【2】.” He said, “you should be glad to have the exercise that the hill provides”
I often felt sad as I got to the hill. But now I tell m【3】 the following: This hill will exercise my heart and legs. It will help me lose w【4】 and get fit. It will mean that I live longer than others. This hill is my f【5】. Finally as I rode my way up the hill, I began to think why people pay m【6】 to go to a gym(健身房) and sit on exercise bicycles w【7】 moving around when I can get the same exercise and enjoy the beautiful countryside for free. I have a big smile on my face as I reach the t【8】 of the hill.
We should believe that there is nothing d【9】 in the world if we put our hearts into it. If you try your best, you will be h【10】every day.
【答案】
【1】spend
【2】lucky
【3】myself
【4】weight
【5】friend
【6】money
【7】without
【8】top
【9】difficult
【10】happy
【解析】这篇短文的作者在上学路上每天都要经过一座山,作者为此感到很是不幸。但是经过和朋友的一番谈话,渐渐明白了这座山也让自己免费的参加了体育锻炼,比起那些花费金钱到体育馆健身的人来说好多了。
【1】句意:我总是花很多时间翻越它。根据后面的getting over和主语I可知,此处的花费用spend。故答案为spend。
【2】根据后面的you should be glad to have the exercise that the hill provides可知,本题用lucky。故答案为lucky。
【3】句意:但我现在告诉我自己下面的话。我自己是myself。故答案为myself。
【4】此处考察lose weight(减肥)。故答案为weight。
【5】句意:这座山是我的朋友。朋友是friend。故答案为friend。
【6】句意:我开始考虑人们为什么花钱去健身房,坐在自行车上而不动。花钱用pay money。故答案为pay。
【7】句意:我开始考虑人们为什么花钱去健身房,坐在自行车上而不动。没有用without。故答案为without。
【8】本题考查the top of the hill。故答案为top。
【9】句意:我们应该相信如果我们把心全投入到里面,世界上就没有困难的事。困难的是difficult。故答案为difficult。
【10】如果你竭尽全力,你每天都是快乐的。快乐的是happy。故答案为happy。
【题目】Computer games are very popular with many teenagers. The games can be good entertainment (娱乐) in their spare time. Some teachers think it is a good idea to use the same games to teach teenagers in school too.
They think that games can make children work harder. Also, if students are interested in the games, they will learn more. They say students are better at listening and thinking when they enjoy a lesson. They also think that answers are more thoughtful and work is neater when games are used.
Geography has been taught this way in some schools. A game is played by children and maps are drawn of the game “World”. The images help the students “see” the world they are mapping. Some teachers also use games to help students start to write. They talk about people or places in the game. They write stories about what happens in the game “World”.
Other teachers do not think that games are helpful in school. They say students are thinking about the game and not their work. They say the students have an excuse to play. They also think that the game keeps students busy, but they are not always learning.
Teachers have different answers to this question. Computer games are helpful for some teachers. They are unhelpful for others. No research has been done into the effects (影响) on students’ grades. We have to use our own thoughts to decide. Do you think that computer games should be used in your classroom? How helpful would they be?
Should computer games be used in the classroom? | |
Opinion | 【1】 |
Agreement | ● Games can make students work 【2】 . ● The more interested they are, the 【3】 they will learn. They are【4】 at listening and thinking when they are interested in a lesson. ● They give more 【5】 answers and their work gets neater when games are used in class. |
【6】 | ● Students pay more【7】to games than their work. ● They have an 【8】to play. ● Games keep them 【9】but they may not be learning. |
Conclusion | ● There is no definite answer to this question. ● We have to think for ourselves to make the right 【10】 . |
【题目】请以I Have a Dream为题写一篇英语演讲稿,供英语课上交流。
Dream | I want to… |
Reasons | 1) be interested in… 2) … |
Ways to achieve my dream | 1) work hard at school 2) find out how successful people did it 3)… |
注意:1. 短文必须包括三部分内容,需要陈述理由(2条)和方式(3条);
2. 表中右栏信息仅供参考,也可以自由发挥;
3. 词数90左右。
I Have a Dream