题目内容

【题目】根据对话内容,从方框内选择恰当的句子将对话补充完整。(选项中有两项是多余的)

A. What interesting things did you do there?

B. How was your summer vacation?

C. What was the weather like there?

D. What activities do you plan to do?

E. I’ll share you much about it next time.

F. I’ll bring them to school tomorrow.

G. I went to Qinghai Lake with my parents.

A. What interesting things did you do there?

B. How was your summer vacation?

C. What was the weather like there?

D. What activities do you plan to do?

E. I’ll share you much about it next time.

F. I’ll bring them to school tomorrow.

G. I went to Qinghai Lake with my parents.

A: Hi, Johnny! 1

B: Hi, Alex! My summer vacation was wonderful!

A: Where did you go?

B: 2

A: Qinghai Lake? Could you please tell me something about it?

B: Sure. It is a popular tourist area in the summer. It is the largest saltwater lake in China. And it is one of the most beautiful lakes in China.

A: That sounds great! 3

B: Nice and cool.

A: 4

B: Lots of interesting things, such as boating, fishing, bike riding and bird watching.

A: Wow! Did you take any photos there?

B: Yes. The scenery (风景) there was really beautiful.

A: May I have a look at them?

B: Of course. 5

A: OK. Thanks a lot.

【答案】

1B

2G

3C

4A

5F

【解析】

本篇对话难度适中,主要讲述约翰尼向亚历克斯介绍他的暑假活动。

1根据My summer vacation was wonderful可知,亚历克斯应该问“你的暑假怎么样?”,故选B

2根据Where did you go以及Qinghai Lake可知,应该回答“我和我的父母去了青海湖”,故选G

3根据Nice and cool可知,应该问“那里的天气怎么样?”,故选C

4根据Lots of interesting things, such as boating, fishing, bike riding and bird watching可知,应问“你在那里做了什么有趣的事情?”,故选A

5根据May I have a look at them?以及Of course可知,亚历克斯想看照片,约翰尼同意了,并说“我明天带到学校”,故选F

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文,根据短文内容回答问题。把答案抄写在答题卡相应的位置上。

Liu Wei is very famous in China because he can play the piano with his toes(脚趾).One day when Liu Wei was only 10 years old, he played a game with some friends. He lost both his arms because of electricity ().Liu Wei was very sad when both his arms were cut off after the accident. But soon he had to make a choice.“For people like me, there were only two choices. One was to give up all the dreams, which would cause a quick death. The other was to work hard without arm to live an excellent life,” says Liu Wei.Liu’s dream was to be a pianist . His excellent life included a show on China’s Got Talent 《中国达人秀》 and a wonderful performance (演奏)playing the beautiful Marriage D’amour with his two feet on the piano.Liu Wei learned to play the piano with his feet. And teaching himself to play the piano with his feet was very hard. Many times he wanted to give it up, but his parents went on encouraging him and he wanted to make his parents proud.Maybe you cannot believe that Liu Wei is able to play well only with his toes. The audience(观众) were deeply moved and very excited when they watched his performance.

1Why is Liu Wei very famous in China? _______________________

2How old was Liu Wei when he lost his arms?

_____________________________________________________________

3Was Liu Wei very sad when both his arms were cut off?

_____________________________________________________________

4Who taught Liu Wei to play the piano with the feet?

_____________________________________________________________

5How did the audience feel when they watched Liu’s performance?

_____________________________________

【题目】 Have you ever thrown an old mobile phone? And do you know that there’s a mobile phone throwing competition in Finland every year? 1This sport has been around since 2000 though the first national championships took place in Norway in 2004.

In order to recycle old mobile phones, the town of Savonlinna in southeast Finland holds a Mobile Phone Throwing Competition every year. 2

While competitors cannot throw their own phones, the competition organizers provide hundreds of mobiles to choose from. 3 Last year’s winner Ere Karjalainen set a world record with his 101.46m throw. As a prize, he got a chance of drinking and practiced again as his preferred training methods.

Those without a strong throwing arm can enter the freestyle competition. 4 A three-person jury (评委) gives scores from one to six, and the thrower with the highest number of points wins.

Once all the day’s phones have been thrown, they are taken to a recycling center. They will not be wasted as rubbish. 5Anyone who offers his phone will have a free chance to take part in the competition while those who don’t need to pay eleven dollars per person or five dollars for children of 12 and under.

阅读短文,把A-E五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整。

A. So the organizers encourage people to give away their phones that can’t work at all.

B. Then people throw as far as possible from the throwing area.

C. During the competition, the style of the throw are judged(判断) rather than the distance.

D. It may sound crazy to you, but it’s actually been developed into a sport.

E. And people can have a little fun from the games.

A. So the organizers encourage people to give away their phones that can’t work at all.

B. Then people throw as far as possible from the throwing area.

C. During the competition, the style of the throw are judged(判断) rather than the distance.

D. It may sound crazy to you, but it’s actually been developed into a sport.

E. And people can have a little fun from the games.

【题目】下面文章中有五处需要添加小标题。请从以下选项(ABCDEF)中选出符合各段意思的小标题。选项中有一项是多余项。

A. Places to Stay B. Places to Visit C. Weather

D. Shopping E. History F. Restaurants

Savannah City Guide

1

If you want to spend the night in Savannah, you have lots of place to choose from. You can stay at a big hotel a small inn, or a comfortable motel. Savannah's hotels, motels and inns are famous for their friendly service. Call one of these places to make your reservation.

2

Savannah is well known for its wonderful restaurants Many restaurant serve local, seafood or old-fashioned Southern food. The following are sonic of the best restaurants in the area.

3

If you like to shop, Savannah is the place for you! You'll find all kind of stores in Savannah. You can go shopping in small stores or big shopping malls. Are you looking for a special treasure or a great deal? You'll find it in Savannah.

4

There are so many things to do and see in Savannah. The sightseeing is great. You can visit beautiful historic homes and museums. You can take a boat tour or visit Civil War forts. With all of Savannah's history, art, and beautiful buildings, be sure to take the time to enjoy all that Savannah has to offer!

5

Savannah has lots of sunshine throughout the year. Summer are hot and humid. Winters are generally mild. Temperatures usually range between 30 degrees Fahrenheit (-1 degree Centigrade) and 90 degrees Fahrenheit (33 degrees Centigrade).

Savannah City Guide

1

If you want to spend the night in Savannah, you have lots of place to choose from. You can stay at a big hotel a small inn, or a comfortable motel. Savannah's hotels, motels and inns are famous for their friendly service. Call one of these places to make your reservation.

2

Savannah is well known for its wonderful restaurants Many restaurant serve local, seafood or old-fashioned Southern food. The following are sonic of the best restaurants in the area.

3

If you like to shop, Savannah is the place for you! You'll find all kind of stores in Savannah. You can go shopping in small stores or big shopping malls. Are you looking for a special treasure or a great deal? You'll find it in Savannah.

4

There are so many things to do and see in Savannah. The sightseeing is great. You can visit beautiful historic homes and museums. You can take a boat tour or visit Civil War forts. With all of Savannah's history, art, and beautiful buildings, be sure to take the time to enjoy all that Savannah has to offer!

5

Savannah has lots of sunshine throughout the year. Summer are hot and humid. Winters are generally mild. Temperatures usually range between 30 degrees Fahrenheit (-1 degree Centigrade) and 90 degrees Fahrenheit (33 degrees Centigrade).

【题目】 When I was twelve years old, my parents allowed me to apply for an afternoon newspaper route. I had a friend who was a little older than me. He had a morning route and he was earning(挣钱) what I ____ big money. I had helped him deliver(递送) his newspapers a few times and I thought I could ___ it. In those days most towns had both a morning newspaper and an afternoon newspaper. My parents did not want me to have to ___before dawn but they said yes to an afternoon route.

I was excited about being able to make my own money. __ , I needed a bike to be able to handle the large bag required for ___ the newspapers. I was not a large boy and the only bike we had in our family was too tall for me to handle with a load of newspapers. I needed a ____ one. My father suggested we go shopping for a suitable bicycle with the understanding that I would pay for it out of my income(收入).

At that time the Western Auto Company had a line of bicycles. My father arranged(安排) for me to ____ a bicycle that was just the right size for me. But for the next several months I dutifully rode my bike to the Western Auto Store to make my $5.00 monthly bike payment.

It was a great __ for a twelve-year-old boy to learn. I learned how to make money and pay my debt(债务). I did not know it at the time but that bicycle influenced hugely on my life. It gave me my first taste of independence. But most of all it led me to wife because her parents were among my__ on the newspaper route. Get on your bike and ride and you __knowwhere it will take you.

1A. showedB. consideredC. tookD. stuck

2A. rememberB. noticeC. manageD. understand

3A. get upB. go backC. give inD. come over

4A. WhetherB. BesidesC. ThatD. However

5A. changingB. achievingC. carryingD. making

6A. lighterB. strongerC. prettierD. smaller

7A. buyB. borrowC. rentD. try

8A. successB. shockC. surpriseD. lesson

9A. friendsB. customersC. relativesD. classmates

10A. usuallyB. sometimesC. neverD. seldom

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网