题目内容

【题目】 Team games are important in school life. They help the children learn the importance of working together for a common goal. Team building activities help the students understand themselves and give them a chance to improve on their weakness.

Build a Story: This team game is about building a story from some pictures. Each team is supposed to build a story according to the pictures given to each of its members. On understanding what each picture means, the team need to put the picture in order. The team that is the first to build the story wins.

Team Craft(剪纸): For this activity, the class is put into groups of three or four members. Each team is given some art materials like color pens, art paper and a knife. Each team should come up with something creative and special. The one who finishes first or does the best in making craft will be the winner.

Team Sports: Outdoor activities and sports are some of the best team games for schools. Volleyball, soccer and basketball are some of the very interesting team games. Exercise mixed with fun is one of the most important interests of playing sports.

Dog and Bone(骨头): This is played between two teams. The teams line up in front of each other. In team A, each member is given a different number. The same numbers are used for team B. An object is placed in an area between the two teams. The host(主持人) of the game calls out a number, the members with the same number from both teams rush to get the object. The member, who gets the “bone” first, make a point for his/her team.

1What does the passage mainly talk about?

A.Team sports.B.Team games.C.Building a story.D.Team art.

2How can we build a story according to the second paragraph?

A.To put the pictures in order.B.To say a sentence one by one.

C.To talk about the same picture.D.To talk about different pictures.

3In which game do you have to use color pens and a knife?

A.Dog and the bone.B.Playing volleyball.

C.Team craft.D.Build a story.

4What is the “bone” in the game Dog and Bone?

A.The child who gets the object first.B.The same number from both teams.

C.The game that the children play.D.The object between the two teams.

【答案】

1B

2A

3C

4D

【解析】

本文介绍了的是团队活动在我们生活中是非常重要的。他们可以帮助孩子们了解为了一个共同的目标而一起工作的重要性。团队活动可以帮助学生们更好的了解自己。

1细节理解题。根据文中Team games are important in school life. They help the children learn the importance of working together for a common goal. 团队活动在学校生活中很重要。他们帮助孩子们认识到为一个共同目标而共同努力的重要性。可知主要介绍的是团队活动,故选B

2细节理解题。根据文中On understanding what each picture means, the team need to put the picture in order. 在理解每张图片的含义时,团队需要将图片排列整齐。可知团队需要按顺序把照片放好,故选A

3细节理解题。根据文中Team Craft(剪纸): For this activity, the class is put into groups of three or four members. Each team is given some art materials like color pens, art paper and a knife. 团队剪纸:对于这个活动,班级被分成三到四个成员的小组。每个小组得到一些艺术材料,如彩笔、艺术纸和一把刀。可知在团队剪纸中会用到彩笔和小刀。故选C

4细节理解题。根据文中Dog and Bone中的句子An object is placed in an area between the two teams. The host(主持人) of the game calls out a number, the members with the same number from both teams rush to get the object. The member, who gets the “bone” first, make a point for his/her team. 一个物体放置在两个组之间的区域中。游戏的主人喊出一个号码,两个队的同一个号码的队员都争先恐后地抢到目标。先得到“骨头”的成员为他的/她的团队指出一点。可知所谓的“骨头”是指放在两队之间的一个物体,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 One day, I entered a supermarket for some vegetables. After picking up my things, I came to the ________counter where I met a man holding almost 10 bottles of milk. I asked him if he _________a trolley (推车). “Sure, thank you.” he answered.

I was _________when I saw him picking more bottles until the trolley was full. “Why so many bottles?” I asked. He smiled and said, “These are for the street ____________. Today, I want to be a Santa for them.”

I said, “Well, it’s too _________for you to be a Santa. It is still in June and Christmas comes in December.

He ___________at me and said, “I want to be Mr. Santa for dogs in June. Santa is a symbol of surprises and __________. He comes in December as we _________him around Christmas. But in real life, there is a Santa in us, no matter which month it is. When you helped me by getting a trolley, there was a hidden Santa in you. When we offer a(n) _________to someone who is caught in the rain, we are being Santa there. So when you help others or get help from others, just think that Santa is around us by __________love and joy.”

1A.vegetableB.breadC.milkD.fish

2A.hadB.soldC.neededD.brought

3A.sadB.angryC.excitedD.surprised

4A.catsB.dogsC.friendsD.children

5A.easyB.sillyC.earlyD.lovely

6A.pointedB.laughedC.shoutedD.smiled

7A.loveB.successC.courageD.friendship

8A.callB.showC.expectD.invite

9A.bottleB.cameraC.trolleyD.umbrella

10A.facingB.storingC.spreadingD.collecting

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网