题目内容

【题目】 Graduation is a big event. Have you been ready for its coming yet? Why not consider these fun things to do for middle school graduation?

Thank teachers

They have ever given all of you a lot, To thank them, instead of just writing a thank you card, try something more creative such as writing a poem, making a video, taking a silly photo or recording a song. Take this chance to express appreciation to those who have helped make a difference in your life.

Go to proms

It's the last chance for you get dressed up and dance with your school friends. No matter whether it's important, make sure to attend it, Then there will be no regrets in the future.

Hold a graduation party

This is a good way to celebrate the end of your high school times.Remember toinvite middle school friends members and teachers. At the party all of you willhave good memories of the past and imagine the better future. At the same time, youcan enjoy good food.

Go on a road trip with friends

Traveling is an exciting way to celebrate the graduation. There are many places thatare fun and easy to reach by car. Be sure to make good plans about food, gas and money before you really start.

1You can try something creative to thank your teachers, such as________

A.making a videoB.going on a tripC.dancing with teachersD.getting dressed up

2According to the passage, how many fun things can you do for middle school graduation?

A.ThreeB.FourC.FiveD.Six

3The passage is probably written for____________.

A.teachersB.parentsC.studentsD.friends

【答案】

1A

2B

3C

【解析】

短文大意:本文是作者写给中学毕业生的,就如何感谢师恩给出了四点有创意的建议。

1题意:你可以尝试一些有创意的东西来感谢你的老师,例如 。考查细节理解。根据try something more creative such as writing a poem, making a video, taking a silly photo or recording a song. 尝试一些更有创意的东西,比如写一首诗,做一个视频,拍一张傻傻的照片或录一首歌,可知making a video符合题意,故选A

2题意:根据这篇文章,你能为中学毕业做多少有趣的事情?考查细节理解。根据Thank teachers/ Go to proms/ Hold a graduation party/ Go on a road trip with friends可知作者给了四点建议,故选B

3题意:这篇文章可能是为学生写的。考查综合理解。根据Graduation is a big event. Have you been ready for its coming yet?可知本文是写给中学生的,故选C

本文篇幅较长,但内容比较简单,各个小题都能在文中找到适当依据。只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读。主要考查细节理解,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同。例如最后小题,判断写作对象,考查综合理解;根据Graduation is a big event. Have you been ready for its coming yet?可知本文是写给中学生的,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】下面文章有五处需要添加标题或句子。请从以下选项(ABCDEF)中选出符合各段意思的意思。选项中有一项是多余选项。

For many years, scientists have known that laughing is good for the health of our minds and bodies. Now we are learning that it's not just laughter.

1Researchers have found that play is good for people of all ages.

2As children play, they learn how to make friends with others. They develop their imaginations and become more creative. Kids carry these qualities with them as they grow older.

Amy Whitcomb teachers math at a school in San Francisco. "3"she says.

In one class, students play a game with small bags of candy to work out how many pieces in the bags are red. When they get the correct answer, they can eat the candy Amy says, “ If it's not fun, they re not going to want to be there they re not going to want to learn.”

The spirit of play continues through the teenage years into adulthood (成人期).The famous company Google, for example, keeps a lot of toys and games at different places in their offices and encourages people to use them their motto(格言)is "4"

They know that people often get heir best ideas when they are just "playing around"and let their imaginations go wild

5 So next time you have to solve a different math problem, stop for a while. Do a little dance, or play a quick game. Then come back to it. Maybe you'll be surprised at what your brain can do.

A. Work hard, play hard.

B. Play helps you work easily.

C. Play is necessary during childhood.

D. Playing games are useful in teaching.

E. Playing are also good for us.

F. Take a short play break.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网