题目内容

【题目】 Do you want to have a special (特别的) birthday? Have a look at our website(网站) !

Birthday party

We have two kinds of parties. The party will be in your home. Girls please visit www.g-birthday.com; boys please visit www.b-birthday.com.

Birthday dinner

We have three kinds of set dinners at the cost of $10-30. Set A $ 10 per person(每人); Set B $20 per person; Set C $30 per person.

Tel:659-487

1The website doesn't offer (提供) information about .

A.birthday partiesB.birthday dinnersC.birthday tripsD.birthday places

2We can know more about birthday parties at www.g-birthday.com.

A.parents’B.girls’C.boys’D.teachers’

3The underlined word “cost” means .

A.调查B.描述C.费用D.职位

4Set dinner B is per person.

A.$10B.$20C.$25D.S30

5We can see the words above(上述文字) .

A.in a dictionaryB.in a math bookC.in a newspaper (报纸)D.in a family photo

【答案】

1C

2B

3C

4B

5C

【解析】

短文大意:短文介绍了某网站“Birthday party生日聚会”和“Birthday dinner生日晚餐”的广告信息。

1题意:该网站没有提供生日旅行的信息。考查细节理解。A. 生日聚会;B. 生日宴会;C. 生日旅行;D. 生日地点。根据短文内容,介绍了某网站“Birthday party生日聚会”和“Birthday dinner生日晚餐”的广告信息,包括生日地点、网址电话和套餐价格等,可知没有提到“生日旅行”,故选C

2题意:我们可以在www.g-birthday.com了解更多关于女孩生日派对的信息。考查细节理解。根据“Birthday party…Girls please visit www.g-birthday.com生日聚会……女孩们请访问www.g-birthday. com.”,可知该网站专门对女孩服务,故选B

3题意:下划线的“cost”一词的意思是 。考查词义理解。根据下文“of $10-30”可知是套餐价格,“费用”符合题意,故选C

4题意:套餐B是每人20美元。考查细节理解。根据“Set B $20 per person B套餐每人20美元”,可知选B

5题意:我们可以在报纸上看到上面的话。考查来源判断。in a dictionary在字典里;in a math book在数学书上;in a newspaper在报纸上;in a family photo在家庭照片里。根据短文内容,介绍的是某网站“Birthday party生日聚会”和“Birthday dinner生日晚餐”的广告信息,可判断来源于报刊杂志,in a newspaper符合题意,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Disney products make people’s childhood lively and colorful. Millions of people made friends with all the main Disney characters: Mickey Mouse, Donald Duck, Snow White and Peter Pan. Millions more have visited Disney Parks. It is not ________ that it has been called a dream factory.

Walt Disney was born in Chicago. He grew up on a farm in Missouri after his family moved there .At the age of 16, Disney ________ to study art in Chicago. Four years later, he joined the Kansas City Film Ad Company. He helped make cartoon advertisement.

But then he left for Hollywood _______ he decided to make cartoons there. In these cartoons, he made the pictures _______ in a lifelike way. Disney wanted to bring his pictures to life.

Mickey Mouse ________ with a group of circles. People first saw Mickey Mouse in a film ________ Steamboat Willie. The film was produced in 1928 _______ it was a huge success. Mickey Mouse appeared in _______ cartoons during the following years. It became famous all over the world.

Walt Disney left us in 1966. But his cartons _______ still alive now. They are still popular_________ many people all over the world.

1A.surpriseB.surprisingC.surprisedD.surprisingly

2A.has begunB.beginningC.beginsD.began

3A.becauseB.ifC.soD.although

4A.to moveB.moveC.movingD.moved

5A.drawB.drewC.drawnD.was drawn

6A.callB.callsC.callingD.called

7A.butB.howeverC.orD.and

8A.hundreds ofB.hundredsC.a hundredD.hundred

9A.wasB.wereC.isD.are

10A.forB.byC.withD.of

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网