题目内容
【题目】阅读理解
A
Welcome to this short tour of London. In this square we are standing in the middle of London. Opposite 对面) is the National Gallery, a museum with lots of famous paintings. Go along the red street to Buckingham Palace. The queen (后) lives here.
Turn left and go to the Houses of Parliament and Big Ben. Opposite you can see the London Eye. It takes you 135 meters above the River Thames. You can see most of London on a clear day.
When you are tired, the best way to see London is by boat. You can get the boat near Big Ben. As you go along the river, the London Eye is on your right, near the Railway Bridge.
Get off the boat at Tower Bridge. Then you can see the Tower of London next to the bridge. The Tower of London is the city’s oldest palace. It is nine hundred years old.
Take the boat back along the river. Get off the boat and go past the station and walk along the street. Opposite is the old fruit and vegetable market. They don’t sell fruit and vegetables now. There are stores and restaurants, and lots of street musicians. Turn left into King’s Street, and go past the church. You’re now back where you started, at the square. Now you finish your tour.
【1】If you go to visit the National Gallery, what will you find?
A. lots of lovely animals B. lots of valuable plants
C. lots of famous paintings D. lots of interesting books
【2】 Where can you get the boat?
A. Near Buckingham Palace. B. Near Big Ben.
C. Near Tower Bridge. D. Near King’s Street.
【3】______ is London’s oldest palace.
A. The Tower of London B. The National Gallery
C. Buckingham Palace D. The Houses of Parliament
【4】 ______ is the London Eye.
![]()
【5】 You will not go past ______ on your way back.
A. the station B. the square
C. the park D. the church
【答案】
【1】C
【2】B
【3】A
【4】C
【5】C
【解析】
试题分析:这篇文章介绍了在伦敦旅游的路线。
【1】C细节理解题。根据“Opposite (对面) is the National Gallery, a museum with lots of famous paintings.”可知,如果参观国立美术馆,我们能够发现许多著名的油画。故选C。
【2】B细节理解题。根据“You can get the boat near Big Ben.”可知,在大本钟附近可以乘船。故选B。
【3】A细节理解题。根据“The Tower of London is the city’s oldest palace.”可知,伦敦最古老的地方是伦敦塔。故选A。
【4】C细节理解题。根据“Turn left and go to the Houses of Parliament and Big Ben. Opposite you can see the London Eye.”可知,大本钟的对面是伦敦眼。在图上是d的位置。故选C。
【5】C细节理解题。文章最后一段写到,下船后穿过车站、商店、餐馆、教堂,你就会回到出发的地点广场。这条路没有经过公园。故选C。
【题目】从方框中选择最佳选项完成对话, 有两项多余。
A. How old are you? |
![]()
Daming: Good morning!
Linda:
Daming: My name is Daming. I'm Chinese.
Linda: My name is Linda.
Daming:
Linda: No, I'm not. I'm from America.
Daming: I'm twelve.
Linda: I'm eleven.
Daming:
Linda: Nice to meet you, too.
Daming: Let's go and play games.
Linda: OK ! Let's go.