题目内容

【题目】请阅读下面短文,在下面的横线上填入与文章意思最符合的内容。前四小题小题,每空一词,最后小题所填不超过10个汉字。

I am a 13yearold boy.My family name is Miller.My friends call me Paul.I have a happy family. I often have a great time with my families.My parents are busy every day.After they get home from workwe watch TV and talk with each other.My sister Linda is quiet.She likes drawing() pictures in her free time.Here are some photos of her pictures.The most()beautiful picture is in the second(第二) photo.

1Paul Miller is ______ years old.

2Paul Miller watches TV and talks with ____ parents after they get home.

3Paul’s _____ likes drawing pictures.

4Paul thinks the picture in the _____ photo is the most beautiful.

5Please translate “I have a happy family.” into Chinese._____________(不超过10个汉字)

【答案】

113/thirteen

2his

3sister

4second

5我有一个幸福的家庭。

【解析】

保罗介绍了自己幸福的家庭及他的妹妹的爱好。

1根据“I am a 13yearold boy. My family name is Miller. My friends call me Paul.”可知保罗米勒十三岁了,故填13/thirteen

2根据“My parents are busy every day.After they get home from workwe watch TV and talk with each other.”可知保罗在父母回家后和他的父母亲看电视聊天,故填his

3根据“My sister Linda is quiet.She likes drawing() pictures in her free time.”可知保罗的妹妹喜好画画,故填sister

4根据“The most()beautiful picture is in the second(第二) photo.”可知在第二张照片中的图片最漂亮,故填second

5happy高兴的,幸福的;family家庭,所以该句话翻译为汉语为:我有一个幸福的家庭。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Look!People are gathering to get water from a huge well in the village of Natwarghad in the western Indian state of Gujarat!61.Because of the large population on the earth,the world is ________hungry,it is ______be thirsty for water now.The world’s population has reached 7 billion.And it could possible grow to 15 billion by the year 2100.

62.On the other hand,about 97% of water on the earth is sea water which we can’t drink or use for watering plants directly.Man can only drink or use the other 3% of fresh water which comes from rivers,lakes and underground .And we can’t even use all of that,because some of them has been polluted.

Now more water is needed.The problem is:can we avoid a serious water shortage later on?Firstly,we should all learn how to save water.Secondly,we should find out the ways to reuse it.Today,in most large cities water is used only once,but it can be used again .Even if every large city reuse its water,still there would not be enough.What could people turn to next?

The sea seems to have the best answer.The is very big.Look at the map of the world,there is more sea than land.It covers three quarters of the earth.All that needs to be done is to get the salt out of the sea water.Scientists are trying to find a cheaper way of doing it.So you see,64如果我们可以找出解决方法,我们就不会有干涸(dry up)的危险。

1任务一;将(61)处句子补充完整。(每空词数不限)

Because of the large population on the earth,the world is ________hungry,it is ______be thirsty for water now.

2将(62)处划线部分译成中文。____________________________________.

3The passage tells us the sea covers_______of the earth.

A. sea 45% B. sea 75% C. sea 97% D. Sea 35%

4将(64)处中文译成英语。_____________________________________.

5The name of the passage would be _______.

A. The Sea Water B. How to Save Water

C. The Polluted Water D. The Thirsty World

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网