题目内容

Some of the apples are bad, but I believe the rest______ sweet. (2014●南通市)

A. taste B. tastes C. are tasted D. is tasted

A 【解析】试题分析:句意:一些苹果是坏的,但是剩下的一些还是很甜的。这里the rest代指的剩下的许多苹果,是复数,故排除B、D;又因为taste是系动词,不能用被动形式,故排除C;故选A。
练习册系列答案
相关题目

My best friend Jenny and I got to the mall for shopping. She held up a white sweater and matching skirt.“Do you like this?” she asked.

“It’s great,’’I said. Jenny nodded and continued looking while I moved about. touching the beautiful clothes. “I’ll try this on.” Jenny walked towards the dressing room. After a while, she came out in the outfit(一套衣服). She looked beautiful.

I sighed. Part of me wanted to say how good she looked. but another part stopped the words coming out. Jenny was in such good shape that she’d look good in the outfit. Sometimes. I regretted choosing a best friend who was so pretty. God, why can’t I be the one with the rich parents and the great look? More and more, I was envious(妒忌的)of her.

“Well, Teresa, what do you think?” Jenny asked more than once. “Do you like it?’’

The outfit looked great on her, but I lied, “Not really. I think you need something with more colors.’’

“You think so?" Jenny said doubtfully.

“Just believe me. We’ll find something better, "I told her, pushing her back into the dressing room. “You just can’t buy the first thing you see.” I did my best to get Jenny out of the store, away from that outfit. As we left, Jenny gave the sweater one last look.

Just down the mall, we passed a yogurt place. ‘‘My treat, ’’Jenny said, pulling out her wallet.

I could never say no to chocolate, so we got some and sat down at a table. As Jenny talked without stopping about a million things, I thought about my feelings toward her. Those feelings weren’t kind.

Sitting there, Jenny was attractive(吸引人的)not just because of her good luck, but more because of her kindness. Treating me to chocolate was far from her only show of generosity. She also let me drive her car and borrow her clothes.

Finishing our chocolate, we headed for the next clothing store. ‘‘Look at that red sweater.’’ Jenny said as we passed the window. ‘‘It would be perfect for you. Soon maybe you’ll have enough by saving your babysitting money to buy something like that.”

A few minutes earlier, all I had heard was about saving my babysitting money. I had hated the fact that Jenny could ask her parents for anything, and they’d buy it for her. This time, though. I heard more. I heard the voice of someone who loved and cared me for who I was. I needed to express the same to her.

1.Teresa felt _________ when Jenny came out of the dressing room in the new outfit.

A. envious B. excited C. lonely D. comfortable

2.Teresa and Jenny __________ after they left the first clothing store.

A. headed for the next clothing store B. talked about the outfit Jenny wanted

C. had some chocolate at a yogurt place D. ended the friendship between them

3.Which of the following can be put in the blank?

A. Jenny lent me some money. B. Jenny asked for more chocolate.

C. I told Jenny my unkind feelings. D. I began to see Jenny in a new light.

4.We can infer(推断)that Teresa would ________ that day.

A. forget all about what had happened B. ask her parents for money to buy something

C. buy herself the red sweater in the next store D. push Jenny back to the first store for the outfit

1.A 2.C 3.D 4.D 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了特蕾莎一开始因为嫉妒自己的好朋友詹妮有钱买各种东西而欺骗詹妮,使詹妮没有选择适合自己的衣服,后来特蕾莎认识到詹妮是真正关心自己,于是她决定也要真诚对待对方。 1.A推理判断题。根据第三段描述Teresa的感受及第五段Teresa撒谎“Not really. I think you need s...

For a long time being happy was considered something that just happened, and there was nothing special about it. Now we know that getting along with other people is something that we can work at. It is possible to act in such a way that other people will like us better. One way is being unselfish, not wanting everything from our friends. Another way is to look for good points, not bad points in other people. It is surprising how successful this treasure hunt can be.

You do not have to be spineless (优柔寡断的) in order to be popular. In fact, you will be liked or loved if you are not afraid to stand up for your rights (正当行为). But do it politely and pleasantly. Being friendly and polite to your group, to other people and to strangers and especially to those who do not look important or do not interest you is one way to develop a good character.

You cannot expect to be perfect, and you must learn not to be unhappy when you make mistakes. Everyone makes mistakes, and no one is to be blamed if he does not refuse to learn from them. Many young people become discouraged (灰心丧气的) when they know in themselves qualities that they do not like—selfishness, laziness, and other unpleasant qualities. Just remember that we all have some of these faults (缺点) and have to fight against them.

At the same time, it is important to remember that while you are probably no worse than others, the best way to be happy is to think yourself above other people. When something is wrong, it is good sense to try to make it right. Perhaps you do not like a teacher or a classmate. Try to see why, and look at yourself, too, to be sure that you are not doing anything to make that person dislike you. Some day, things may turn out all right when you have to learn to get along the best with the situation, without thinking too much about it. Worrying never helps in a situation you cannot change.

1.One of the two ways the writer suggests for us to get along with others is to __________.

A. work hard at everything we do

B. enjoy the best share of everything

C. look for treasure in order to be successful

D. pay more attention to their strong points

2.If a person wants to be popular, he or she has to __________.

A. be polite and friendly

B. give up some rights

C. get away arguing with other people

D. be ready to change his or her character

3.There is no person but someone should be blamed if he or she __________.

A. is modest and generous

B. is selfish and lazy

C. does not draw a lesson from his or her own fault

D. is very happy with unpleasant quality

4.The purpose for the writer to write the passage is to __________.

A. train you to be perfect

B. show you the way to be happy

C. tell you how to act when you dislike a person

D. teach you how to be popular among your friends

1.D 2.A 3.C 4.B 【解析】试题分析:我们一向以为快乐仅仅是指刚发生的事情会让我们感到快乐,但事实上与别人保持好的关系可以让我们一直保持良好的心情。 1. 2. 3. 4.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网