题目内容

【题目】请根据括号中的中文提示、英文释义或句意,写出句中所缺单词,使句子通顺。

1Ms. Green always uses an________ (最新的) method of language teaching.

2What do you think of his idea?

I think it is worth________ (考虑,认为)

3He is rude to others, this makes him a lot of________ (people who hate you or speak and act against you) in the company.

4Many people live________ (in a quiet and calm way) in this small village. They feel very happy.

5How are you feeling here?

It’s quite hot. I don’t know ________to leave or stay.

【答案】

1up-to-date

2considering

3enemies

4peacefully

5whether

【解析】

1句意:格林女士总是使用最新的语言教学方法。

根据汉语提示,空格上填的是一个形容词。“最新的”对应的英文是“up-to-date”。故答案为up-to-date

2句意:你觉得他的想法怎么样?我认为这值得考虑。

根据be worth doing sth“值得做某事”。根据汉语提示,所给汉语“考虑,认为”,是动词,对应的英文是“consider”。用在be worth doing sth 结构中,应该用considering。故答案为considering

3句意:他对别人很粗鲁,这使他在公司里树敌(那些讨厌你或者说你坏话的人)很多。

根据括号里的提示“people who hate you or speak and act against you”,可推测单词为“enemy”。是个可数名词。根据空格前的“a lot of”,可知要填复数形式。enemy的复数形式为enemies。故答案为enemies

4句意:许多人在这个小村庄里过着平静的生活。他们感到非常高兴。

根据后句以及括号提示“in a quiet and calm way”,可知这个小村庄里的人和平地(peacefully)生活。故答案为peacefully

5句意:你在这里感觉如何?天气相当热。我不知道是离开还是留下。

根据句意,可推测空格所在句子的意思是:我不知道是离开还是留下。根据空格后的动词不定式以及or,可知应该用whether,故答案为whether

练习册系列答案
相关题目

【题目】 In Britain,Boxing Day is usually celebrated on December 26th,which is the following day after Christmas Day.Howeverstrictly speaking,Boxing Day is the first weekday after Christmas.Like Christmas Day,Boxing Day sing a public holiday.This means it’s a nonworking day in the whole of Britain.When Boxing Day falls on a Saturday or Sunday,the following Monday is the public holiday.

The exact origin(起源)of the holiday is unclear.One of the thoughts is that during the Middle Ages,when great sailing ships were setting off to discover new land,a Christmas Box was placed by a priest (神父)on each ship.Those sailors who wanted to ensure a safe return would drop money into the box.It wassealed upand kept on board until the ship came home safely.Then the box was handed over to the priest in the exchange for the saying of a Mass of thanks for the success of the sailing.The priest wouldn’t open it to share the contents with the poor until Christmas.

One more thought is about the“Alms Box”placed in every church on Christmas Day.Worshippers (做礼拜的人)put gifts for the poor into it.These boxes were always opened the day after Christmas,that is why that day became know as Boxing Day.

Today,many businesses,organizations and families try to keep the traditional spirit of Boxing Day alive by donating(捐赠)their time,services and money to aid Food Banks,providing gifts for the poor,or helping families in needBesides,spending time with family and shopping are popular Boxing Day activities now.

1When do people usually celebrated Boxing Day?

2Why did saliors drop money into the Christmas box?

3When could the priest open the box to share the contents with the poor?

4What activities do people do to show the traditional spirit of Boxing Day?

5What do you think of Boxing Day?

【题目】 Life comes in a packageThis package includes happiness and sadness, failure and success, hope and despairLife is a learning processExperiences in life teach us new lessons and make us a better personWith each passing day we learn to deal with various situations

Love plays a main role in our lifeLove makes you feel wantedWithout love a person could become cruel

In the early stage of our life, our parents are the ones who show us with love and careThey teach us about what is right and wrong, good and badBut we don’t always care about itIt is only after marriage and having kids that a person understands others’ feelings

Happiness can bring people a peaceful mindNo mind is happy without peaceSadness is the cause of the death of a loved one or the failureBut all of these things will pass away

Failure is the path to successIt helps us to touch the sky, teaches us to survive and shows us a specific waySuccess brings in money, pride and self-respect

Hope is what keeps life goingParents always hope their children will do wellHope makes us dreamHope builds in patienceLife teaches us not to despair even in the darkest hour, because after every night there is a day

Life teaches us not to regret over yesterday, for it has passed and is out of our controlTomorrow is unknown, for it could either be bright or darkSo the only choice is to work hard today, so that we will enjoy a better tomorrow

1In which section can readers probably read the passage?

A.BusinessB.TravelC.LifestylesD.Education

2What does the word “despair” mean in Chinese?

A.颓废B.遗憾C.悲伤D.绝望

3What’s the meaning of the last sentence of the whole passage?

A.When choosing between “today” and “tomorrow”, you’d better enjoy tomorrow

B.If you work hard today, you’ll have a better life in the future

C.What you can only choose is to work hard today rather than tomorrow

D.The only choice you make is that you should enjoy a better tomorrow

4What’s the purpose of the passage?

A.To encourage people to love each other

B.To tell people how to deal with happiness and sadness

C.To give readers some information about life

D.To remind people to keep having a beautiful dream

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网