题目内容

【题目】情景对话。

A:Good morning,Carla!

B:Good morning,Victor! We are leaving junior high school after the exams.I feel very sad.

A:Me too.

B:1.

A:You're welcome.

B:2 .They gave us too much.

A:Yes.It's hard for us to say goodbye.Our school life was unforgettable.

B:You're right. 3 .

A:I hope to pass the exams to get into senior high school.

B:I trust you because you're the most excellent in our class.But I'm going to an art school.

A:4 . I think you'll be successful.By the way,our head teacher told me that we will have a graduation party the next day after the exams. 5 .

B:Sure.That's great.It's the moment we have a get﹣together.

A.Who has helped you most?

B.What do you hope to do after you graduate,Victor?

C.Thanks for your help during my stay here.

D.My time in junior high school was enjoyable.

E.Would you like to come?

F.I'll miss our teachers and classmates.

G.Your plan is pretty good.

A.Who has helped you most?

B.What do you hope to do after you graduate,Victor?

C.Thanks for your help during my stay here.

D.My time in junior high school was enjoyable.

E.Would you like to come?

F.I'll miss our teachers and classmates.

G.Your plan is pretty good.

【答案】

1C

2F

3B

4G

5E

【解析】

短文是毕业考试的前一天,卡拉和维克托在回家的路上聊天记录。他们共同回顾了难忘的学校生活,对学校的老师和同学恋恋不舍,还谈论了毕业后的打算,以及即将到来的毕业晚会。

1句意:谢谢你在我逗留期间的帮助。根据下一句回答You're welcome.可知卡拉在向维克托表达感谢,结合选项可知答案选C。

2句意:我会想念我们的老师和同学。根据下句They gave us too much.”他们给了我们很多,they指代的是teachers and classmates,故答案选F。

3句意:你毕业后希望做什么,维克托?根据A的回答“I hope to pass the exams to get into senior high school.”可知卡拉在问维克托毕业后希望做什么。答案为B。

4句意:你的打算很好。根据上句But I'm going to an art school.和下句I think you'll be successful.并结合选项可知此处为“你的打算很不错。”答案为G。

5句意:你愿意来吗?根据上句we will have a graduation party the next day.和下句卡拉的回答Sure.可知,维克托在询问卡拉要不要参加毕业聚会。答案选E。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Ladies and gentlemen,

Thanks for attending the graduation ceremony at our school.Firstly,I'd like to congratulate all the students here today.I remember meeting all of you when you were just starting Grade 7.You were all so full of energy and thirsty for knowledge.And yes,some of you were a little difficult to deal with!But today I see a hall full of talented young adults who are full of hope for the future.You've all grown up so much and I'm so proud of you.Although you've all worked very hard over the last three years,none of you did it alone.I hope you'll remember the important people in your lives who helped and supported you—your parents,teachers and friends.Please consider what they've done for you and what they mean to you.Never forget to thank the people around you.

Lastly,I'll give you some advice on how to deal with your future.The life in senior high school will be harder and you have many difficult tasks ahead of you.You'll make mistakes along the way,but the key is to learn from your mistakes and never give up.But along with difficulties,many exciting things are also waiting for you.Behind each door you open are chances to learn new things and you're able to make your own choices.Choose wisely and be responsible for your decisions and actions.Although you have to go your own ways,I hope you'll come back to visit our school in a few years.As you set out on your new journey,you shouldn't forget where you came from.The future is yours.Good luck!

1Who do you think wrote it?

A. A headmaster. B. A parent.

C. A student. D. A friend.

2Where was the graduation ceremony held?

A. In the classroom. B. In the hall.

C. On the playground. D. In the library.

3What were the students like in Grade 7?

A. They were proud of themselves.

B. They were talented young adults.

C. They were too difficult to deal with.

D. They were energetic and thirsty for knowledge.

4What's the main idea of the last paragraph?

A. How to deal with the future.

B. Senior high school will be harder.

C. Don't forget where they came from.

D. There'll be more chances to learn new things.

5What will life in senior high school be?

A. Students will have a lot of homework.

B. Life will be harder and students will have many difficult tasks.

C. Much easier than before.

D. Students won't make mistakes.

【题目】阅读短文,从方框中选择恰当的词并用其适当形式填空,使短文完整、通顺。每词限用一次,其中有两个是多余的。

you, well, easy, suggestion, unless, improve, study, about, when, normal, conversation, remind

The human brain is very small and light (only 2% of our total body weight), but it needs about 20% of the oxygen (氧气) that our body takes in. We can't think well if our brain isn't getting enough oxygen, so always make sure there is enough oxygen in the air 1 you need to learn or remember something!

No one can remember everything, but everyone can learn how to 2 their memory. Here are some 3 — none of them can make your memory 100% perfect, but all of them are helpful:

● When you want to remember something, tell a friend 4 it. This way the new information becomes more memorable. Later on, think about the5 with your friend. It will 6 you of the information you wanted to remember.

● Don't train your brain too hard. When you've remembered a list of new words, stop 7. It's better to study a lot of material for a long time! But remember: you do have to practice the new words regularly (定期地)!

● Our memory works8 when we are asleep. If you want to remember something, go to sleep right after learning it.

● If you have to remember something big, break it down into smaller parts. It's 9 to remember 198756430387 if you break it down into four smaller parts: 198 – 756 – 430 – 387.

● If you want to remember a piece of information, and you can't, don't get angry. Relax and tell10, “If it's important, I will remember it later.”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网