题目内容

The police_____looking for the little boy.

A. be B. am C. is D. are

D 【解析】句意:警察正在寻找那个小男孩。根据动词be有三种形式am,is ,are,表达“是”第一人称单数用am, 第二人称和复数用are, 第三人称单数和不可数名词用is,根据the+名词,表示类指,谓语动词通常用复数;故选D
练习册系列答案
相关题目

Simon Reeve has visited many countries and has become one of our most popular TV travel-show presenters (节目主持人). His programs are different from other ones because he goes to unusual countries and he shows us more than the tourist attractions (旅游景点). From his programs, we also learn about the people in the countries, the way of life and the wildlife. I asked him about his work.

(Q=Question; A=Answer)

Q: 1.

A: I started to work as a TV presenter in 2003. Before that, I was a reporter and writer. In my first travel show, I visited countries in central Asia, such as Kazakhstan.

Q: 2.

A: I’ve made nine travel TV series (电视系列节目). In three of those shows, I traveled around the world in a circle (圆圈)—they were very long journeys! In my most recent series, I went to Australia.

Q: 3.

A: Perhaps you should ask which countries I haven’t visited! I think I’ve traveled to more than 110 countries, but I haven’t been to the North and South Poles. Perhaps I’ll go soon.

Q: 4.

A: Ah, one of my favorite places is the Kalahari Desert in southern Africa. I went there in 2007. It’s really beautiful and a lot greener than a typical desert. I met the San people there, and I learned a lot from them.

Q: 5.

A: The most important thing that I’ve learned is that human beings are very special animals. We can change and live in any environment. Also, in all these different places, with all these different ways of life, our children are always the most important things for us.

1.E 2.C 3.A 4.F 5.B 【解析】本文通过访谈的形式介绍了一位非常受欢迎的电视旅游节目主持人的个人经历。 1.句意:你什么时候变成一个旅行节目主持人的?原文“I started to work as a TV presenter in 2003.”(我在2003年开始担任电视节目主持人。),前句在问时间,故选 E。 2.句意:你制作了多少部旅...

Many people say dolphins are intelligent. They seem to be able to think, understand and learn things quickly. But are they as smart as humans, or are they more like cats and dogs? Dolphins use their brains quite differently from the way humans do. But scientists say dolphins and humans are very similar in some ways. How?

Like humans, every dolphin has its own "name". The name is a special whistle (哨声). Each dolphin chooses a specific (特有的) whistle for itself, usually by its first birthday Dolphins are like people in other ways, too. They "talk" to each other about a lot of things-such as their age, their feelings, and finding food. They also use a system of sounds and body language to communicate. Understanding dolphin conversation is not easy for humans. No one "speaks dolphin" yet, but some scientists are trying to learn.

Dolphins are also social animals. They live in groups called pods, and they often join others from different pods to play games and have fun--just like people. Scientists believe playing together is something only intelligent animals do.

Dolphins and humans are similar in another way: both species make plans for getting things they want. In the seas of southern Brazil, for example, dolphins use an intelligent plan to get food. When there are fish near a boat, dolphins signal (发信号) to the fishermen to put their nets in the water. Using this method, the men can catch a lot of fish. Why do dolphins help the men? There is an advantage for them they get to eat some of the fish that escape (逃脱) from the net.

1.What is a dolphin's “name”?

A. It is a kind of game.

B. It is a body sign.

C. It is a dolphin’s age.

D. It is a specific sound.

2.What does the underlined word "others" refer to?

A. Other fishes.

B. Other people

C. Other dolphins

D. Other games

3.What can we infer from the passage?

A. Some scientists can understand dolphins system of sounds.

B. Dolphins probably help fishermen by using their body language.

C. Humans join dolphins' groups to get things we want.

D. Dolphins can talk to humans about their age and their feelings.

4.What's the main idea of the passage?

A. Dolphins can communicate with each other at birth.

B. Dolphins are social animals because they play together.

C. Dolphins are smart and are like humans in some ways.

D. Dolphins help humans do many things like catching fish.

1.D 2.C 3.B 4.C 【解析】试题这是一篇说明文,文章主要讲述了海豚在各方面与人类的相似点。 1.题意:海豚的名字是什么?考查细节理解题。根据The name is a special whistle,可知是一种特殊的哨音,故选D。 2.题意:划线词“others”指的是什么?考查词义理解题。根据Dolphins are also social ani...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网