题目内容

【题目】Mike and Ann are___. They live in a large house. The house is____the foot of a mountain (big hill). Near the mountain____a lake.

There are four people in the family:Mike, Ann, their father and their mother. Their father is a farmer. He __ a farm not far from their house. Their mother is at home. She is a housewife (家庭主妇). Mike and Ann go to school every day. They are____, but they are____. Mike is in Grade 2. Ann is in Grade 1.

Mike likes sports. He likes swimming and playing football. After school he often plays football____his classmates. Ann is a good girl. After school, she often goes home to help her mother____the housework.

1

A. brothers and sisters B. brother and sister

C. a brother and sister D. a brother and a sister

2A. at B. in C. under D. on

3A. has B. have C. is there D. there is

4

A. are working B. is working

C. works on D. works at

5

A. at the same school B. at the same schools

C. in the same school D. in the same schools

6

A. in different grades B. in a different grade

C. at different grades D. at a different grade

7A. and B. with C. but D. or

8A. doing B. does C. with D. in

【答案】

1B

2A

3D

4C

5C

6A

7B

8C

【解析】

这篇短文主要讲述了Mike Ann他们是兄妹,文中讲述了他们的家人及家庭生活。

1句意:MikeAnn是兄妹。brother and sister表示兄妹。根据下文They live in a large house.可知他们是兄妹。根据题意,故选B。

2句意:房子在一座山脚下。A. at在……;B. in在……里面;C. under在……下面;D. on在……上。at the foot of a mountain表示在山脚上;根据题意,故选A。

3句意:在那座山附近有一个湖。A. has有,第三人称的单数; B. have有,原形;C. is there一般疑问句形式;D. there is有。这里是there be句型,表示某处有某物;主语是单数,谓语动词用is。根据题意,故选D。

4句意:他在离他们家不远的农场干活。这里是一般现在时态,on the farm表示在农场;主语是第三人称单数,谓语动词变第三人称单数。

故选C。

5句意:他们在同一个学校,但是他们在不同的年级。in the same school表示在同一个学校,根据语境,故选C。

6句意:他们在同一个学校,但是他们在不同的年级。in different grades表示在不同的年级。根据题意,故选A。

7句意:放学之后,她经常和他的同学们踢足球。A. and和,又;B. with带有,和……一起;C. but但是;D. or或者。根据题意,

故选B。

8句意:放学之后,她经常回家帮助她的妈妈做家务。短语help sb. do sth.表示帮助某人做某事。根据题意,

故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Many people want to be happy, but few know how to find happiness. Money and success alone do not bring lasting happiness. Aristotle, a Greek thinker, said, Happiness depends upon ourselves .”In other words, we make our own happiness. Here are a few suggestions about how to be happier.

The first secret of happiness is to enjoy the simple things in life. We often spend too much time thinking about the future –for example , getting a good job. But we don't enjoy the present. You should enjoy life’s simple things, such as reading a good book, listening to your favorite music, or spending time with close friend . People who have several close friends often live happier and healthier lives.

The second secret to living a happy life is to have hobbies such as dancing or playing a sport. These hobbies can help you forget your problems and worries.

Finally, many people find happiness in helping others. If you want to feel happier, do good things for someone. You can help a friend with his or her studies or simply help with housework.

1Can money and success bring lasting happiness?

______________________________________________________

2How many suggestions are there in the passage?

______________________________________________________

3What is the first secret of happiness?

______________________________________________________

4Why should you have hobbies if you want to live a happy life?

______________________________________________________

5How can you help others according to the passage?

______________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网