题目内容

Let me teach you how ______________ 。

A. to sing B. sings C. sing D. to sings

A 【解析】句意:让我教你唱歌。考查动词形式辨析。how to do如何做某事,本句实质上是宾语从句的简略形式:疑问词+不定式短语。根据句意结构,可知选A。
练习册系列答案
相关题目

One evening as I was leaving the store, I noticed a man with a very old sleeping bag going through the garbage can nearby. He pulled out fast food trash bags and inspected all that was in the thrown-away bags, but he never stopped anyone to beg for money or anything else as they entered or left my store. After he went through the entire trash can, he carefully cleaned up the area and wrapped up the food he found in the dirty hamburger wrapper. My heart literally hurt for him.

I decided to help him. I got out of my car and asked him if I could buy him something to eat. He thanked and followed me to the fast food place around the block. I bought him the biggest meal they had on the menu. He didn't ask for anything and the only request was a big glass of hot sweet tea to go with his meal. When I brought him the food, he was so thankful. He told me how much he appreciated the meal.

I wanted to give him some money. He shook his head. I asked him if I could buy a few meals and put it on a gift card for him. He agreed.

As I handed him the gift card, he broke down crying. He told me that he prayed for me today. I wasn't sure what he meant (I was guessing he was praying for me for what I did for him) so I thanked him.

“NO, I prayed that God would send someone to buy me a hot meal today … and he sent you!” Tears traced down his checks.

I didn't know what to say… I always pray over my food, but I've never prayed for a meal. I've never doubted that I wouldn’t be able to eat …Tears began to fill my eyes. Oh my…how blessed am I…Maybe God used me to answer this man’s prayer.

Everybody has a story though I didn't know his, but I had done what God wanted me to. God put him in my path …I knew he did. I took him to my office.

1.Perhaps the man the writer saw outside his store was a________

A. street lover B. beggar C. hamburger lover D. homeless man

2.According to the passage, what kind of person was the man

A. A nice lonely person with a sleeping bag

B. A lonely, serious person with a trash bag

C. A polite, careful person with few words

D. A friendly, careful person with little money

3.Why did the man break down crying when the writer gave him the gift card?

A. He wanted to have some hot meals. B. He could have a new sleeping bag.

C. He had finally talked to God. D. He finally got what he needed.

4.What could probably happen in the writer’s office?

A. The writer asked the man to pray for him.

B. The writer invited the man to work in his store.

C. The writer gave the man another big hot meal.

D. The writer gave the man some money

1.D 2.C 3.D 4.B 【解析】试题这是一篇感人的故事。作者在自己的店外看到一个流浪汉,在翻遍了整个垃圾桶后,他不仅仔细地进行了清理,还把脏汉堡包装纸里的食物包好。这让作者很意外,决定给他买些吃的。当额外再给他几顿饭的礼物卡时,流浪汉哭了,因为他祈祷过,作者是他祈祷上帝今天派人给他买一顿热饭的使者。作者很感动,因为他已经做了上帝想要他做的事情,于是把他带到自己的办公...

书面表达

近几年来,越来越多的中国人出国旅游,但一些游客的不文明行为也成为国内外舆论关注的焦点。直接影响着中国“礼仪之邦”之形象。新华旅游局呼吁文明出游,游客应认真思考如何做一名“合格的旅游者”, 请以How to be a qualified tourist 为题目 写一则英语短文,谈谈自己的看法。

1 、保护环境,不随地吐痰,不乱扔垃圾。

2 、遵守公共秩序,不在公众场所喧哗,购物时排队。

3 、保护文物古迹,不到处乱涂乱刻,不攀爬触摸文物。

4 、节约用水用电,用餐不浪费。

注意:

1. 文章必须包括提示内容,可以适当扩展,增加细节使行文连贯;

2. 词数80左右;

3. 开头已经给出,不计入总词数;

4. 参考词汇:文物古迹cultural relics 文物artifacts

How to be a Qualified Tourist

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Recently, more and more Chinese people travel abroad , but some of them have bad manners .The poor behaviors or some Chinese have done great harm to our good reputation. How should we be a qualified t...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网