题目内容

Welcome to our neighborhood (邻近). Get around and you will love it. I live with my parents and brother in a big house on Joe’s Street. The street is not very long, and it’s quiet. There is a bookstore across from our house. I often buy books there. I also like to go to the library near the bookstore because I like reading very much. (1) There is a park between the bookstore and the library. My brother Michael and I often play in the park after school. These are my favorite places in our neighborhood.

Michael and I are in the same school. (2)Our school is near our home. We usually walk there in the morning. Our school is very big and there is a supermarket, a bank and a post office next to it. A street is in front of our school and it is very busy. We have to be careful when we go to school.

阅读短文内容,完成下列任务。

任务一:根据要求写句子。

1.将(1)处的句子译成汉语。

_____________________________________________________

2.写出(2)处的句子的同义句。

_____________________________________________________

任务二:回答下列问题。

3.What do the writer and his brother often do after school?

_______________________________________________________

4. Why do they have to be careful when they go to school?

_______________________________________________________

任务三:选择正确答案。

5.Which is NOT true(正确的)?

A. Joe’s Street is short and quiet.

B. There is a library near the bookstore.

C. Michael and I usually go to school by bus in the morning.

D. There is a busy street in front of our school.

 

1.在书店和图书馆之间有个公园。

2.It is not far from our home.

3.They often play in the park after school.

4.Because the street in front of their school is very busy.

5.C

【解析】

试题分析:短文介绍了作者所住街区的环境和周边的环境。这里的一个书店在我家的对面,我经常去哪里买书。这也有一个公园,它在书店和图书馆的中间。放学后,我和我的兄弟迈克,经常去里玩。最后又介绍了学校的位置和作者是如何去上学的。

1.

2.

3.我的哥哥迈克尔和我放学后经常在公园里玩。明确活动是到公园玩。故填:They often play in the park after school.

4.

5.

考点:故事类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网