题目内容

【题目】

A. is made of B. powerful C. straight D. natural E. consists of

A. is made of B. powerful C. straight D. natural E. consists of

Have you ever visited the Forest of Kaliningrad? It’s located close to the Baltic Sea, and is one of the strangest1 forests on earth.

Often known as the Dancing Forest, it 2 trees in a variety of shapes. Unlike trees that develop normally and stand up 3, these trees turn in all different directions. According to tourists that have seen the forest, the trees almost appear to be dancing.

A few years ago, a manager of the forest invited students from local universities to conduct studies, and find the answer to the mystery. Since then, some people have suggested that the trees are actually growing in sand. But the most popular idea is that the 4 winds blowing in the area have created the Dancing Forest.

【答案】

1D

2E

3C

4B

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述加里宁格勒的树林是世界上最奇怪的树林。

1句意“它位于波罗的海附近,是地球上最奇怪的自然森林之一”。根据句意可知,空后有名词forest,空处用形容词,且指“自然的”,故选D

2句意“经常被认为是跳舞森林,它是由各种各样的树组成”。根据句意可知,译为“组成”。consist of组成,且主语为it,故选E

3句意“不像正常成长的树直立生长”。根据these trees turn in all different directions可知,这些树向四面八方伸展,所以没有直直地生长。故选C

4句意“但是最受欢迎的解释是强有力的风在这个区域创造了跳舞森林”。空后有名词wind,用形容词,powerful强有力的,故填B

练习册系列答案
相关题目

【题目】A friend asked me for my Calgary address last week. “Oh, are you sending me a present?” I asked. “I love presents.”

“No, it’s not for you. It’s not about you,” he said, “it’s for baby Rowan.”

Damn. He’s right. No one cares about me any more. At 5:30 the other morning, exhausted after another sleepless night, I hit my nose on the bedroom wall while walking. There was a lot of blood and I wanted comfort, so I called my mommy.

“So did you e-mail the list yet?” my mother asked.

What? Didn’t she hear me? I had just told her that I ---her daughter had walked into a wall and had likely broken my nose and would have to go to a doctor.

“We need to buy all the things for the baby Rowan,” she answered. “You’d better get on with that.”

My husband and I are coming back to Toronto for a visit next week and my mother offered to buy and set up a baby room in our house before our arrival. My list was very long and included everything for baby Rowan.

Whenever people call now, they want to know about baby Rowan first. On my husband’s birthday several weeks ago, even his parents asked how Rowan was before wishing him—their son---a happy birthday.

We took baby Rowan out for her first dining experience. I was so hungry that I thought I would faint.

“So, how old is she?” the waitress asked.

“She’s four weeks old,” I answered. “How big is your salad? Is it enough for a meal?”

Was the waitress pretending not to hear me? “On, she’s so small,” she responded. “How much does she weigh?”

“Yes, yes, she is small. Should I start with a Diet Coke?”

“She’s really cute,” the waitress continued.

Yah,yah, she is lovely but can I please order now?

All this has made me realize that indeed, it’s no longer about me. So I’ve gotten smart. At the bottom of the list of things I want my parents to get for baby Rowan, I added a few things for me. Perhaps my parents will actually believe that a five-week-old can eat apples and yogurt and drink bottled water.

1Rowan is ________

A. a baby boy.B. five weeks old now

C. able to eat apples.D. living with her grandparents.

2Why did the writer call her mother the other day?

A. She had a sleepless night.

B. She e-mailed a list to her mother.

C. She got hurt and wanted comfort from her mother.

D. She was going to see a doctor.

3What’s the meaning of the underlined word “exhausted

A. excited.B. happyC. tiredD. upset

4How did the baby influence the people around?

A. Baby Rowan ruins the relationship between the writer and her husband.

B. The writer’s parents buy a new house for the baby.

C. The waitress became politer because of the baby.

D. Baby Rowan has changed the writer’s life and makes her feel less important.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网