题目内容

【题目】 The end of the year had finally arrived. The first year of my teaching would be over in a matter of days, but I_______Prizes Day. _______I had a class of excellent students, I worried about Brent. He just didn't do so well as some of his classmates. Though Brent's_______may have been considered normal, he was far from it. He didn't give up_______.

If he failed a spelling test in the mid-week, by Friday, he would_________. If his math grade fell down a bit, he’d work to get it higher. Unlike the other students who would often tried to be "_________"than others, Brent's only competitor was_________, and his goal for the whole year was the AB Honor List.

With each report card, his face had fallen when he'd missed that good grades, and although he'd never made the honor list, he’d never stopped trying to reach that_______. Now, he had one last try. I entered his final grades into the computer and checked again. It was a B.

His grades had gone up and down. When he_________on one subject, another fell down a bit. On the whole, he had a B. Now, I couldn't wait for Prizes Day!

That morning as I called out the highest grades in each subject, the students were excited, but there were really no surprises. They knew who would receive each prize. Then came the AB Honor List. I called Brent's name. His eyes lit up, and he jumped up and shouted____________.

Little Brent had taught me a valuable lesson—while the individual thing we do may not be excellent, together they just might add up to something amazing.

1A.expectedB.celebratedC.fearedD.remembered

2A.UnlessB.AlthoughC.IfD.As

3A.heightB.weightC.strengthsD.grades

4A.difficultlyB.easilyC.carefullyD.finally

5A.takeB.standC.passD.give

6A.higherB.strongerC.wiserD.better

7A.meB.himselfC.himD.her

8A.decisionB.goalC.agreementD.place

9A.dependedB.agreedC.decidedD.focused

10A.rudelyB.excitedlyC.doubtfullyD.impatiently

【答案】

1C

2B

3D

4B

5C

6D

7B

8B

9D

10B

【解析】

文章讲述了作者班上的学生Brent,虽然成绩不优秀,但是积极地学习,为实现目标而努力的故事。从而说明有的时候,我们做一件事情可能不会很优秀,但是它们合起来就可能是一件令人感到惊讶的事情了。

1句意:但我担心颁奖日。

expected期待;celebrated庆祝;feared害怕;remembered记住;根据句意理解及后句I worried about Brent. He just didn’t do so well as some of his classmates我担心布伦特。他只是不如他的一些同学做的好。可知这里表达的是担心颁奖日的到来。故选C

2句意:虽然我有一班优秀的学生,但我担心布伦特。

Unless除非;Although虽然;If如果;As当……时;根据句意理解可知,句中a class of excellent studentsI worried about Brent. He just didn't so well as some of his classmates的意思相反,所以although符合语境。故选B

3句意:尽管布伦特的成绩可能被认为是正常的,但他远远没有达到这个水平。

height高度;weight重量;strengths力量;grades成绩;根据句意理解及文中He just didn’t do so well as some of his classmates可知,Brent的“成绩”一般。故选D

4句意:他没有轻易放弃。

difficultly困难地;easily容易地;carefully仔细地;finally最后;根据句意理解及文中If his math grade fell down a bit, he’d work to get it higher可知,Brent不会轻言放弃,所以easily比较符合题意。故选B

5句意:如果在周中他的拼写测试没过,那么周五之前,他一定会通过的。

take拿;stand站立;pass通过;give给;根据句意理解及句中的failed及前句He didn’t give up___4___.可知,这里表达的是“通过”,所以这里应该用pass,故选C

6句意:其他的学生们会尽力做得比别人好,争取超过他人。

higher更高的;stronger更强壮的;wiser更明智的;better更好的;根据句意理解可知,这里表达的是“更好的”,所以这里应该用better更加合适,故选D

7句意:布伦特的唯一竞争对手是他自己。

me我;himself他自己;him他;her她;根据句意理解及前句Unlike the other students who would often tried to be “____6____” than others可知,这里表达的是“他自己”,暗示他很难超过别人,所以应该用himself,故选B

8句意:但他从未停止过努力实现这个目标。

decision决定;goal目标;agreement同意;place地方;根据句意理解及文中his goal for the whole year was the AB Honor Listalthough he’d never made the honor list可知,Brent整年的目标就是进入“AB荣誉榜”,尽管他从没有实现过,但他不放弃这个目标。故选B

9句意:当他把注意力集中在一个科目上时,另一个科目就有点下滑。

depended依靠;agreed同意;decided决定;focused集中;根据句意理解可知,这里表达的是“集中”,英语是focus,意思是把精力集中在一个科目上。故选D

10句意:他跳起来兴奋地喊道。

rudely粗鲁地;excitedly兴奋地;doubtfully怀疑地;impatiently不耐烦的;根据句意理解及文中His eyes lit up.他的眼睛亮了。可知Brent实现了自己的目标,激动地蹦了起来。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 It is often necessary to release a fish. That is, set it free after catching, because it is too small, or you just don’t want to take it home to eat. In some cases, releasing fish is a good measure that will help keep fish variety and build their population size. The Department of Game and Inland Fisheries (DGIF) encourages fishermen who practice catch-and-release fishing to use a few simple skills when doing so. The advice provided below will help make sure that the fish you release will survive to bite again another day.

-When catching a fish, play it quickly and keep the fish in the water as much as possible.

-Don’t use a net in landing the fish and release it quickly to prevent it from dying.

-Hold the fish gently. Do not put your fingers in its eyes. Don’t wipe the scales (鱼鳞) off the fish because it might cause it to develop a disease and reduce its chance of survival.

-Remove your hook (鱼钩) quickly. If the hook is too deep or hooked in the stomach, cut the line and leave the hook in. The hook left inside will cause no serious problem to the fish.

-Take good care of the fish by moving it gently in water. Release the fish when it begins to struggle and is able to swim.

-Do not hold fish in a bucket or some other containers(容器)and later decide to release it. If you are going to release a fish, do so right away. With a little care and by following the suggestions given above, you can give the released fish a better chance of survival.

1People sometimes set a fish free after catching it because they ______

A.don’t want it to dieB.hope it will grow quickly

C.don’t want to have it as foodD.want to practice their fishing skills

2Which of the following will probably make a fish ill?

A.Taking the hook off it.B.Removing its scales.

C.Touching its eyes.D.Holding it in your hand.

3A proper way to release a fish is to ______.

A.move it in water till it can swimB.take the hook out of its stomach

C.keep it in a bucket for some timeD.let it struggle a little in your hand

4What is the purpose of the text?

A.To show how to enjoy fishing.B.To ask people to fish less often.

C.To encourage people to set fish free.D.To give advice on how to release fish.

【题目】 Every summer a great many students travel to other countries looking for work and adventure. Most of the chances are in seasonal work, mainly connected with tourism and service The pay is usually poor, but most people work abroad for the_________of travel. You can pick grapes on farms in France, entertain kids on American summer camps, and, of course, there are________ jobs in hotels and restaurants.

But it is not easy now to find work. “_________you speak the language of the country well, there will be very few openings,” says Althea Ellis, an adviser on_________for students. “If you work with a family in Italy, you’ll have to speak Italian. When you wash dishes in a restaurant in Paris, the owner will expect you to speak _________. British students only have a _________advantage for jobs in the USA and Australia.”

________enjoys the experience. Sarah James was employed to help forty American children in Europe. The two teachers with the children had never been _________. One child lost his passport; another became seriously ill and was _________home; the whole group was thrown out of one hotel because of the__________they made, and what’s worse, Sarah herself was robbed on her only free evening of the entire trip. “I did visit a lot of new places,” she says, “but it wasn’t worth it. The pay was __________and it really was a 24-hour-a-day job. The kids never slept!”

“The trouble is, students expect to have a(n)__________time of it.” Althea Ellis points out. “After all, they see it as a __________. In practice, however, you have to work hard. At the same time, all vacation work is casual work. You’ll have a job when the hotel, the restaurant, or the campsite is busy. In other words, you’ll work if it’s convenient for the company that employs you. But you have __________employment rights. As soon as the holiday season __________, they’ll get rid of you.”

1A.painsB.comfortC.difficultyD.excitement

2A.alwaysB.hardlyC.neverD.seldom

3A.IfB.UnlessC.BecauseD.Although

4A.health careB.vacation workC.language studiesD.tourist safety

5A.ItalianB.EnglishC.FrenchD.Spanish

6A.countryB.languageC.readingD.culture

7A.No oneB.NoneC.Not everyoneD.Everybody

8A.abroadB.employedC.sadD.respected

9A.drivenB.riddenC.leftD.flown

10A.friendsB.decisionsC.noiseD.destruction

11A.niceB.highC.fairD.poor

12A.hardB.easyC.difficultD.terrible

13A.holidayB.jobC.festivalD.study

14A.fewB.littleC.allD.much

15A.startsB.lastsC.approachesD.finishes

【题目】阅读下列材料, 在空白处填入一个恰当的内容(每空仅可填 1 个单词)。

1—Where did the accident happen?

—It was at the post office near the hotel________the peace talk would be held.

2He put forward such a________ (construct) suggestion as everyone at meeting approved of.

3Unaware of those ________ (religion) taboos, he upset and embarrassed the person concerned and the people around him.

4Penicillin has had a wide range of________ (apply) in treating diseases caused by bacteria. However, its initial development faced two problems. First, scientists failed to find a procedure to make it ________ (purify) enough. Second, it was difficult to produce it in large quantities.

5Always ready to accept the________ (reason) outcome; and don’t trap yourselves in the complicated theories when it comes to life.

6When the patient’s blood sugar was ________ (normal), the doctor checked her into the hospital.

7Even with enough space and good equipment, a school is not ensured to be a good one unless there are experienced headmasters and q________ teachers.

8On behalf of UNESCO, Dr. Shahbaz Khan’s presentation focused on the water issue with r________to energy needs of the growing world population.

9It is widely a________that global agriculture must step up production in the decades ahead if the food needs of growing populations are to be met.

10Wandering Earth was slow to get off the ground in the first few days of its release, with many s________of a Chinese-made sci-fi film.

11World Poetry Day is held by the United Nations on March 21 each year. One of the main goals of the day, according to the UN, is to support linguistic d________ (多样性)through poetic expression.

12After reading this book Pride and Prejudice, I know the reason why the sister of Mr. Bingley is strongly against his plan of marrying Jane is that the Bennet family doesn’t have many p________ (钱财)and their social positions are much lower than theirs.

13Due to the outbreak of the coronavirus, we have to probably wait until 2021 before we see an_________(加速) in global growth.

14The pandemic will________ (不可避免地) have an extremely serious impact on the health and well-being of the global population.

15China’s efforts, along with the travel restrictions that many countries have ________ (强制实行) on its citizens, have slowed the virus’s progress.

16Rumor has it that the hospital will be closed in the ________ (不久) future.

17________ (去除) our society of corruption as well as inequality is by no means an easy task.

18Electronic book technology is a ________( 革命性的 ) breakthrough in modern civilization, making it possible to shake off (摆脱) thick and heavy books.

19________ (订阅) to the magazines can be paid in post offices and online.

20Not only did her explanation sound reasonable to me, but also it was ________ (称赞;赞许) by many other co-workers.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网