题目内容

【题目】 You didnt use to play tennis, ______?

Yes. I still like playing tennis now.

A. didnt you

B. did you

C. werent you

D. were you

【答案】B

【解析】

试题分析:反义疑问句一般遵循前肯定则后否定,前否定则后肯定的原则,并且疑问部分时态,人称要与前文保持一致。根据前文didn’t可知下文助动词用did肯定语气故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】When you watch 3D movies or TVyou have to wear a special pair of glassesThe 3D glasses make the images from the screen look like they are there in the room with you

Three-dimensionalor 3Dmeans having three dimensions(维度) : widthheight and depth3D technology(技术) is based on the way the human brain(大脑) and eyes workBecause thepupilsof a person's eyes are about 65era apart(分开),when we look at somethingeach eye sees it from a different angle(角度).Our eyes send the two images to our brainand the brain puts them togetherThe small difference between the image from the right eye and the image from the left eye allows us to see depth

When we view pictures and television in two dimensionseach eye gets the same informationThat is because the image has no real depthand there is only one of viewing itSo the goal of 3D technology is to get a different image into each of the viewerIt uses two film projectorsOne projects a left eye image and the other projects a right imageThe 3D glasses allow us to see a different image in each eye

While watching 3D filmswe feel that we are in the same environment as the things we're watchingHoweverit also has its disadvantagesThe 3D glasses work by controlling the amount of light that reaches the eyesIt makes the screen look darkerWhat's morepeople with eye problems may get headaches if they spend too much time watching 3D moviesbecause their brains need to work harder to "read" the images

1According to the passagewe can see 3D TV with the help of ____

A. the exciting games B. the special glasses

C. the dark screen D. the image in the room

2The second paragraph mainly tells us ____

A. how we see things in 3D

B. how 3D films are made

C. what the human brain does for our eyes

D. how different images get into the brain

3The underlined word "pupils" in the passage means____ in Chinese

A. 学生 B. 视线 C. 睫毛 D. 瞳孔

4Which of the following is TRUE?

A. 3D glasses make the screen look brighter

B. People with eye problems can't see 3D films

C. A 3D film needs making by two film projectors

D. 3D glasses held people get the same image in each eye

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网