题目内容

【题目】 Read the article carefully and answer the questions.

Could getting a good night’s sleep avoid putting on weight for children?

According to a new study, putting preschoolers in bed by 8 P.M. could reduce their chances of becoming overweight later in life by half. Preschoolers are children around the age of 4 or 5.

The researchers from Ohio State University wrote their findings in the Journal of Pediatrics. They have found that young children who go to bed after 9 P.M. are twice as likely to be obese later in life. The lead author of the study is Sarah Anderson. She says that it’s very important for parents to create a bedtime routine for their children.

How was the research conducted? Researchers chose 977 children for it. These children are part of a larger project called the Study of Early Child Care and Youth Development. The project follows healthy babies born in 1991 in ten U.S. cities. In order to have a clearer picture of the results, researchers then divided the children into three groups:

*those who went to bed by 8 P.M. or earlier;

*those who went to bed between 8 P.M. and 9 P.M.;

*those whose bedtimes were after 9 P.M.

When these children turned 15 years old, the researchers looked at the results of the study. Of those with the earliest bedtimes, only one out of ten was obese. Of those who went to bed between 8 and 9 at night. 16 percent of the children became obese. And out of those with the latest bedtimes, 23 percent of the children became obese.

“Having a usual bedtime routine can lower children’s risk of becoming overweight. Besides, as usual, early bedtime is also likely to have positive effects on behavior and social development,” said Professor Anderson.

1Where were the researchers from? (within 6 words)

2How many children were chosen for the research? ( within 2 words)

3Why did the researchers divide the children into three groups? (with 9 words)

4When did the researchers look at the results? ( within 8 words)

5Do children who have a usual bedtime routine have a lower risk of becoming overweight? ( within 3 words)

【答案】

1from Ohio State University/ They are from Ohio State University

2977/ 977 children.

3To have a clearer picture of the results/In order to have a clearer picture.

4When these children turned 15 years old

5Yes, they do/ Yes

【解析】

文章大意:文章主要讲述了正确睡眠时间的重要性。

1细节理解题,根据第三段第一句 The researchers from Ohio State University wrote their findings in the Journal of Pediatrics 可知,研究人员是来自俄亥俄州立大学(Ohio State University)。故正确答案为 from Ohio State University/ They are from Ohio State University.

2细节理解题,根据第四段第二句 Researchers chose 977 children for it 可知,调查中选择了977名儿童。故正确答案为 977/ 977 children.

3细节理解题,根据第四段第四句 In order to have a clearer picture of the results researchers then divided the children into three groups 可知,研究人员将孩子们分为三组,是为了让结果更加清晰明了。故正确答案为To have a clearer picture of the results/In order to have a clearer picture.

4细节理解题,根据第五段第一句 When these children turned 15 years old the researchers looked at the results of the study 可知,研究人员是在孩子们15岁的时候观察结果。故正确答案为 When these children turned 15 years old

5细节理解题,根据第六段第一句 Having a usual bedtime routine can lower children's risk of becoming overweight 可知,固定的睡觉时间对孩子们避免肥胖是有帮助的。故正确答案为Yes, they do/ Yes.

练习册系列答案
相关题目

【题目】In the past, Chinese buyers liked foreign brands better, thinking that products made by American or European companies are of higher quality than Chinese ones. But now that’s no longer the case.

“Chinese people born before 1985 generally think that foreign brands are better than Chinese ones, billionaire William Li told Business Insider during a recent interview on CCTV 9. But for those who were born after 1985, it is a different picture.

“When I first went to the United Kingdom in 1997, I thought that the difference between China and Europe was quite big, Li said. “But for those born in the 1990s, when they visit Europe or the US, they do not think there is a big difference.”

The change in thinking among Chinese buyers is showing up in many markets in China where western companies controlled before. A study by Credit Suisse which came out in March found that more and more young Chinese buyers are showing a home brand bias.

More than 90% of young Chinese buyers would prefer to buy home brands, according to the study. At the same time, home companies producing food, drinks, or personal care products raised their share(份额) of the market by 33% over the last ten years to nearly 70%.

“Chinese buyers, especially the younger ones, don’t just believe that foreign brands are better. Right now, Chinese buyers think China is good and ‘Made in China’ is not bad at all, Charlie Chen, head of China buyer research at Credit Suisse, told South China Morning Post in March.

The Chinese smartphone market is controlled by home companies Huawei, Oppo, Vivo, and Xiaomi. Apple is the only foreign brand in the top five, but it has lost large ground to the home brands in recent years. Its market share is believed to go down to 37% from a 2015 high of 54%.

1Which of the following is true according to the text?

A. More and more foreigners go to buy Chinese products.

B. Older Chinese people don’t like foreign products any more.

C. More and more Chinese buyers prefer Chinese products.

D. Huawei is the top one in the smartphone market.

2Which fact best explains home brand bias?

A. Apple had a market share of 54% in 2015.

B. More than 90% of young Chinese buyers prefer home brands.

C. Chinese people born before 1985 think that Chinese brands aren’t as good as foreign ones.

D. American or European brands are of higher quality

3Who did most of the research for this report?

A. Credit Suisse.

B. CCTV 9.

C. South China Morning Post.

D. Billionaire William Li

4What’s the best title for this passage?

A. Chinese products get more popular at home.

B. Young Chinese are crazy for foreign brands.

C. ‘Made in China’ is welcomed all over the world.

D. The Chinese smartphone market is controlled by home companies

【题目】 Although it was autumn, the snow was already beginning to fall in Tibet. Our legs were so heavy and cold that ___ felt like big pieces of ice. Have you seen snowmen ride bicycles? That’s what we looked like! In the late ___ we found it was so cold that our water bottles froze. However, the lakes ___ like glass in the setting of the sun and looked wonderful.

Wang Wei rode in front of me as usual. She was in high spirits(兴致高) so I knew I didn’t need to ___ her. Climbing the mountains was hard work but when we looked around us, we were surprised by the view. We seemed to be cycling through clouds. After a while, we began going ___ the mountains. It was greatly fun as it slowly became much ___. At the foot of the mountains, colourful butterflies flew around us and we saw many sheep eating green grass. Then we had to ___ our caps, gloves and trousers for T-shirts and shorts. In the early evening we stopped to make camp and then we ate. After supper, Wang Wei went to sleep but I stayed awake. At midnight the sky became clearer and the stars grew brighter. It was so ___. There was ___ no wind or sound, only the flames of our fire. ____ I lay below the stars, I thought about how far we had already travelled. We will reach Dali in Yunnan soon!

1A. weB. youC. theyD. it

2A. morningB. afternoonC. eveningD. night

3A. shineB. shiningC. shinesD. shone

4A. followB. encourageC. praiseD. leave

5A. upB. downC. aroundD. into

6A. colderB. drierC. warmerD. wetter

7A. chargeB. checkC. chaseD. change

8A. cloudyB. foggyC. noisyD. quiet

9A. quiteB. almostC. mostlyD. probably

10A. WhenB. SoC. IfD. Until

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网