题目内容

This film is such ______ wonderful science fiction that I want to see it ______ second time.

A. a; a B. a; the C. /; the D. /; a

A 【解析】句意:这部电影是如此精彩的科幻小说,我想再看一遍。考查冠词辨析题。a是不定冠词,泛指,一个,用于辅音因素开头的单数可数名词前;an不定冠词,泛指,一个,用于元音因素开头的单数可数名词前;the定冠词,特指,用在独一无二名词前,像地球,月亮,太阳。第一空fiction为单数可数名词,此处表示泛指含义,故用不定冠词;第二空不定冠词与序数词连用,表示“又一,再一”。故选A。
练习册系列答案
相关题目

The next time you look up at the sky and see a cloud that looks like Mickey Mouse or your favorite fruit, look again. It may not be a cloud, but a Flogo -- a logo that flies. It's a new form of advertising in the sky that's never been used before. It's a different way to market your products, logos, and events.

These funny logos are made with soap bubbles (肥皂泡) mixed with a little helium gas (氦气) ,which makes them lighter than air and float in the sky. Special machines are used to make these new funny Flogos. The machine, which can be rented for $ 2,500 a day, can make a Flogo every 15-25 seconds.

Flogos can fly much higher or lower if needed. They can last from a few minutes to an hour anywhere in the sky, depending on the weather conditions. Though they can fly up to 20, 000 feet, they usually float around at 300- 500 feet. Flogos are only white now, but people hope to have more colorful Flogos in the near future.

Flogos are Green, 100% environmentally safe, because the soap used to make the Flogo comes from plants and leaves. So this fun way of advertising is healthy and good for the environment.

1.Flogos are mainly used to _____.

A. advertise in the sky B. make funny bubbles

C. improve weather conditions D. see colorful clouds

2.Why are Flogos healthy and good for the environment?

A. Because they can float high and last for a long time in the sky.

B. Because there is a little helium gas mixed with soap bubbles.

C. Because the machines used to make them are special and expensive.

D. Because the soap used to make them comes from plants and leaves.

3.From the passage, we can infer that Flogos _____.

A. can fly for hours in the sky all day B. can have different colors at present

C. may be influenced by the weather D. may be the cheapest way of advertising

4.Which of the following can be the best title of the passage?

A. Machines -- Used for Flogos! B. Flogos -- Logos that fly!

C. Advertising -- Made of Fruits! D. Clouds -- Like Mickey Mouse!

1.A 2.D 3.C 4.B 【解析】 试题本文叙述了一个新的广告形式,下面一个机器,用肥皂泡和氦气制出标语,在空中飞行来给产品做广告。 1. 2. 3. 4.

阅读短文,根据要求完成文后的题目。

There was once a King and he wanted to find out who could paint the best picture of peace. And he would offer a prize to the artist. Many artists tried. The King looked at all the pictures but there were only two he really liked and he had to choose between them.

One picture was of a calm(平静的) lake. The lake was a perfect mirror for peaceful mountains all around it. Overhead was a blue sky with white soft clouds. Everyone thought that was a perfect picture of peace.

The other picture had mountains too. But these were rugged(崎岖的) and bare(无遮蔽的).

Above was an angry sky, And it was raining and lightening. Down the side of the mountain, a waterfall fell quickly. This did not look peaceful at all.

But when the King looked carefully, he saw behind the waterfall a bush(矮树丛)growing in a crack(裂缝) in the rock. In the bush a mother bird had built her nest(巢,窝), There, she sat on her nest ... in perfect peace.

Which picture do you think won the prize?

The King chose the second picture."Because, "said the King, "peace does not mean to be in a place where there is no noise, trouble, or hard work. Peace means to be in the middle of all those things and still be calm in your heart. That is the real meaning of peace.

1.What did the King want the artists to do? (no more than 10 words)

___________________________________________________

2.What did everyone think of the 1st picture? (no more than 7 words)

____________________________________________________

3.Why did the King choose the 2nd picture?(no more than 11 words)

____________________________________________________

4.请将文中画线的句子翻译成汉语

____________________________________________________

5.请给短文拟一个适当的英文题目

___________________________________________________

1.To paint the best picture of peace. 2.That was a perfect picture of peace 3.Because he thought it had the real meaning of peace. 4.身处如此多的烦扰之中,而依然能心存安宁,才是真正的宁静。 5.Real Meaning of Peace ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网