题目内容

We will have a _____ holiday next month.

A. three day B. three-days C. three-days D. three-day

D 【解析】句意:下个月我们将有三天假期。有连词符的情况下,名词一律用单数;没有连字符的情况下,如果名词可数,一律变复数。故选D。
练习册系列答案
相关题目

There is a forest beside my house.It is my favourite place.There I can hear the different sounds of the animals and the singing of birds.When I go there myself,it is happy to draw trees in a quiet environment.When I go there with someone,I also enjoy talking in such a good place. I love nature.Here you can think about the world,life,family,and the future.

Every time I go to the forest,I love to stay there for a long time because I can have a very good rest.What a good time!There are trees,flowers,birds and animals.I can smell the air and I can feel the wind.I often look up at the sky.It is always blue and the clouds move slowly and often change their shapes.Some look like birds,others look like animals.The only thing I don’t like in the forest is the mosquitoes.

I enjoy the time in the forest.When I go to other cities,I always go to the forest there to enjoy it.

1.Why is the forest the writer’s favourite place?

A. It is nearby his house. B. He can see many animals.

C. He can catch many birds. D. He enjoys things in nature.

2.Form the passage,we can know the writer________.

A. enjoys drawing pictures B. loves noisy environment

C. likes living in the forest D. misses his family very much

3.What does the underlined word “shapes”mean?

A. 气味 B. 色调 C. 形状 D. 方向

4.Which of the following is WRONG according to the passage?

A. The writer likes to stay in the forest for a long time.

B. The writer can have a very good rest in the forest.

C. The writer likes the air,the clouds and the mosquitoes.

D. The writer sometimes goes to other cities’ forest too.

1.D 2.A 3.C 4.C 【解析】试题分析:短文描写的是一位热爱大自然的画家,喜欢享受呆在森林里的美好时光。 1.题意:为什么森林是作者最喜欢的地方?考查细节理解题。根据I love nature. Here you can think about the world, life, family, and the future.,可知选D。 2.题意:从这...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网