题目内容

【题目】Lisa is writing a letter to his pen friend Johnson. She wants

to tell him something about her weekends. She usually gets up at five, but on weekends she gets up at seven because she watches TV so late that she always goes to bed at midnight. After getting up, she eats breakfast. At around seven thirty she goes to the music club.3She

gets there at eight by bike. The class begins at eight ten. There the teacher shows then how to play the guitar. At noon they have lunch in the club. At four in the afternoon she goes home. 4She takes a shower at around half pats four. Then her father gets home from work. She usually plays chess with him. She is very happy on weekend.

1小题和2小题为根据短文内容回答问题;3小题和4小题为将短文中划线句子译成汉语;5小题为给短文拟一个适当的题目.

1Why does Lisa go to bed late on weekends?

________________________________________

2Where does Lisa have lunch on weekends ?

___________________________________________

3________________________________________

4_______________________________________

5_________________________________________

【答案】

1Because she watches TV so late

2She has lunch in the club.

3她在八点骑自行车到那里。

4她大约在四点半洗澡

5Lisa’s Weekends

【解析】这篇短文主要讲述了Lisa正再给他的笔友Johnson写信,来告诉他周末的情况

1根据文中but on weekends she gets up at seven because she watches TV so late that she always goes to bed at midnight.可知答案,故填Because she watches TV so late。

2根据文中At noon they have lunch in the club.可知,在俱乐部吃午饭,故填She has lunch in the club.

3表示到那;by bike表示乘自行车;根据题意,故填她在八点骑自行车到那里。

4She takes a shower at around half pats four. 短语take a shower表示洗澡;短语at around half pats four表示在大约四点。.故填她大约在四点半洗澡。

5通读整篇短文可知,这篇短文主要讲述了Lisa的周末。故填Lisa’s Weekends。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网