题目内容
【题目】从方框中选择最佳选项完成对话, 有两项多余。
A. How old are you? |
![]()
Daming: Good morning!
Linda:
Daming: My name is Daming. I'm Chinese.
Linda: My name is Linda.
Daming:
Linda: No, I'm not. I'm from America.
Daming: I'm twelve.
Linda: I'm eleven.
Daming:
Linda: Nice to meet you, too.
Daming: Let's go and play games.
Linda: OK ! Let's go.
【答案】C;E;G;A;F
【解析】(1)根据上文 Good morning!,可知见面问候,所以也要说Good morning!故选C。
(2)根据My name is Daming.可知想问问对方的名字 ,所以选E. What's your name?
(3)根据回答No, I'm not. I'm from America.可知在问是哪里人,故选G. Are you from England?
(4)根据下文 I'm eleven.可知在问对方年龄,所以选A. How old are you?
(5)根据下文Nice to meet you, too.可知问候对方,故用F. Nice to meet you.
【题目】阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处所
填的单词的正确形式。(每空一词)
![]()
The ostrich is the largest bird in the world. It lives in nature in Africa, but people raise it all over the world for its meat.
The ostrich has long skinny legs, a big body with small wings, a long neck, and a dangerous long beak. Even though it has wings, it can’t fly. But they are sometimes useful. They help a lot with balance ( 平 衡 ) when the ostrich is running at full speed( 速 度 ) and needs to change directions. The ostrich usually weighs between 200 and 300 pounds and can grow to 9 feet tall. Its large body is covered with feathers.
The ostrich is famous for its speed on the ground. Its powerful legs help it reach speeds of 40 miles per hour! Ostriches can also use their strong legs to kick any enemy or even kill a man or a lion. However, the ostrich will just use its speed to run away from any danger most of the time.
Ostriches eat almost everything, such as plants, insects, and small animals like lizards. They often live in groups. A group will have around ten birds, but some groups even have 100 birds. This way the whole group can help to protect the eggs. Ostrich eggs are the biggest eggs of any animal.
In fact, ostriches don’t put their head in the ground often. What they really do is to lie down and put their head and neck flat on the ground to hide. You can just see their body far away, so it appears as if they have put their head in a hole in the ground. Ostriches can not only kick with powerful feet, but also the 4 inch long claws (爪) on their feet.
The Ostrich | |
Living 【1】 | In nature in Africa and is raised all over the world. |
Looks | It has long legs, a big body with small wings, a long 【2】, and a long beak. Its wings help a lot with balance while running 【3】. The ostrich is a big bird that is about 9 feet in 【4】. |
Abilities | The ostrich is 【5】to kill his enemies with its strong legs. Its high speed can 【6】it keep away from any danger. |
Food and qualities | The ostrich lives on a lot of things,【7】plants, insects and small animals. Ostriches live in groups to 【8】their eggs. |
Fun facts | The ostrich 【9】itself by lying down and putting its head and neck flat on the ground. The ostrich has powerful 【10】with 4 inch long claws. |