题目内容
【题目】阅读理解,阅读下列内容,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个最佳答案。
Attention!Sunshine Language Learning Centre will set a course and it will teach Pure(纯正的) British English. Maybe you've known some British expressions are quite different from American ones。British people use “autumn” for “fall”, “film” for “movie”. “holiday” for “vocation”, “garden” for “yard”. etc
![]()
There are more typical(典型的)expressions that you may not know. Here are Mr. Bean's examples.
Are you interested in it? Do you want to learn? You can learn British English well if you put much effort into it. We have some native British English teachers with much experience to help you.
The course will be open in the coming summer holiday. The price of the course is not very high:
500 for one person;
900 for two(10% off);
1,200 for three (20% off); for four or more(30% off).
For further details, call 400-810-2345 or search http://www.BEcourse.com. Come and join us!
【1】The passage is most probably a(n) ___ .
A. story B. notice
C. invitation D. advertisement
【2】Some typical British expressions are quoted(引用)mainly because the course organizers think ___ .
A. English is hard to learn and needs hard work
B. these typical English expressions are interesting
C. some learners can be attracted to take the course
D. British English expressions are better than American ones
【3】If you and two of your classmates have decided to take the course, how much will you pay all together?
A.
1,200. B.
1,400.
C.
1,500. D.
1,600.
【答案】
【1】D
【2】C
【3】A
【解析】试题分析:本文讲的是,阳光语言学校中心暑假招生的一则广告。
【1】细节理解题 A.story 故事 B.notice 警告 C.invitation 请柬D.advertisement广告根据答案意思。D符合题意。故选D。
【2】细节理解题 阳光学校的报价是人越多价格越便宜,他们认为人来的越多越有人来学习。故选C。
【3】细节理解题 根据这句话1,200 for three知三人是1200.故选A。
【题目】判断正(A)误(B)题
ID Card Name: Lucy Miller ID: 370221200202175822 School: No. 3 Middle School Country: UK | Found A schoolbag. There are pencils, a pencil sharpener and an eraser in it. There is the name "Mike" on the eraser. Found it in the school library. Please call Betty. Phone 892-02345. |
Lost Cat Kitty 2 years old, Female. Help find my cat. Lost near West Lake in Zhongshan Park. At 8:00am, Sunday, 5th November. 600 Reward for safe return. | Mom, I need these things. Can you help me find them? A green jacket: on my bed Two pencils: under my chair Three sets of music CDs of TF Boys: in my brother's room A basketball: on the sofa in the living room Dale |
【1】Lucy is a 17-year-old English student.
【2】You can call Mike for the schoolbag.
【3】The word "reward" means薪酬in Chinese.
【4】We can't know whose cat this is from the lost notice.
【5】Dale's room is very tidy and his things are in right places now.