题目内容

【题目】短文填空:用所给词的适当形式填空,使短文完整正确,每个单词限用一次。(每空1分,共10分)

get stop go happy tiring be flower with tasty interesting

Last Sunday we had a great trip .My father, my mother and I 【1】 to summer camp .We went to the mountains .First we 2 to the foot of the mountain by bus .In the middle of the mountain there was a river .The water was clean and clear .I washed my face 3 the water .It was warm .There 4 some fishes in the river .In the mountain there were5.They were beautiful . At noon, many people got together, and they played very 6 .They7 and had a rest. We made our meal in the mountain .The food was very8 , and we liked it very much .After meal ,we went on our trip . We felt9 . I think my summer camp was very 【10

【答案】

【1】went

【2】got

【3】with

【4】were

【5】flowers

【6】happily

【7】stopped

【8】tasty

【9】tired

【10】interesting

【解析】

试题分析:短文大意:本文讲述了我们一家人上个星期天去爬山的活动情况。

【1】句意:根据“Last Sunday.”可知,是上个星期天参加了夏令营活动,应用一般过去时。可知该填写went

【2】句意:首先我们到达了山脚下。get to dao某地。可知该填写got

【3】句意:我用水洗了洗脸。介词with用的意思。可知该填写with

【4】句意:在河里有一些鱼。整篇文章都用的一般过去时。可知该填写were

【5】句意:在山上有许多花,他们非常的漂亮。可知该填写flowers

【6】句意:他们玩得非常的开心。本题考查副词修饰动词。可知该填写happily

【7】句意:他们停下来去休息。可知该填写stopped

【8】句意:这食物是非常可口的。根据题意可知应填tasty

【9】句意:我们感到很累的。可知该填写tired。

【10】句意:我认为我的假期夏令营是非常有趣的。可知该填写interesting

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据上下文内容,选择最佳答案,将答案写在题前的括号里。

In the US, Mother’s Day is a holiday on the second Sunday in May. It is a day when children give their cards , presents and flowers.

One of the best ways to celebrate Mother’s Day is to give your mother the day off. Let her have a good rest while other members of the family do the .

Many families begin Mothers Day with in bed. Usually dad and the children will let mum late as they go into the kitchen(厨房) and get ready her favourite meal. A Mothers Day breakfast can make anything your mum likes.

After the food is cooked, keep everything nicely on a plate. Don’t forget to put the bottle only one flower. It’s spring here, the children can pick the nicest from the garden outside. When everything is ready, carefully carry the plate and mum’s favourite books and newspapers up to her bedroom. Cards and small presents from the children can be put on the plate it is given to mum in bed.

Many families take mum out to her favourite restaurant for a meal. It is a good day to let your mum and let her see what a wonderful she has.

【1】A. mothers B. parents C. teachers D. friends

【2】A. homework B. washing C. housework D. shopping

【3】A. breakfast B. lunch C. supper D. dinner

【4】A. eat B. sleep C. wash D. cook

【5】A. to B. for C. with D. by

【6】A. have B. has C. with D. of

【7】A. plate B. flower C. bottle D. food

【8】A. after B. when C. if D. before

【9】A. sleep B. eat C. cook D. rest

【10】A. family B. job C. restaurant D. flower

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网