题目内容

【题目】

Delivery(递送)Man

Ali's Restaurant is looking for a delivery man to work in its new restaurant on Main Street.

Have your own motorbike.

Wage(工资):$15 per hour

Tel583-2699

Actors

A movie company is now filming a new movie in town. We're looking for anyone with acting experience.

Call us at 984-3049. You must have a driving licence(执照).

Dog Walker Articles

Do you want to make money and play with the dog at the same time?

Must like dogs and enjoy exercising.

Work two hours per day(Monday-Saturday)

Wage$10 per hour

Tel662-4083

Articles

We're looking for articles about unusual objects. Have you ever had one? Tell us about it---describe it and explain why it's so unusual.

Call 777-6238 or email us at

amazingdesigns@qq.com.

根据表格信息,选择正确的答案。

1__________ is required(需要)if you want to work for Ali's Restaurant.

A.A motorbikeB.Work experienceC.A driving licence

2Bill wants to act in film. He should call __________.

A.77-6238B.984-3049C.583-2699

3If Bob works as a dog walker, he can get __________ a week.

A.$40B.$100C.$120

4Who might be most interested in "Articles"?

A.Those who like reading articles.

B.Those who want to improve their writing.

C.Those who enjoy collecting special things.

5Which of the following is TRUE?

A.The four notices are all about jobs.

B.The delivery man needs to work two hours a day.

C.If you want to be a dog walkeryou can make a call.

【答案】

1A

2B

3C

4A

5C

【解析】

文章大意:表格是四则广告。(一)招聘送货员;(二)招聘演员;(三)招聘遛狗的人;(四)征文。

1细节理解题。根据文中“Have your own motorbike.”有一辆你自己的摩托车可知,故答案为 A

2细节理解题。根据文中“A movie company is now filming a new movie in town.”一个电影公司正在城镇中拍摄一部新电影可知,这则广告是在寻找演员;根据Call us at 984-3049.可知,故答案为B

3推理判断题。根据文中“Work two hours per day(Monday-Saturday) Wage$10 per hour”每天工作两个小时(周一到周六)工资:每小时10$可知,每天工资20美元,每周工作六天,206等于120美元,故答案为C

4细节理解题。根据文中“We're looking for articles about unusual objects.”我们正在寻找关于不寻常的物体的文章;“Tell us about it---describe it and explain why it's so unusual.”把它告诉我们:描述并且解释它为什么不寻常可知,喜欢读文章的那些人可能对“文章”最感兴趣,故答案为A

5细节理解题。根据文中四则广告内容可知,第四则广告是征文,所以不都是关于工作,故A错误;第一则广告中没有提到送货员一天工作几个小时,故B错误;根据第三则广告中Tel662-4083可知,可以打电话,故答案为C

阅读理解题做题技巧。可以从细节理解、词义猜测、推理判断和主旨大意等方面入手做题。细节理解题可以直接从文中寻找答案,比如本题中的1245小题;词义猜测题,需要根据单词所在的语境,进行合理想象,确定单词的正确含义;推理判断题需要联系上下文,推断出需要的信息,比如本题的第3小题;主旨大意题需要根据文章的某一段或整篇进行归纳总结,写出大意。本题包括从细节理解和推理判断两个方面去解题。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Are you looking for something new to eat? Check out one of these hot new restaurants.

Cheesy Bites

A restaurant that only serves cheese, but hundreds of cheeses from many countries and in lots of different forms. The lunches are reasonably(合理地)priced but dinner can be expensive. Lovely food and a very beautiful dining room, looking onto an amazing flower garden.

Last Days of the Raj

An Indian restaurant in the city center, perfect for eating before or after a movie or a show. The most popular dish is chicken cooked with mild(轻微的),medium or hot spices(辣的香料).For brave customers, there is super hot!

The Chocolate Box

The owner of this small restaurant used to cook all kinds of food, but then she realized she preferred desserts to anything else. If you want meat or fish, don't come here. They only do desserts! Chocolate lovers will be excited by so many kinds of chocolate cakes.

Musical Chairs

This new restaurant has live music shows every night except Sundays, and excellent food to go with them. Great fish dishes, steak and pizza(牛排和比萨饼).Monday is classic rock night. See you there!

1What do we know about Cheesy Bites?

A.It only serves cheese.B.Its lunches are expensive.

C.Customers can eat in a garden of it.D.It can serve hundreds of customers a day.

2Last Days of the Raj is well—known for its __________.

A.fishB.pizzaC.steakD.chicken

3The owner of the Chocolate Box

A.doesn't come to the restaurant oftenB.loves doing desserts best

C.runs one more restaurantD.doesn't eat meat or fish

4In which part of a newspaper can we find the material?

A.Health.B.Education.C.Local life.D.World news.

【题目】此题要求改正所给短文中的错误。对标有题号的每一行做出判断:如无错误,在该行右边横线上画一个勾():如有错误(每行只有一个错误),则按下列情况改正:此行多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(),在该行右边横线上写出该加的词。此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。注意:原行没有错的不要改。

Thanksgiving Day is a very special day for people in United States. They _____1_____

celebrate it on the four Thursday in November. The first thanksgiving service _____2_____

in North America took place in December 4th, 1619, when 38 English people _____3_____

lived in America to make their home in the new country. They hold this _____4_____

service not to thank God for the harvest, and to thank God for their safe journeys. _____5_____

In the next year, many more English people arrived. They had a bad winter, but _____6_____

fortunately the harvest was good. They decided to celebrate them with a big meal. _____7_____

Everyone ate at tables outside their house and played games together. The festival _____8_____

lasted three days. Nowadays, North Americans in the world get together _____9_____

with their families on this day to eat good food and have a happily time. _____10_____

1__________

2__________

3__________

4__________

5__________

6__________

7__________

8__________

9__________

10__________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网