题目内容
【题目】阅读短文,根据其内容,选择最佳选项。
I lost my red schoolbag in our library. My key is in it. I must find it. Please call me at 6755321.
Thank you.
Jason, Class 332
Brandy found a white watch under a desk in his classroom. Is it yours? Please ask Mr. Hanson for it.
His telephone number is 8974588.
Class 213
Alan, your baseball is on the table of our computer room. We found it under the bookcase. Please call
2315649 to get it.
Computer Room
Where is my pencil box? It's green. A black pen and an ID card are in it. I'm in Class 234. My phone number is 3541679. Please call me.
Robert
【1】What color is the watch? It is _ .
A. red B. black C. white D. green
【2】A is in the schoolbag.
A. key B. watch C. ring D. pencil
【3】 Mr. Hanson's phone number is
A. 6755321 B. 8974588 C. 2315649 D. 3541679
【4】 The baseball is now.
A. on the chair B. under the desk
C. on the table D. under the bookcase
【5】 _ lost a pencil box.
A. Jason B. Brandy C. Alan D. Robert
【答案】
【1】C
【2】A
【3】B
【4】C
【5】D
【解析】
试题分析:这篇短文是由四篇招领启事和寻物启事组成的,第一篇是Jason丢失了他的书包;第二篇是Brandy捡到了一块手表;第三篇是Alan的棒球忘在了电脑室;最后一篇是Robert丢失了他的铅笔盒。
【1】C细节理解题。根据第二篇招领启事中 Brandy found a white watch under a desk in his classroom可知,Brandy在教室捡到了一块白色的手表。由此可知应选C。
【2】A细节理解题。根据第一篇寻物启事中 I lost my red schoolbag in our library. My key is in it.可知,Jason丢失了他的书包,他的钥匙在书包里。由此可知应选A。
【3】B 细节理解题。根据第二篇招领启事中Please ask Mr. Hanson for it.His telephone number is 8974588.可知,Hanson先生的电话号码是8974588,因此应选B。
【4】C 细节理解题。根据第三篇短文中Alan, your baseball is on the table of our computer room.可知,Alan的棒球在电脑室的桌子上。由此可知应选C。
【5】D 细节理解题。根据第四篇短文开头Where is my pencil box?和最后的署名Robert可知,是Robert丢失了他的铅笔盒。故选D。
【题目】根据对话内容,将方框内符合对话情境的句子抄写在对话空白处,使对话恢复完整。选项中有两项是多余的。
Lisa: Can I help you?
Sandra: 【1】____________________ I want a skirt.
Lisa: What color do you like?
Sandra: 【2】_____________________
Lisa: What about this blue one? It’s nice.
Sandra: Can I try it on (试穿)?
Lisa: Sure.
Sandra: 【3】____________________
Lisa: What about the yellow one? It’s big.
Sandra: Hmm ... It’s good. 【4】_______________
Lisa: It’s $39.
Sandra: 【5】_______________ Thank you.
Lisa: You’re welcome.
Oh, it’s small. OK. I’ll take it. Yes, please. It’s very big. How much are they? Blue and yellow. How much is it? |