题目内容

【题目】

Hello! I’m George. I am from British royal (英国皇室) family. People call me Prince (王子)George. Look at these two nice pictures. My great-grandmother, Elizabeth II (伊丽莎白二世), is in the first picture. She is the Queen (女王) and she is 93 years old. In the next photo, you can find many people. My grandfather and grandmother are in it. My grandfather’s name is Prince Charles. Next to them are my uncle, Prince Harry and his wife, Meghan. Look at the man and the woman sitting in the sofa. They are my father, Prince William, and my mother, Catherine. She is very beautiful. My lovely sister, Princess (公主) Charlotte, is sitting in the sofa, too. She is looking at a baby. He is my brother, Prince Louis. Where am I? I am on my father’s legs ().

A.daughter B. father C. parents D. grandmother E. aunt

1The Queen, Elizabeth II, is Prince George’s ________________________.

2Prince Charles is Prince William’s ______________________.

3Meghan is Prince Louis’ ____________________________.

4Princess Charlotte is Catherine’s _________________________.

5Prince William and Catherine are Prince George’s _______________________.

【答案】

1D

2B

3E

4A

5C

【解析】

文章大意:本文主要通过两张照片来介绍George一家的人物关系。

1细节理解题。根据文章第一段第一行Hello! I’m George“你好,我是乔治”和第一段第二行My great-grandmother, Elizabeth II (伊丽莎白二世)“我的奶奶伊丽莎白二世”可知伊丽莎白二世是乔治的奶奶,故答案选D

2细节理解题。根据文章第一段第四行My grandfather’s name is Prince Charles“我的爷爷是Prince Charles”和第一段倒数第三行They are my father, Prince William, and my mother, Catherine.“他们是我的父亲Prince William和我的妈妈Catherine”可知Prince CharlesPrince William的父亲,故答案选B

3细节理解题。根据文章第一段第五行Next to them are my uncle, Prince Harry and his wife, Meghan.“挨着他们的是我的叔叔Prince Harry和他的妻子Meghan”以及文章最后一行He is my brother, Prince Louis.“他是我的弟弟Prince Louis”可知MeghanPrince Louis的阿姨,故答案选E

4细节理解题。根据文章第一段倒数第三行They are my father, Prince William, and my mother, Catherine.“他们是我的父亲Prince William我的妈妈Catherine.”以及文章第一段倒数第二行My lovely sister, Princess (公主) Charlotte“我可爱的妹妹,Princess Charlotte”可知Princess CharlotteCatherine女儿,故答案选A

5细节理解题。根据文章第一段倒数第三行They are my father, Prince William, and my mother, Catherine.“他们是我的父亲Prince William我的妈妈Catherine.”可知Prince William and CatherinePrince George的父母,故答案选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Many people believe that technologies (技术) are great for learning. Today, teaching tools such as PDAs ( personal digital assistant掌上电脑) are used in a lot of subjects, such as English.

History and Science.

Many teachers are supporters of using PDAs in language learning. There are several advantages (好处). They say students can have more time for discussion in the classroom because they can get ready for their lessons with the help of PDAs. For example, they can listen to articles at home. They also say that PDAs can help students learn without teachers' help. Some students might need to listen to an article many times to understand it. They can use PDAs to listen to it again and again.

The students are also happy to use PDAs. They think using PDAs is an enjoyable way to learn. It will make the classes much more interesting. And they can learn more in class. Teaching notes are stored in their PDAs and easy to find.

However, many parents complain (抱怨) that PDAs are doing harm to students. They worry that students will use them to download (下载) teaching notes and use them to cheat (作弊) during exams. If a student spends more time on a PDA, he will have less time to talk with teachers and classmates.

In a word, education needs to make changes with times as technology is playing an important part. Let's look forward to a wonderful future when PDAs and other technologies can add a lot to the classroom.

1What can students use PDAs to do? List one thing from the passage.

______________________________________________________________________

2Why do many parents complain that PDAs are doing harm to students?

______________________________________________________________________

3Do you think using PDAs is an enjoyable way to learn? Why or why not?

______________________________________________________________________

【题目】School activities for kids and teens

July is a month of fun-filled activities for kids and teens as long as you know where to find them. When you want some fun activities for July, consider these ideas happening in this month.

Secret of the Dragon

Time Monday, July 1, 2013,

10:30 am

Cost Adult: $ 7.40

children (number 15 years): half

Bookings Phone the booking office:

3403 2578

Address Brisbane Botanic Gardens

Note Secret of the Dragon is a magical story about two children who are taken on a dragon ride to explore the universe.

The Search for Life:

Are We Alone?

Time Thursday, July 4, 2013,

2:00 pm

Cost Adult: $ 14.50

Children (under 15 years): $ 8.70

Bookings Phone the booking office:

3403 7689

Address Brisbane Botanic Gardens

Note Are we truly alone in space? Is there any life out there? These are the questions asked in this show.

Magic Class

Time Friday, July 12, 2013,

10:00 am

Cost Free

Bookings Please call 3403 8470 to book your place.

Address Centenary Community hub, 171 Dande nong Rd

Note Would you like to be a magician? Then join David, the magician, to learn about real magic with playing cards, coins, ring ropes and DIY projects and be able to become the life of the party.

Science with Me:

Making your own guitar

Time Saturday, July 20,

2013, 3:00 pm

Cost Free

Bookings Please phone 3403 1226 to book your place.

Address 10, Egginton Close

Note Do you want to make a guitar with Katy and her mom? Science with Me is going to be with you. Please remember to bring a piece of wood, a hammer, some rubber bands and some nails with you.

【1】Alec is strongly interested in space life. He may go to _______.

A. Magic Class

B. Science with Me

C. Secret of the Dragon

D. The Search for Life

【2】John and his 10-year-old son want to watch Secret of the Dragon. How much should they pay?

A. $7.40 B. $11.10 C. $14.80 D. $23.20

【3】Rita plans to join Magic Class. She may learn about _______.

A. real magic B. making coins

C. magic stories D. holding parties

【4】According to the next, making a guitar needs the things except _______.

A. a piece of wood B. a hammer

C. some nails D. ring ropes

【5】What do the four activities have in common?

A. They are all free.

B. They happen in the same place.

C. They are all weekend activities.

D. They can all be booked by phone.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网