题目内容

【题目】任务型阅读 阅读下面的材料,根据材料内容完成表格,每空1词,每词1分, 共10分

Our English teacher, Tom Jackson, has some good friends. They are Carl, Ann, Joe and Mary.

Carl is a train conductor (列车员). He is 49 years old now. He began to work at the age of 21.It is a good job for him because he likes people. Carl is very helpful and tries to make the passengers (旅客) comfortable. He often stops to talk with the passengers. He likes his work because he can travel to many different places.

Ann works in a hospital in a small town. She became a nurse four years ago. She likes her work very much. This month she is helping mothers with their new babies.

Joe drives a taxi for 22 years. Most of the time Joe likes his work. Famous people ride in his car. He takes many film and television stars to the airport. He is cheerful and smiles a lot ,and his passengers like him. He makes a good living and supports a family of four.

Mary is a teacher in a high school. She began to teach after she left college five years ago. She teaches Music. There are 15 boys and 18 girls in her class. She likes her students and her students like her. She is very kind and helps them a lot. She is always proud (自豪) of being a teacher.

Title: Our English teacher’s 【1】 .

Name

Working years

Job

Information

Carl

2

A train conductor

He likes helping the passengers and tries to make them 3 . He often 4 with the passengers.

Ann

4

A 5

She is going to help mothers and their new 6 .

Joe

22

A taxi

He is 7 and always wears a 8 on his face .

Mary

5

A teacher

She teaches 9 in a high school. She likes her students. There are thirty-three 【10 in her class.

【答案】

【1】friends

【2】28

【3】comfortable

【4】talks

【5】nurse

【6】babies

【7】cheerful

【8】smile

【9】Music

【10】students

【解析】

试题分析:本文叙述了汤姆是一名英语老师, 他有一些好邻居,短文分别介绍了Carl, Ann, Joe Mary的情况,他们都喜欢各自的工作。

【1】根据Our English teacher, Tom Jackson, has some good friends. They are Carl, Ann, Joe and Mary.可知介绍的是英语老师的朋友们填friends

【2】根据Carl is a train conductor (列车员). He is 49 years old now. He began to work at the age of 21.可知Carl今年49岁了。他是21岁开始工作的,工作了28年了28

【3】根据Carl is very helpful and tries to make the passengers (旅客) comfortable.可知Carl经常尽他最大的努力叫乘客们舒服填comfortable

【4】根据He often stops to talk with the passengers.可知他经常和乘客们进行交谈。故填talks

【5】根据Ann works in a hospital in a small town. She became a nurse four years ago.可知Ann是名护士。故填nurse

【6】根据This month she is helping mothers with their new babies.可知她一直在帮助妈妈们照顾那些新生婴儿。填babies

【7】根据He is cheerful and smiles a lot ,and his passengers like him.可知Joe很快乐,经常笑,乘客们都喜欢他,故填cheerful

【8】根据He is cheerful and smiles a lot ,and his passengers like him.可知Joe很快乐,经常笑,乘客们都喜欢他填smile

【9】根据Mary is a teacher in a high school. She began to teach after she left college five years ago. She teaches Music.可知Mary是教音乐的,故填music

【10】根据There are 15 boys and 18 girls in her class.可知在她们班有33名学生,故填Students

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,完成第II卷第三大题的15小题。

This week I tried two new restaurants—Michelle’s and Anton’s. They are both French restaurants.

Michelle’s is a small place with about twenty tables. The waiters and waitresses are very friendly, and the service is excellent. I ordered chicken with orange sauce along with rice and a salad. Then I had a chocolate cake and coffee. The chicken was delicious, but the cake was too dry. The meal cost about thirty dollars.

Anton’s is a much bigger restaurant, and it was very crowded on that night. I waited twenty minutes for a table.Anton’s is noisier than Michelle’s, and the waiter was very slow with my meal. I ordered soup and a steak (牛排)with fried potatoes and vegetables. The soup wasn’t very hot. The steak was OK, but the vegetables weren’t very good. For dessert, I had ice cream. The meal was really expensive—about forty-five dollars.

Now you know why I would go to Michelle’s again, but not to Anton’s.

【1】How many tables are there in Michelle’s?

____________________________________________________________________

【2】What does the writer think of the service in Michelle’s?

_____________________________________________________________________

【3】Which restaurant was more crowded on that night, Michelle’s or Anton’s?

_____________________________________________________________________

【4】How much did the writer spend in the two restaurants?

_____________________________________________________________________

【5】Did the writer have chicken in Anton’s?

_____________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网