题目内容

【题目】 I will introduce you to my home in Washington State!

Usually when I say “Washington”, people think I’m talking about Washington D.C. No! The USA has two Washingtons. Mine is on the other side of the country.

Even my Chinese students love couple of things from Washington without knowing it. Washington is known for being a state with beautiful sights, full of mountains, lakes and forests.

In my hometown, it usually rains all through the fall, winter and spring months, leaving us three months in the summer of beautiful sunshine. We have hot and cold weather but it’s never too extreme (极端的). In the mountains we usually get some great snow, and so lots of us go snowboarding, skiing or snowmobiling during the winter months.

During the summer, we like to spend time outdoors. We might go hiking or go to the beach. While the beaches in Washington and the next-door state of Oregon don’t quite compare (相比) with the beaches in California or Florida, they still have some pretty natural scenery.

1What does the writer do according to the passage?

A.A managerB.A teacherC.A touristD.A reporter

2Which of the following is NOT true according to the passage?

A.The writer may go hiking or go to the beach in summer.

B.There is lots of snow in winter in Washington, but it is not very cold.

C.Washington D.C. is different from Washington State in America.

D.The beaches in Washington are better than those in California or Florida.

3What’s the best title of the passage?

A.My hometown-WashingtonB.The weather in Washington

C.The sights in WashingtonD.The life in Washington

【答案】

1B

2D

3A

【解析】

本文是一篇说明文,主要介绍了美国华盛顿州的概况及其自然美景。

1细节理解题。根据第三段“Even my Chinese students…”可知,作者是一名老师。故选B

2细节理解题。A选项:作者可能在夏天去远足或去海滩。根据“We might go hiking or go to the beach”可知,选项正确;B选项:华盛顿的冬天雪很多,但并不很冷。根据“We have hot and cold weather but it’s never too extremeget some great snow”可知,选项正确;C选项:华盛顿特区与美国的华盛顿州不同。根据“Usually when I say ‘Washington’, people think I’m talking about Washington D.C. No!”可知,选项正确;D选项:华盛顿的海滩比加利福尼亚或佛罗里达的好。根据“While the beaches in Washington don’t quite compare with the beaches in California or Florida”可知,选项错误。故选D

3最佳标题题。根据第一段“I will introduce you to my home in Washington State!”及全文内容可知,本文主要介绍了作者的家乡——华盛顿州的概况、气候及自然美景等。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Jack was so excited about getting a new backpack because his old one had a broken zipper and a hole in the bottom.

Jack’s elder brother took him to buy a new backpack. There were so many cool ones in the store. How would he ever decide? He saw blue ones—his favorite color. He saw ones with his favorite action hero on the front. And then Jack saw a backpack with a black square design (图案). When he opened it, he saw it had a hidden, secret small bag, which made it very special.

“This is the one,” Jack said to his brother, then carried it to the check-out counter and paid for it.

That evening, Jack carefully filled his new backpack with his school things. He put his special pen in the secret small bag.

The next day in the English class, Mr. Mack said, “Please write an article about earthquakes!” Jack looked for his pen in his backpack, but he couldn’t find it! He searched through his desk and his pockets (口袋), but no pen. Jack asked if anyone had seen his pen, but no one had. Mr. Mack lent him a pencil. Jack was feeling unhappy. He thought he had lost his favorite pen.

When he got home, Jack told his brother that he couldn’t find his favorite pen. His brother said, “You must have put it in that secret small bag.” Jack laughed and said, “That small bag was so secret that I forgot all about it.”

1Jack went to buy a backpack with his ________.

A.fatherB.motherC.brotherD.teacher

2Jack decided to buy the backpack which had ________.

A.a hole in the bottomB.his favorite color

C.his favorite action heroD.a black square design

3Jack and his classmates were asked to write an article about earthquakes in the ________ class.

A.EnglishB.scienceC.historyD.geography

4Jack’s pen was ________.

A.in his deskB.in the big storeC.in his pocketD.in the small bag

5This passage is mainly about ________.

A.Jack’s broken zipperB.Jack’s new backpack

C.Jack’s school thingsD.Jack’s special pencil

【题目】 Mount Qomolangma is the highest mountain in the world. It is in the Himalayan (喜玛拉雅)Mountains between Nepal (尼泊尔) and China, and it is 8900 meters high. Sir Edmund Hillary from New Zealand and Tenzing Norgay from Nepal were the first people ever to climb Mount Everest in 1953. Men from several different countries climbed it after that.

Junko Tabei, a Japanese was the first woman to make this difficult climb. A Japanese newspaper-television company chose the fifteen women from mountaineering clubs to climb Mourn Qomolangma in 1975. The group climbed for several days. Then there was an accident. The heavy ice and snow hurt ten of the women.They had to stop climbing. The other five went on climbing.

Only Ms. Tabei was able to climb the last 70 meters. She was standing on the top of the world. She was the first woman there. Ms Tabei was 35 years old at the time. She started climbing mountains in 1960. She still climbs mountains. She is not an ordinary Japanese housewife. Ms. Tabei makes money for her trips by teaching English and piano to children. She climbs a mountain about every three years. She has climbed some of the highest mountains in six countries. Finally, she wants to climb the highest mountain in every country in the world. When she reaches the top of a mountain, she thinks, "I'm glad that I'm at the top."

1When did two men from New Zealand and Nepal climb Mount Qomolangma?(不超过5个单词)

_______________________________________________________________________

2Why did the women have to stop climbing?(不超过10个单词)

_________________________________________________________________________

3How many women climbed to the top of Mount Qomolangma in 1975? (不超过5个单词)

_________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网